Προς το περιεχόμενο

νεο σύστημα AMD για overclocking και υδροψύξη

cnkostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

'Η κατι αλλους που λενε οτι το θελουν για ιντερνετ,ταινιες και μερικοι χρηση προγραμματων δεν μιλαω για Photoshop 5 και τετοια προγραμματα βαρια προγραμματα που θελουν ενα απατητικο μηχανημα.

Και πανε και μου περνουν τα ΤΟP της αγορας και σε κανα χρονο τραβανε τα μαλλια τους για τα πεταμενα λεφτα τους.

Τελικο συμπερασμα απο εμενα: Τι θελω να κανω με το εργαλειο μου?Αυτο θα πληρωσω.

Οχι παω να παρω το καλυτερο τρυπανι για να βιδωσω δυο κορνιζες :mrgreen:

σε αυτά έχεις δίκαιο απλά εδώ είναι θέμα που το παιδί θέλει απαιτήσεις και το budget του βγάζουν έναν sandy.

τωρα για μερικούς που θέλουν μόνο για CS και βάζουν τρελά πράγματα μόνο για αυτό δεν μπορούμε να πουμε κάτι, τα γούστα του καθενός.

παντως θέλω να τονίσω πως έχεις δίκαιο

Δημοσ.

μια ερώτηση ρώτησα παραπάνω για αυτες τις sandy μητρικες στο eshop http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&filter-3317=1 και μου είπατε να περιμένω να τις φτιάξουν δηλαδή το sata II πρόβλημα που εχουν μα αυτές οι μητρικές έχουν B3 STEPPING αυτές δεν είναι οι διορθωμένες με το ανανεομένο chipshet??

Δημοσ.

Οι Gigabyte, Asus και MSI έχουν ήδη ξεκινήσει τη διάθεση των μητρικών με το διορθωμένο B3 stepping -φαίνεται από διακριτικά που φέρουν τόσο στο όνομα όσο και στις συσκευασίες τους -new P67 B3 revision-.

Φίλε μου πάντως μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις ούτως ώστε να καταλήξεις κάπου. Αυτή τη στιγμή ο,τι πιο hot είναι οι Sandy και εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με το overclocking δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στους 2500K ή 2600K -εκδόσεις με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή-. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις -με το παραπάνω- τη δουλειά σου με εναν deneb. Τα 130 euro του 955 αποτελούν εξευτελιστική τιμή για τις δυνατότητες της cpu αλλά αποτελούν τεχνολογία η οποία παρουσιάστηκε σε αντιδιαστολή με τους Quad και όχι με τους Sandy. Αυτό το αναφέρω διότι είναι άκυρο να μου συγκρίνεται 2 εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες καθώς η απάντηση της AMD στους Sandy της Intel γίνεται με την κυκλοφορία των Fusion APUs.

Επειδή το κούρασα το θέμα αν επιλέξεις να πας σε AMD και δεν το βιάζεσαι φίλε μου σου προτείνω να περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο και την κυκλοφορία των Bulldozer από την AMD.

Δημοσ.

σε αυτά έχεις δίκαιο απλά εδώ είναι θέμα που το παιδί θέλει απαιτήσεις και το budget του βγάζουν έναν sandy.

τωρα για μερικούς που θέλουν μόνο για CS και βάζουν τρελά πράγματα μόνο για αυτό δεν μπορούμε να πουμε κάτι, τα γούστα του καθενός.

παντως θέλω να τονίσω πως έχεις δίκαιο

Παρεξηγηθηκα μαλλον φιλε μου γιατι ετσι πως το εγγραψα μου βγηκε λαθος...ΝΑΙ ΟΚ θα ασχοληθει με overclocking και δεν αντιλεγω οτι η sandy ειναι καλυτερη απο τους AMD απλα μιλουσα για περιπτωσεις που κανουν κατι ακυρες συγκρισεις μονο και μονο να μου πουν τι?Οτι ο δευτερος ειναι δευτερος αλλα με λαθος μεσα.

Τεσπα...Αποψη μου να περιμενεις λιγο ακομα για τις επιλογες σου ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο.

Οι Gigabyte, Asus και MSI έχουν ήδη ξεκινήσει τη διάθεση των μητρικών με το διορθωμένο B3 stepping κάτι το οποίο φαίνεται από διακριτικά που φέρουν τόσο στο όνομα όσο και στις συσκευασίες τους -new P67 B3 revision-.

Φίλε μου πάντως μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις ούτως ώστε να καταλήξεις κάπου. Αυτή τη στιγμή ο,τι πιο hot είναι οι Sandy και εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με το overclocking δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στους 2500K ή 2600K -εκδόσεις με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή-. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις -με το παραπάνω- τη δουλειά σου με εναν deneb. Τα 130 euro του 955 αποτελούν εξευτελιστική τιμή για τις δυνατότητες της cpu αλλά αποτελούν τεχνολογία η οποία παρουσιάστηκε σε αντιδιαστολή με τους Quad και όχι με τους Sandy. Αυτό το αναφέρω διότι είναι άκυρο να μου συγκρίνεται 2 εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες καθώς η απάντηση της AMD στους Sandy της Intel γίνεται με την κυκλοφορία των Fusion APUs.

Επειδή το κούρασα το θέμα αν επιλέξεις να πας σε AMD και δεν το βιάζεσαι φίλε μου σου προτείνω να περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο και την κυκλοφορία των Bulldozer από την AMD.

+1000 Αυτο ακριβως ειπα και εγω αλλα με λαθος τροπο και παρεξηγηθηκα.

Δημοσ.

είδη παράγκειλα sandy να είστε καλά που μου ανοίξατε τα μάτια θα κάνει βεβαια η μητρική καμιά δεαριά μέρες να έρθει αλλά οκ.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...