{xxx} Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αποφάσισα να πουλήσω μετα από 3 χρονια το iphone 3g και σκεφτομαι για καινουργιο smartphone και tablet μαζί. Θέλω όμως και μερικές γνώμες πιο πριν για το αν μου κάνει διαφορα ενασ συνδυασμός android κινητό με ipad η και το αντίστροφο πχ galaxy tab με iphone 4g.
opera Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 αν και δεν καταλαβαίνω το δίλημά σου ,περί ορέξεως.......... κινητήριος δύναμη είναι η ανάγκη, αναλόγως τι χρειάζεσαι για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη....
{xxx} Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το δίλημα μου είναι android ή iOS ή ο συνδυασμός τους. Αν είναι καλύτερα να πάρω 2 συσκευές ίδιου λογισμικού (και ποιό απ'τα δύο)
basilis5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τι σχέση θα έχουν μεταξύ τους δλδ; Το λειτουργικό που κολλάει;
{xxx} Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 αυτο ρωτάω και εγώ... Μου ειπανε να παω σε ίδιο λειτουργικο για να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές και να συγχρονιζω επαφες. Βασικά σκεφτομαι για το iphone 4 και το galaxy tab 2. εχετε κατι αλλο να προτείνετε?
oldnew Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Και εμενα η γνώμη μου είναι να τρέχουν και τα 2 το ίδιο λειτουργικό. Πχ πες ότι θες μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι. Τι θα κανείς , θα το πληρώνεις 2 φορές, μια για την android version , και μια για iOS ? Υπαρχουν άλλοι 500 λόγοι που μπορώ να σου αναφέρω. Πχ συνήθεια, να δουλεύεις με παρόμοιο τροπο και στα 2, συνεργασία μεταξυ τους και με το pc κλπ. Και υπάρχει και μονο ενας λόγος να έχουν διαφορετικό λειτουργικό. Αν δεν υπάρχει μια εφαρμογή για το ένα λειτουργικο, τουλάχιστον θα το βρεις για το άλλο, Επισης θα γνωρίζεις και τις 2 πλατφόρμες.
{xxx} Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 αυτό σκέφτομαι και εγώ. Η αλήθεια είναι ότι με το iphone τόσο καιρό δεν είχα καποιο παράπονο αλλά με όλα αυτά που ακούγονται για android 3.0 με έχουν μπερδέψει λιγάκι. Συν το γεγονός ότι δεν έχει usb και sd card αλλα ούτε και flash το ipad 2 με έχουνε βάλει σε δίλημμα. Το iphone το πιο πιθανό να το πάρω εκτός αν υπάρξει καποια εναλλακτική αντάξια του. Τώρα όσον αφορά το tablet εκεί δεν έχω καταλήξει ακόμη. Κάνω υπομονή για galaxy tab ή xoom? Ή παίρνω με τη μία ipad 2 που έρχετε σε 2 εβδομάδες?
oldnew Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πολυ σωστοί και λογικοι οι προβληματισμοί σου μπορώ να πω. Παντως , αφου εκατσες τόσο καιρο με το 3G, μήπως πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα και αν πας ξανα σε iPhone να πάρεις το 5 που θα βγει το καλοκαίρι; Αλλιως αν πας σε android υπάρχει το galaxy s2 που θα βγει σε κανά 2μηνο και το προτείνω με κλειστά ματιά. Το iphone4 είναι και αυτο παλαιό πλέον. Το ipad2 είναι και πανίσχυρο και με πολλές εφαρμογές, λεπτο, πραγματικά εξαιρετική κατασκευή. Απο την άλλη έχει τα μείον που ανεφερες. Σε android tablet υπαρχουν και αλλα. Βγάζει η asus κάποια με 400€ αρκετά καλα.
{xxx} Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εχουμε ημερομηνιες κυκλοφοριας iphone, galaxy s2 αλλα και καποιο καλό android tablet ?
apostolis1384 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Αν θες αυτά τα δυο μαζί μπορείς να πάρεις το Dell streak που έχει τεράστια οθόνη και είναι και τηλ Επίσης να σε ρωτήσω αν πουλάς το iPhone και πόσο Sent from my iPhone using Insomnia
ootyposoo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Λοιπόν τα δυο καλά tablets που ακούγονται μέχρι στιγμής με android 3.0 Honeycomb είναι τα: Samsung Galaxy Tab 10.1 και Motorola XOOM Αν και νομίζω έχουνε πει ποτε θα κυκλοφορήσουν εγώ δεν έχω το έχω ψάξει! check-ατα προτού αγοράσεις και δεν βιάζεσαι!
{xxx} Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Η vodafone το έχει προπαραγγελια στα 799 το galaxy tab2 αλλά δεν αναφέρει ημερομηνία. Όσο για το Xoom δεν το βρήκα. Επίσης τι κινητό με android προτείνεται για αγορα μεχρι τα μέσα του επόμενου μήνα?
oldnew Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Η vodafone το έχει προπαραγγελια στα 799 το galaxy tab2 αλλά δεν αναφέρει ημερομηνία. Όσο για το Xoom δεν το βρήκα. Επίσης τι κινητό με android προτείνεται για αγορα μεχρι τα μέσα του επόμενου μήνα? Αμα θες τη γνώμη μου μη δώσεις τόσα λεφτά για tablet. Επισης αμα πας σε android, μη τα παίρνεις και τα 2 μαζί. Πάρε πχ πρώτα κινητο να δεις αν σε βολεύει το android, και αν ναι, πάρε και pad μετα. Αν βιαζεσαι τόσο πολυ κοιτά και το Lg optimus x2
{xxx} Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Έχω δουλεψει και το galaxy s και το iphone και βρήκα πολύ πιο ευχρηστο και απλό το iphone αλλά δεν με ενόχλησε και τοσο το galaxy. Βασικά τα 800 για το galaxy tab τα βρίσκω πολύ τσιμπιμένα αλλά όχι και απαγορευτικα. Θα περιμένω να δώ τιμές και για ipad και xoom και κάνω τη σύγκριση τότε αφου και τα 3 φαίνονται να με καλύπτουν. Όσο για το LG που ανέφερες φένεται αρκετά καλό και σίγουρα θα είναι στα υποψήφια. Μένει μέχρι τισ 10 του Απρίλη(που θα κάνω τις αγορές) να δώ τι θα έχει κυκλοφορίσει μέχρι τότε
Nightstrike Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καταρχάς Σίγουρα το ίδιο λογισμικό και για αυτά που σου είπαν και για άλλα πολλά που εξαρτώνται ανάλογα τις ανάγκες σου. Εάν δεν απαντήσεις στα παρακάτω δεν μπορείς να έχεις μία ολοκληρωμένη απάντηση. Ένα πρέπει να σκεφτείς το budget. Δεύτερον να κάνεις υπομονή, εκτός και εάν δεν σε νοιάζει όσα δώσεις. Τρίτων θα τα έχεις συνεχώς και τα δύο μαζί σου? Τι θες να κάνεις με αυτά? Ποια θα είναι η χρήση τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.