Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι την ηλεκτρική σκούπα σε τέτοια πράγματα. Πρέπει να φτάσει πολύ κοντά στην μητρική για να ρουφήξει την σκόνη, πράγμα επικίνδυνο. Το ίδιο ισχύει και για τα πινέλα που χρησιμοποιούν ορισμένοι... και μετά μπαίνουν στο ινσομνια και λένε "γιατί δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου;" :P

Το φυσητήρι σηκώνει ντουμάνι σκόνης αλλά κάνει την δουλειά από μακριά και με ασφάλεια. Εγώ κάνω την δουλειά μου με ένα απλό πιστολάκι για τα μαλιά :-)

Επίσης η ηλεκτρική σκούπα δεν μπορεί να καθαρίσει το εσωτερικό του τροφοδοτικού, που είναι από τα μέρη του πισι που γεμίζουν πολύ γρήγορα σκόνη.

Δημοσ.

The_judas για την ηλεκτρική σκούπα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Με το πινελάκι γουέαρ ιζ δε προμπλεμ;

Δημοσ.

ρε παιδιά πέρα απο την πλλάκα τώρα όλα αυτά άποψή μου είναι άχρηστα. τι χρειάζεστε ξεσκόνισμα? μητρική? ψηκτρα? μνημες? καρτα γραφικών?

την ψήκτρα με το ΄χερι την καθαρίζεις άνετα, βγάζεις τους ανεμιστήρες και το καθαρίζεις

η μητρική που μαζέβει σκόνες? λίγο κάτω απο την ψηκτρα, μια επιφάνειες που δεν είναι τίποτα το σπουδαίο

για μνήμες δεν έχω δεί ποτέ να έχουν σκόνη εκτός άμα μαζέψουν λόγο ψήκτρας και αυτό με το χέρι φεύγει

τωρα το μόνο που μένει είναι η κάρτα γραφικών και αυτό αναλόγως την υλοποίησή της. και αυτό με λίγο φήσηγμα καθαρίζετε ανετότατα.

τωρα όλα αυτά με της σκούπες και τα σπρέη (καθαρά δική μου άποψη) είναι άχρηστα

Δημοσ.

Έτσι από απορία. Την ψύχτρα με το χέρι πως την καθαρίζεις; Έχεις δάκτυλα βελόνες;

όχι απλά ι επιφάνειες που μαζέβετε η σκόνη είναι στην άκρη της ψήκτρας και απλά το τραβάς και έρχεται όλο μαζί,

τουλάχιστον εγω τέτοια σκόνη έχω τςρα εσείς άμα έχετε σκόνη που διαλύετε δεν ξέρω

Δημοσ.

όχι απλά ι επιφάνειες που μαζέβετε η σκόνη είναι στην άκρη της ψήκτρας και απλά το τραβάς και έρχεται όλο μαζί,

τουλάχιστον εγω τέτοια σκόνη έχω τςρα εσείς άμα έχετε σκόνη που διαλύετε δεν ξέρω

Καλό.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις. Αν κάποιος καθαρίζει το pc του μία φορά το μήνα/2μηνο το καθαρίζει ακόμα και με σεσουάρ για δολοφόνους :P

Τώρα επειδή οι περισσότεροι που ανοίγουν θέμα εδώ, δεν ξέρουν καν ότι πρέπει ένα PC να ξεσκονίζεται, τα πράγματα είναι πιο σκούρα (ιφ γιου νόου γουάτ άι μίν)

Οπότε αν του βάλουν χεράκι πρέπει να το βάλουν με περίσσια χάρη :P

Δημοσ.

Κοίτα να δεις. Αν κάποιος καθαρίζει το pc του μία φορά το μήνα/2μηνο το καθαρίζει ακόμα και με σεσουάρ για δολοφόνους :P

Τώρα επειδή οι περισσότεροι που ανοίγουν θέμα εδώ, δεν ξέρουν καν ότι πρέπει ένα PC να ξεσκονίζεται, τα πράγματα είναι πιο σκούρα (ιφ γιου νόου γουάτ άι μίν)

Οπότε αν του βάλουν χεράκι πρέπει να το βάλουν με περίσσια χάρη :P

εμένα εγω τον υπολογιστή που τον έχω ανοιχτό (το κουτί) δεν μαζέβει καθόλου σκόνες.

τωρα που είπες σεσουάρ θυμάμαι ο πρώτος μου υπολογιστής άνοιγε μετά απο ζέσταμα με σεσουάρ

Δημοσ.

κρυοπαγήματα είχε? :P :P

που να ξέρω, πάντως δεν κάνω πλάκξα για αυτό το πράγμα. άμα δεν το ζέστανα άνοιγε απλά δεν έστελνε σήμα πουθενά. μόνο μετά απο ζέσταμα άνοιγε κανονικά. και αυτό περεπε να το έχω συνεχόμενα σε λειτουργία (το WBP ήταν πάντα ανοιχτό) άμα το εκείνα και εκείνο κολλούσε μετά άντε πάλη απο την αρχή ζέσταμαα

Δημοσ.

Παρτε ενα Karcher πλυστικο κ μετα μου λετε.

+1 για το φυσερο

Πλυστικό εννοείς πιεστικό μπρουυυυυυυ; :blink: :blink: :blink:

Αν ναι πες το μου ότι γίνεται και έτσι, να τον βάλω στο πλυντήριο στους 90 με λευκαντικό. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...