Προς το περιεχόμενο

smartphone και tablet

{xxx}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις πιο πολλά για tablet γιατί όπως και να το κάνουμε η οθόνη του κινητού δεν είναι για πολλά. Άποψη μου πάρε ipad και zte blade η το καινούριο της huawuei που θα έρθει σε ένα μήνα περίπου

Έχω και android ορε !

Δημοσ.

Καταρχάς Σίγουρα το ίδιο λογισμικό και για αυτά που σου είπαν και για άλλα πολλά που εξαρτώνται ανάλογα τις ανάγκες σου. Εάν δεν απαντήσεις στα παρακάτω δεν μπορείς να έχεις μία ολοκληρωμένη απάντηση.

Ένα πρέπει να σκεφτείς το budget.

Δεύτερον να κάνεις υπομονή, εκτός και εάν δεν σε νοιάζει όσα δώσεις.

Τρίτων θα τα έχεις συνεχώς και τα δύο μαζί σου? Τι θες να κάνεις με αυτά? Ποια θα είναι η χρήση τους?

Το budget μου είναι στα 1100 περίπου και για τα 2, συν όσα πουλήσω το παλίο iphone. Όσο για το πότε θα τα αγοράσω υπολογίζω μεχρι τις 10-15 του απρίλη που θα κανω τις διακοπές μου για το πάσχα και μιας και δεν έχω λαπτοπ/νετμπουκ για να πάρω μαζι μου προτιμώ να αγοράσω ένα tablet που είναι πιο βολικό.

Τώρα για χρήση το θέλω για ταινίες μουσική ιντερνετ και ψυχαγωγία περισοτερο αλλα και για τη σχολή άν χρειαστώ κάτι.

Όσο για το κινητό δεν εχώ κάποια ιδιαίτερη χρήση απλά είπα να το αλλάξω και εγώ μετα απο 3 χρονια

Δημοσ.

Κοίτα με αυτό το budget είσαι πολύ άνετος. Κοίτα εγώ βολεύομαι με το android και για tablet θα προτιμούσα το xoom, μιας και θα έχει καλύτερη software υποστήριξη και έχει και μινι-hdmi για ταινίες. Επίσης εάν κοιτάξεις για άλλο android tablet πρόσεξε να είναι honeycomb, όχι froyo, gingerbread. Κάτι που πρέπει να σκεφτείς ακόμα είναι εάν θα πας σε combo wifi-only tablet + κινητό με wifi-hotspot ή σε 3g tablet+3g κινητό. Το δεύτερο combo είναι πιο ακριβό, αλλά νομίζω Ελλάδα θα έρθει μόνο το 3g xoom οπότε θα το πάρεις εύκολα αλλιώς πρέπει να παραγγείλεις από έξω το wifi-only.

Για κινητά αυτήν την στιγμή δεν ξέρω τι παίζει. Αλλά και εκεί έχεις 2 επιλογές. ή να πας σε ένα σχετικά φτηνό αλλά με καλή οθόνη (zte blade?) ή σε ένα ακριβό και από γνωστή μάρκα (lg optimus?).

Εάν πας από apple μεριά σίγουρα περίμενε το Iphone 5 και Ipad2. Βέβαια προσωπικά θα σου έλεγα να βγουν και από android μεριά ώστε να δοκιμάσεις και τα δύο και πάρε ότι θες.

Δημοσ.

Τώρα που είδα και μια ματια το xoom και αυτό γύρω στα 700 το δίνουν για πρώτη κυκλοφορία στη Ελλάδα και μάλιστα μέσα Μαίου. υπάρχει κάποιο site για παραγγελεία εκτός ελλάδος ή ακόμη να κυκλοφορίσει στην αγορα? Όσο για wifi ή 3g, θα προτιμίσω το 3G μιάς και σκοπεύω να αγοράσω κάτι που θα το κρατήσω αρκετό καιρό

Δημοσ.

Όσο για wifi ή 3g, θα προτιμίσω το 3G μιάς και σκοπεύω να αγοράσω κάτι που θα το κρατήσω αρκετό καιρό

Πάντοτε είχα την απορια γιατι να αγοράσει κάποιος tablet 3G , οταν ήδη έχει smartphone. Και μόλις εντελλως τυχαία διάβαζα ένα άρθρο που γραφει ακριβώς αυτο που σκεφτόμουν.

Μπορείς να στέλνεις το 3G Internet στο tablet ή iPad , απο το κινητο σου. Οποτε γλυτωνεις και τη συνδρομή 15-20€ το μήνα για να έχεις 3G Internet και στο tablet/iPad, και τη διάφορα wifi με 3G.

Στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστείς jb ή root αντίστοιχα για να το κανείς.

Δημοσ.

Αν οντος ισχυει αυτο που λες τοτε σιγουρα θα παω για το wifi, δεν το εχω ακουσει κάπου αυτο μεχρι τωρα. Ισχυει για ολα τα smartphones ανεξερετος η μονο για συγκεκριμενα μοντελα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εάν πας σε Android συσκευή πρόσεχε την μάρκα. Άλλοι κατασκευαστές ξέρουν καλύτερα από Hardware (βλεπε Samsung) και άλλοι από Software (βλεπε HTC).

Π.χ Στο copy/paste κανένα αλλο Android δεν πλησιάζει τα HTC. Κοινώς ανάλογα την μάρκα του Android έχεις και διαφορετική εμπειρία χρήσης.

Επίσης εάν θες μια κάπως πιο επαγγελματική χρήση , αυτή θα είναι στο Tablet οπότε πας σε Android.

Το κινητό είναι κάτι πιο χαλαρό , μπορείς εκεί να πας σε iPhone.

Για μένα , σε Android κοίτα κάτι σε HTC. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες στον χώρο με τις αναβαθμίσεις στην ώρα τους και Software χωρίς κολληματα.

Όμως εάν το Galaxy Tab 2 τρέχει μη τροποποιημένο Android ( όπως το βγάζει η Google δηλαδή ) θα είναι πολύ καλο. Για κινητό Android όμως καλύτερα να εμπιστευτείς

την HTC. Για την LG που λένε κάποιοι (Optimus 2x) μόνο σε ανέκδοτο μου κανει.

Δημοσ.

Για το Lg που γράφεις, και εγω μέχρι πρόσφατα , ανέκδοτο μου φαινόταν smartphone απο αυτη. Το optimus 2x ομως που παρουσίασε , έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικα (2πυρινο nvidia, καλή οθόνη τύπου iphone4, αν και όχι επιπέδου amoled κλπ). Και σε τιμη 500€. Το ποσο θα το υποστηρίξει σωστά η Lg είναι ένα ερωτηματικό μιας και δέν έχει ξαναβγαλει κάτι κορυφαίο. Παντως η σχέση κόστους/απόδοσης είναι σιγουρα απο τις καλύτερες.

Για το wifi/3G tablet που λέγαμε:

Στο iPhone 3GS έχω βάλει απο Cydia εφαρμογή που μετατρέπει το κινητο σε wifi router. Μπορώ να στηλω δηλαδή 3G Internet σε οποιαδήποτε συσκευή , ητε κινητο ητε iPad , laptop ,ητε ακόμα και android tablet ή smartphone κλπ.

Internet tethering λέγεται αυτη η μέθοδος.

Απλά τρεχεις την εφαρμογή απο το κινητο, ανοίγεις το tablet/iPad και συνδέεται στο wifi router που θα δει αυτο, και που στην πραγματικότητα είναι το κινητο σου..

Κατι διαβαζω ότι στην επόμενη αναβάθμιση iOS θα γίνεται χωρις jb.

Τα android smartphone απο όσο ξερω κάνουν το ίδιο , εύκολα η δύσκολα. Λάβε το υπόψιν αν θες να ρήξεις το κόστος.

Δημοσ.

lol βρε {xxx} αυτό σου είπα και εγώ...Anyway, πάντως όσο αφορά το κόστος δεν μπορείς να σου δώσει η εταιρία μία δεύτερη ίδια κάρτα 3g για το tablet σου? Αλλιώς ναι δεν αξίζει...καλά και με 200+ δεν αξίζει εάν ήταν κάνα πενηντάρικο το συζητάγαμε.

@ Vasilisxd τα μπέρδεψες...το galaxy κάνει σωστά το copy/paste όχι η htc. Και για αυτό με την 2.3 η google υιοθέτησε την τεχνική της samsung...

Anyway με το 2.3 όλοι θα είναι οκ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει κανα καινούργιο σαν το zte blade? Δεν νομίζω να χρειάζεται να πας σε High end συσκευή android πλέον...

Δημοσ.

lol βρε {xxx} αυτό σου είπα και εγώ...Anyway, πάντως όσο αφορά το κόστος δεν μπορείς να σου δώσει η εταιρία μία δεύτερη ίδια κάρτα 3g για το tablet σου? Αλλιώς ναι δεν αξίζει...καλά και με 200+ δεν αξίζει εάν ήταν κάνα πενηντάρικο το συζητάγαμε.

Εχω ήδη 2 καρτες (ελληνικη και κυπριακή). Αν χρειαστώ ακόμα 2 για το tablet θα ξεφύγω στα έξοδα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμια εταιρία που δίνει 3G και για εξωτερικό σε κανονικές τιμές?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...