Προς το περιεχόμενο

ερχεται η νεα GTX 550 Ti

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με την gtx460... :lol: :lol:

εδω η 5770 την παταει τις περισσοτερες φορες...

και περα απο αυτο ειναι πιο θορυβωδης και με μεγαλυτερη καταναλωση απο την ati

και ολα αυτα 1.5 χρονο μετα την κυκλοφορια της ati και με τιμη μιας gtx460 768

τι να πω, nvidia ειναι αυτη...

Δημοσ.

Nαι αλλά καίει λιγότερο. :lol:

Που είναι -1 button όταν το χρειάζεσαι :P

Αν παραμείνει σε αυτές τις τιμές η κάρτα, και δεν πάει άπατη, θέλω να γνωρίσω προσωπικά τον καθένα που θα την αγοράσει. Όχι αλήθεια, όποιος την αγοράσει ας μου στείλει ένα pm... :rolleyes:

Δημοσ.

Tάσο ασφαλώς αστειευόμουν. :P

Eγώ πάλι αυτόν που θα την πάρει αντί της HD5770 που είναι φθηνότερη ή ακόμα χειρότερα της HD6850 που πλέον την βρίσκεις με ~160€ new, δεν θέλω μόνο να τον γνωρίζω αλλά να του σφίξω και το χέρι και να τον χτυπήσω στην πλάτη. :lol:

Δημοσ.
Όχι αλήθεια, όποιος την αγοράσει ας μου στείλει ένα pm... :rolleyes:

Καλά μην το ψάχνεις, τις προάλλες ένας συνφορουμάς άλλου φόρουμ, λόγω κακής ενημέρωσης, σκεφτόταν να πάρει τώρα gts450 με 150€ :o :(. Φυσικά από πλαίσιο..

Να ρωτήσω και το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορώ να σκεφτώ σχετικά με την κάρτα: τo Ti τί σημαίνει;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορώ να σκεφτώ σχετικά με την κάρτα: τo Ti τί σημαίνει;

να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω, ωστοσο ειχε συνοδευσει καποιες παλιες κορυφαιες καρτες της nvidia, τις geforce 4 αν δεν κανω λαθος

οταν ειχε ακουστει οτι και η gtx560 θα ειχε το συνοδευτικο Ti ολοι τρεφαν ελπιδες για κατι το πολυ καλο, ενθυμουμενοι τη σειρα gf 4Ti

ε μετα και την gtx 550Ti ειμαι σιγουρος οτι η nvidia το συνοδευει μονο με τις κορυφαιες καρτες της... :lol: :lol:

Δημοσ.

Καλά μην το ψάχνεις, τις προάλλες ένας συνφορουμάς άλλου φόρουμ, λόγω κακής ενημέρωσης, σκεφτόταν να πάρει τώρα gts450 με 150€ :o :(. Φυσικά από πλαίσιο..

ειναι κατι σαν αυτο το ti βρε παιδι μου :P

http://www.alfaromeo.co.uk/ALFAROMEO_UK/uploads/1044/1073830258/20060328/Alfa147_home.jpg

και καλα special edition

Δημοσ.

Τitanium (αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος). Μετά τις geforce 3+4 που το είχανε, αποφασίσανε μετά απο 7-8 χρόνια να το ξαναχρησιμοποιήσουνε. Λες και δεν μπερδευόταν αρκετά ο κόσμος με τα νούμερα, πχ 550 μεγαλύτερο νούμεροο άρα καλύτερη απο την 460/470 κλπ, τα gt-gts-gtx κλπ, πλέον αποφασίσανε να βάλουνε ξανα και τα ti. Περιμένω και 530 mx για να τρελαθώ τελείως.

Δημοσ.

:lol: για όλες τις απαντήσεις

Tremendously Idiotic <_< ^_^

Qsis, δηλαδή δέρματα, brushed aluminium καθρέπτες, 17άρες και λοιπές ουσιαστικές ( :P :rolleyes: ) διαφορές; ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...