ocelotgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια, μπας κ εχει κανεις ιδεα τι χρειαζεται να σεταρω σε καινουριο unmanaged windows vps (xp sp3)? Οπως καταλαβαινετε, ειναι η πρωτη αποπειρα μου στον χωρο, κ λογω περιορισμενου budget, κ καποιων προγραμματων που ηθελα να τρεχω τα οποια ειναι για win, αποφασισα να... δαγκωσω ταυτοτητα κ να παλεψω με unmanaged! Ομολογω βεβαια οτι αφου εκανα login, κ πολυ αργοτερα αφοτου πληρωσα καταλαβα κ τι ακριβως σημαινει η λεξη!... Στο θεμα μας λοιπον, με το που εκανα remote desktop login βρεθηκα σε ενα απομακρυσμενο pc με xp, PERIOD! Ουτε apache, ουτε php, τπτ... Απο την μερια του server, παιζει μονο κατι που λεγεται VirtPanel κ εχει πολυ βασικες επιλογες (κατι reboot, ip info κλπ -- ουτε domain management, ουτε emails η sql)... Control Panel δεν παιζει? Πρεπει να το κανω εγκατασταση κ αυτο μονος μου υποθετω ε? Εκανα εγκατασταση το xampp αλλα δεν αλλαξε κατι, τωρα παλευω με τον apache που εβαλε... Οποιος εχει ιδεα παιδια, ας μου δανεισει το φως του! (οχι τπτ αλλο, αλλα δεν βρισκω ευκολα κ κατι αντιστοιχο στον γοογλη, προφανως δεν ψαχνω καλα βεβαια...)
lion2486 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πρώτον, πρόσεχε λίγο με την απομακρυσμένη σύνδεση, έχω ακούσει πολλά θέματα ασφαλείας του. \ Προτείνω να μην βάλεις έτοιμο πακέτο xampp αλλά να βάλεις τις υπηρεσίες που εσύ θέλεις, και να τις ανανεώνεις όπως χρειάζεσαι. Δεν ξέρω για τί χρήση έχεις το VPS, αλλά φαντάζομαι για φιλοξενία ιστοσελίδων αφού είσαι σε αυτό το θέμα... Προτείνω για αρχή Apache2.2, PHP5, FTP Server (Filezilla).(Ίσως εδώ και να αλλάξεις μερικές ρυθμίσεις σου) Έπειτα πρέπει να αρχίσεις να δομήσεις τον web server σου. Ποιούς και πόσους φακέλους χρειάζεσαι. Ίσως χρειαστείς και κάποια mods. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι. Πες μας τις ανάγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.