morflamp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Καλησπερα παιδια...εχω το w760i και θελω να κανω αναβαθμιση του λογισμικου διοτι δεν υπαρχει σωστη ενδειξη μπαταριας!δηλαδη μπορει η μπαταρια να δειχνει οτι ειναι στη μεση και να σβηνει τοτε το κινητο απο μπαταρια!!ακομα οταν ανοιγοκλεινω το κινητο η μπαταρια μειωνεται μεχρι να τελειωσει!ξερει κανεις αν θα βγει νεο λογισμικο και ποτε?διοτι παω να το κανω αναβαθμιση και μου λεει οτι εχω το νεοτερο και δε μου βγαζει κανενα μηνυμα ουτε για αντικατασταση λογισμικου ουτε τιποτα!αν ξερει κανεις να μου απαντησει συντομα διοτι εχω προβλημαα..ευχαριστω εκ των προτερων!
nikos_studio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κατέβασε από εδώ την Update Service και κάνε χειροκίνητα την αναβάθμιση* Δες πως γίνεται εδώ *Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη νέα αναβάθμιση πολύ πιθανών να σου ξαναπεράσει την ήδη υπάρχουσα.. δεν το έχω δοκιμάσει και γιαυτό δεν μπορώ να μιλήσω από προσωπική εμπειρία...
morflamp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν ξαναπαιρναει την υπαρχουσα..αυτο ειναι το προβλημα..
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 τα sony ericson εχω δει οτι μπορεις να ξαναπερασεις την υπαρχουσα.απο εκει και περα αν δεν υπαρχει πιο νεα εκδοση και να περασεις την ιδια δεν αλλαζει κατι.το πιο πιθανο ειναι η μπαταρια σου να τα εχει παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.