Προς το περιεχόμενο

Αναγκη Καποιος υπευθυνος (tou site) Αναγκη

nirva23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα iphone

http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/3984-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5/

και πριν γραψει έκλεισε εγραφε iphone 3G μου ηρθε το κινιτο με ΕΛΤΑ και βλεπω πως ειναι το 2G μπορει

καποιος απο το Insomnia να δει την προηγουμενη κινηση αυτου του μελους πριν γραψει 'Εκλεισε' ???

Σας παρακαλω βοηθηστε με.

Αν γινετε θελω να κινηθω νομικα

6984087737

Βαγγελης

Δημοσ.

λυπηρο να σε εξαπατησει δινοντας σου,ενα κατωτερο μοντελο οπως τα λες, εγω στη θεση σου πριν κινηθω νομικα οπως λες,θα του εστελνα ενα sms ή κληση να του πω οτι ετσι και ετσι και αν δε μου δωσεις τα χρηματα πισω κτλπ θα κινηθω νομικα. το εκανες αυτο? φυσικα και πρεπει να παρεις τα χρηματα σου πισω,ηταν κοροιδια εκ μερους του.

αλλο το 3G αλλο το 2G

και καλα εκανες και το ανεφερες εδω να προσεχουμε γενικα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? εγω απο τωρα και στο εξης -αν αγοραζω κατι - θα κανω πρωτα ενα " prtscn" της αγγελιας του κειμενου

ωστε μη τη πατησω και να εχω αποδεικτικο στοιχειο του κειμενου πριν"το αλλαξει"..

καλα ξεμπερδεματα!κανονικα πρεπει -ειτε στα δωσει πισω τα χρηματα ειτε οχι να τον διαγραψει απο εδω μεσα τον εξυπνακια αυτον που σε κοροιδεψε αν ειναι ετσι οπως τα λες και αποδειχτει οτι εχεις δικιο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Δημοσ.

:-/

Εκτος απ ΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που είπε πολυ σωστα ο USER: Giannis0000

Εχει ΚΑΙ χαλασμενο LCD που το οποιο ΟΥΤΕ αυτο μου το Ειχε πει.

(αυτο προσπαθω να κανω )

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Το παρόν site έχει καθιερώσει εδώ και αρκετό καιρό σύστημα αξιολόγησης των Αγγελιών από τα μέλη που συναλλάσσονται με τον αγοραστή/πωλητή. Παρά την κατά καιρούς κακή χρήση που γίνεται από μια μικρή μερίδα των μελών, το σύστημα αξιολόγησης λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό, επιβραβεύοντας αλλά και προφυλάσσοντας τα μέλη που κάνουν χρήση των Αγγελιών.

2. Οποιαδήποτε διένεξη σχετικά με πρόβλημα σε αγοραπωλησία θα πρέπει να αναφέρεται μόνο μέσω της αξιολόγησης χρήστη δίνοντας αναλυτική περιγραφή των γεγονότων χωρίς χαρακτηρισμούς αλλιώς η αξιολόγηση θα διαγράφεται.

Συνεπώς, θέματα όπως το παρόν δεν έχουν θέση στο site.

3. Κατά τα λοιπά, η διαχείριση του site δεν αναμειγνύεται στις συναλλαγές που συντελούνται μέσω των Αγγελιών, ούτε φυσικά φέρει κάποια ευθύνη για τις συναλλαγές αυτές. Να σημειωθεί περαιτέρω ότι η διαχείριση του site αδυνατεί να επαληθεύσει: Α. τα στοιχεία κάθε πωλητή-αγοραστή-συναλλασσόμενου μέσω του forum, Β. την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού και Γ. την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή.

Για τον λόγο αυτό, το site δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site. Για την διασφάλιση των μελών, προτείνουμε να ζητάτε πάντα αποδείξεις αγοράς των αντικειμένων που θέλετε να αγοράσετε και να βεβαιώνεστε για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

4. Σε κάθε περίπτωση, το κάθε μέλος διατηρεί το δικαίωμα να καταφύγει στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διαδικασίες. H διαχείριση του site θα δώσει οποιαδήποτε πληροφορία της ζητηθεί νομίμως και αρμοδίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...