Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν το πλυντήριο με ΕΥΡΗΚΑ και ΧΛΩΡΙΝΗ KLINEX κανένα :P

Σύμφωνοι, αλλά αυτός είναι ο γυναικείος τρόπος.

Δημοσ.

χα0χα0χα0χ0α0χα00χα βλέπεις σύγκριση γυναίκας ? χα0χα0χ0α :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

χα0χα0χα0χ0α0χα00χα βλέπεις σύγκριση γυναίκας ? χα0χα0χ0α :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Εχω ενα ΗΑF κουτι το οποιο και λογω του σημειου που το εχω βαλει μαζευει πολυ σκονη.

Με το φυσητηρι 1 φορα το τριμηνο γινεται καλη δουλεια.Απλα πρεπει να το πας στη βεραντα

(ευτυχως εχει ροδακια), βαζεις ενα μαντηλακι στο προσωπο και απο μια κοντινη αποσταση

(οχι πολυ κοντα) του δινεις και καταλαβαινει.

Δημοσ.

Με ένα απλό πινέλο βαφής πλάτους 3-4 εκ. μπορείς εύκολα και ανέξοδα να ξεσκονίσεις τα πάντα (φτερωτές, πλακέτες μπρος-πίσω κ.τ.λ)

Καλύτερα σε εξωτερικό χώρο για να μην αναπνέεις τη σκόνη.

Ένα απλό εργαλείο που δύσκολα θα προκαλέσει ζημιά λόγω στιγμιαίας απροσεξίας...

Δημοσ.

Με αεροσυμπιεστή γίνεται???Αυτό δηλαδή που σου ξεσκωνίζουν τα καθίσματα στο αμάξι.Ή θα είναι τόση η πίεση που θα γίνει κάποιο πρόβλημα???Τουλάχιστον με το πιστολάκι να στείλω τον αερα απο απόσταση

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

θελω να διαβασω κατι πανω στην καρτα γραφικων αλα απτην σκονι δε φενετε τπτ! μπορω να το καθαρισω με ενα ελαφρος βρεγμενο πανακι η θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Πινελάκι μαλακό. Οχι βρεγμένο πανί (ελπίζω να μην εννοείς με νερό :P ) θα κρατήσει το καλάι που έχει η κάρτα πίσω ίνες και δε το θες.

Δημοσ.

πινελακι δεν εχω (μονο της αδερφης μου που βαφετε αλα δε το ριψοκινδυνευω)! το εκανα με λιγο σαλιο :D κ ενταξει καθαρισε! ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...