Avatar_GR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ειναι οντως πολυ καλο κινητο, εχει ιδια χαρακτηριστικα με το galaxy s, αλλα με bada δυστυχως περιοριζεται πολυ... Μπά μην το λές. Το bada δεν έχει βέβαια το πλήθως των εφαρμογών που έχει το android, έχει λιγότερες αλλά ποιοτικότερες. Άν δεν είσαι τύπος που γουστάρει να δοκιμάζει 100άδες(πολλές φορές ίδιες με άλλο όνομα εφαρμογές)κάθε φορά τότε πάρτο. Αλλιώς πάρε android. Και εγώ το σκεφτόμουνα αρκετά πριν το πάρω (λόγο bada μόνο γιατί σαν κινητό είναι κορυφαίο) και τελικά δεν με απογοήτευσε που το πήρα. Η οθόνη του wave και τα video HD που τραβάει και η αυτονομία μπαταρίας(μου έχει κατήσει με μέτρια χρήση μέχρι και 6 μέρες!!!) σε αυτή την τιμή είναι εκτός ανταγωνισμού. Για να μην πώ για το 1GHZ επεξεργαστή και 512 RAM.... -Μπορείς να το βρείς και μεταχειρισμένο με 160-180 ευρώ αν ψάξεις. Ένα πολύ φτηνό με android είναι το X10 mini http://www.skroutz.gr/s/270056/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini.html αλλά έχει χάλια και μικρή οθόνη και μπαταρία 1-2 ημερών.
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μπά μην το λές. Το bada δεν έχει βέβαια το πλήθως των εφαρμογών που έχει το android, έχει λιγότερες αλλά ποιοτικότερες. Άν δεν είσαι τύπος που γουστάρει να δοκιμάζει 100άδες(πολλές φορές ίδιες με άλλο όνομα εφαρμογές)κάθε φορά τότε πάρτο. Αλλιώς πάρε android. Και εγώ το σκεφτόμουνα αρκετά πριν το πάρω (λόγο bada μόνο γιατί σαν κινητό είναι κορυφαίο) και τελικά δεν με απογοήτευσε που το πήρα. Η οθόνη του wave και τα video HD που τραβάει και η αυτονομία μπαταρίας(μου έχει κατήσει με μέτρια χρήση μέχρι και 6 μέρες!!!) σε αυτή την τιμή είναι εκτός ανταγωνισμού. Για να μην πώ για το 1GHZ επεξεργαστή και 512 RAM.... -Μπορείς να το βρείς και μεταχειρισμένο με 160-180 ευρώ αν ψάξεις. Ένα πολύ φτηνό με android είναι το X10 mini http://www.skroutz.gr/s/270056/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini.html αλλά έχει χάλια και μικρή οθόνη και μπαταρία 1-2 ημερών. οπως ειπα ειναι πολυ καλο κινητο αλλα το λειτουργικο παιζει τεραστιο ρολο και οχι μονο για την ποικιλα των εφαρμογων
Eversor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Σε γενικές γραμμές θα σου πρότεινα το HTC. Μιας και το έχω, μόλις το μάθεις, θα σου φανεί αρκετά πιο εύκολο εν συγκρίση με την αρχή. Σχετικά με αυτά που λένε για την οθονή, προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Συν ότι δεν πολυ-εμπιστεύομαι LG :/
vrwmiaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 παρε το blade κ δεν θα το μετανιωσεις....εχε το με handsfree οπως εγω.θα παθεις πλακα τι προσφερει για 140 ευρω κ τι μπορεις να του κανεις..
Genatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τι λετε για το Samsung Galaxy 551 (i5510) ? Κυκλοφορησε τον Νοεμβριο νομιζω αλλα ηταν πανακριβο, τωρα το χει με 180Ε...
vasilisga Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τι λετε για το Samsung Galaxy 551 (i5510) ? Κυκλοφορησε τον Νοεμβριο νομιζω αλλα ηταν πανακριβο, τωρα το χει με 180Ε... αν θες qwerty δεν ειναι ασχημο... αν βολευεσαι κα χωρις υπαρχουν και αλλες καλυτερεες επιλογες
Genatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 αν θες qwerty δεν ειναι ασχημο... αν βολευεσαι κα χωρις υπαρχουν και αλλες καλυτερεες επιλογες Βασικα δεν θα με χαλαγε το qwerty, αλλα για πες καμια επιλογη στα λεφτα αυτα παντα... (μην πεις blade γιατι το δινει μονο η Wind και "ντεν εγκω wind γκαρντια μου"... )
vasilisga Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 δεν χρειαζεται να εχεις συμβολαιο wind για να παρεις το blade προσωπικα θα προτιμουσα αυτο ας πουμε http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html αν θες ομως qwerty και το galaxy ειναι μια χαρα
imr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ειμαι και εγω στο ιδιο διλημα και ειχα αποφασισει για το lg (δεν προλαβα σημερα ανοιχτα τα μαγαζια) και το samsung με εβαλε σε σκεψεις
F33L Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 τελικα τι αγορασες? inform US... εχω το ιδιο διλημμα και τείνω προς το blade ειναι η αληθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.