Προς το περιεχόμενο

Asus EeeBox EB1501P Atom D525 £249.99 απο Amazon uk

kotikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Amazon uk

http://www.amazon.co.uk/Asus-EeeBox-EB1501P-Factor-Premium/dp/tech-data/B0043D29H2/ref=de_a_smtd

Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προσφορα γυρω στα 290€(εχει κανονικα πανω απο 450€)

με πολλες δυνατοτητες.Εγω το παραγγειλα πριν 2 εβδομαδες και το παρελαβα με free super delivery

σε 2 ημερες(με χρεωσαν μονο 5 λιρες).

Η μνημη του ειναι ddr3 και οχι ddr2 που αναφερει,και τα windows ειναι 64αρια

Εχει remote control (με power on του η/υ) ενσυρματο ποντικι και πλ/γιο

spdif με ανταπτορα mini jack που το παρεχει, 2 βασεις(αυτην που βλεπετε και μια για να τοποθετηθει

στη πλατη του monitor)

Του βαζεις και xbmc και εχεις ενα super mini htpc.

Yποψη ακομη οτι ειναι τελειως αθορυβο και οικονομικο στο ρευμα.

και καποιο review

http://hothardware.com/Reviews/Asus-EeeBox-PC-EB1501P-Review/

• Moderators
Δημοσ.

...Εγω το παραγγειλα πριν 2 εβδομαδες και το παρελαβα με free super delivery

σε 2 ημερες(με χρεωσαν μονο 5 λιρες).

...

Με free super saver delivery δεν σε χρεωνουν ουτε ενα λεπτο. Οι £ 6.30 παραπανω που πληρωσες (256 λιρες) ειναι απο την διαφορα του ΦΠΑ που για εμας ειναι 23%.

Δημοσ.

πολυ καλο φαινεται, τι γινεται απο επιδοσεις? παιζει HD?

με ηχο κλπ. εξοδοι ειμαστε καλυμενοι?

edit: τωρα ειδα οτι το γραφεις, διαβασα και το review, φαινεται τιμιο παντως

με hd ηχο ομως τι γινεται? περναει απο το hdmi ή χρειαζεται κατι αλλο?

Δημοσ.

πολυ καλο φαινεται, τι γινεται απο επιδοσεις? παιζει HD?

με ηχο κλπ. εξοδοι ειμαστε καλυμενοι?

edit: τωρα ειδα οτι το γραφεις, διαβασα και το review, φαινεται τιμιο παντως

με hd ηχο ομως τι γινεται? περναει απο το hdmi ή χρειαζεται κατι αλλο?

Αν δεις στις κριτικες, καποιος γραφει το εξης για τον ηχο:

"+ Toslink digital audio out separate from from HDMI allows very flexible setup for my home theater audio. I use the Toslink for a separate Hifi DAC and the HDMI audio for watching movies "

Γενικα οντως φαινεται καλη περιπτωση...

Δημοσ.

Να πάρω αυτό ή να περιμένω το xtreamer ultra στα 200ε? Όχι πως προτιμώ το xtreamer αλλά με χαλάει που στο amazon έχουν μόνο το λευκό σε προσφορά..

Δημοσ.

Δυστυχως ανεβηκε παλι η τιμη.Συμφερε εναντι του xtreamer ultra(200+25 μεταφορικα,αν και λεγεται οτι μπορει να ανεβει τελικα η τιμη του στα 250 περιπου + μεταφορικα) αν ηθελες επιπλεον και γνησια windows + dvdrw+σκληρο 250gb+πληκτρολογιο-ποντικι και κεραια wifi + usb3+5-in-1 card reader.

To xtreamer ultra εχει 4g μνημη εναντι 2g του asus και δεν ξερω τι γινεται στο θεμα του ηχου.

Παντως ωσπου να βγει το xtreamer εχε το νου σου μηπως το amazon το ξαναβγαλει σε προσφορα.

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ δεν το προλαβα, απλά το ήθελα για να το παίρνω μαζί μου στο πατρικό μου στην Κύπρο τις διακοπές και να το συνδέω στην lcd γιατί εκεί δεν έχω καθόλου υπολογιστή και αυτό που έχω εδώ (Θεσσαλονίκη) είναι λίγο δύσκολο να το μεταφέρω(coolermaster c690II).. γνήσια windows μπορώ να πάρω απ'τη σχολή, πληκτρολόγιο και mouse θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς ασύρματα και το dvdrw δε με απασχολεί, αφού είδα και αρκετά βιντεάκια στο youtube που τους χάλασε και δεν μπαίνουν dvds :huh: άρα το μόνο που απουσιάζει απ'το xtreamer είναι ο σκληρός (δεν το ήξερα).

@kotikos: Το asus παίζει κανένα παιχνιδάκι σε χαμηλή ανάλυση ή μπα? Για να ξέρω τι να περιμένω όταν πάρω το xtreamer αφού λίγο πολύ το hardware τους είναι σχεδόν το ίδιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...