Spirosninja Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γεια σε ολους!Εχω μια απορια... Αξιζει να παρεις ενα I3 540 με μια motherboard που να υποστηριζει clarkdale για να μην αγορασεις καρτα γραφικων(θεμα χρηματων)??? Για surfing στο net και movies με full hd 1080p!Αντε και κανα παιχνιδι παλιο (ας πουμε κανα Unreal tournament 2004 η κανα Doom 3)ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ευχαριστω εκ τ προτερων.
Spirosninja Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εχω εναν P4 Ειναι στα σχεδια μου ενας καινουργιος.Ας πουμε οτι κανω μια αρχικη ερευνα για να μαθω καποια πραγματα γιατι το ειχα αφησει το θεμα hardware του HY για καμποσα χρονια. Αυτα που ειπα πριν τον θελω τιποτα αλλο.Απλως δεν θελω να ξεφυγει το θεμα γιατι θα επρεπε να το βαλω στις ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ.
Tony_Montana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 παρε ενα asrock zacate E350 με 100 ευρω οτι καλυτερο για τα 1080p χωρις ρευμα και θορυβο.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Με το gaming δεν ξέρω τι θα κάνει βέβαια με το Ε350, ίδωμεν..
Spirosninja Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι μαλλον θα παρω απο πλαισιο.Αλλα ρωταω αν αξιζει ή αν ειναι προτιμωτερο κατι κλασσικο, δλδ αν αυτη η τεχνολογια ειναι καλη ή μονο για να λενε οτι βγαλανε κατι καινουργιο.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Σε σχέση με τους Atomους, είναι μακράν μπροστά. Για gaming δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψει βέβαια η συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Tony_Montana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Άκου Σπύρο επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη πάρε έναν i3 2100 που στα λεφτά του είναι μανούλα. Λογικά με τον p4 απειχες απο το gaming για καμία 4ετια... Απο ότι βλέπω κρίβεις ένα μικρο πιστολερο μέσα σου. Unreal & doom λες. αν παίξεις τώρα κανά crysis 2, battlefield, dead space 2, call of duty black ops, θα σου φύγει το κλαπετο. Αν δεν έχεις σκοπό να παίξεις παιχνίδια πάρε ότι σου ´πα στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.