makaveli21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Εδω και κάτι μέρες προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση mac με vmware αλλά τζίφος. Στην καλύτερη εκδοχή, κατάφερα να περάσω το αρχικό στάδιο αλλά μόλις πήγε να κάνει reboot το εικονικό λειτουργικό μου πέταξε το μήνυμα "The cpu has been disabled by the guest operating system. You will neeo to power off or reset the virtual machine at this point". Έχει κανένας ιδέα για το τι πρέπει να κάνω ή να με παραπέμψει κάπου που θα βοηθηθώ; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ειχα κανει μερικες προσπαθειες καθαρα για την εμπειρια (χωρις να εχω διαβασει αρκετα ειναι η αληθεια) και το αποτελεσμα ηταν να κατεβασω ενα ετοιμο appliance. Σε περιπτωση που δεν βγαλεις ακρη, εχε το κατα νου πως μπορεις να βρεις τετοια.
makaveli21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Για δώσε ρε Gio to link που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;
gnsX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μια οποιαδήποτε hackintosh έκδοση μπορείς να την εγκαταστήσεις άνετα.Για VBox θες server έκδοση όμως (το VMWare δεν το 'χω δοκιμάσει ποτέ)
makaveli21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 μετά από πολύ ώρα καψίματος κατάφερα τελικα να περάσψ το εικονικό λειτουργικό. Πως μπορώ πλέον να το κρατήσω ώστε να μην χρειάζεται μόνιμα να κάνω εγκαταστάσεις; Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά για το συγκεκριμένο κομμάτι, υποθέτω ότι όταν το κλείσω θα χαθουν τα δεομένα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το σώσω κάπου και αν ναι απο που;;; Ευχαριστώ και πάλι!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Κρατησε ενα snapshot του. VM tab-->Snapshot-->Take snapshot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.