scullyist Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Καλυμμα διαφανές για το πληκτρολόγιο, να μην μένουν δαχτυλιές και περισσότερο προς αποφυγή του γνωστού προβλήματος του να να μην περνάνε σκουπίδια την ώρα που δουλεύεις. Έχει πάρει κανείς παιδιά κι αν ναι από που? Μόνο καναδυο βρήκα στο ebay για ευρωπαϊκό πληκτρολόγιο, παρήγγειλα, και 37 μέρες μετά αναγκάστηκα να ζητήσω -και να πάρω- refund, διότι δεν έφτασε ποτέ. Tώρα μου λέει αν θέλω να μου ξαναστείλει με fast delivery για να το πάρω σε 2 βδομάδες, αλλά σιγά και δεν εμπιστεύομαι μετά από αυτό. Οπότε υπάρχει καμιά επιλογή από αλλού και χωρίς να το πληρώσεις χρυσό?
themis_81 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πας σε public - isquare και παιρνεις για να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι το ιδιο. Απο ebay πηρα για το ασυρματο πληκτρολογιο και εχει μια μικρη διαφορα στο enter .
basilis222 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μην πάρεις άλλο, θα σου έρθει, τα ελληνικά ταχυδρομια καθυστερούν παρααα πολυ μέχρι να αποφασίσουν να στο φέρουν, εγω για ένα δέμα περίμενα 5 μήνες μέχρι να το παραλάβω, βέβαια δεν περίμενα ότι θα μου έρθει.
lagoudakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πας σε public - isquare και παιρνεις για να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι το ιδιο. Απο ebay πηρα για το ασυρματο πληκτρολογιο και εχει μια μικρη διαφορα στο enter . ακριβως,και εγω ετσι την πατησα και εκανα καγκουριες με κοψιματα για να κατσει καλα και τελικα οπτικα ηταν μια αηδια,πηρα ενα απο το golden i το πληρωσα βεβαια πολυ ακριβοτερα αλλα εχει κατσει τελεια και ειναι και πολυ καλη ποιοτητα,θα μου πεις οτι πληρωνεις παιρνεις
scullyist Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δεν παίζει με τίποτα να δώσω 35 και 50 ευρω που βλέπω σε golden i στα διαφορα καλύμματα -έτσι κι αλλιως δεν βλέπω κατι στο σαιτ για MBP πληκτρολογιο -, και στο isquare πάλι δεν βλέπω κάτι αλλά αν οι τιμές είναι τέτοιες πάλι το ξεχνάω, μια σιλικόνη or something ιστορία, από τι υλικο είναι πια φτιαγμένα αυτά και βαράνε τέτοιες τιμές, επειδή είναι και καλά για mac, ήμαρτον με αυτή την αηδία κατάσταση. Απλά είπα να πάρω ένα απλό -και φθηνό- στην sister ίσα-ίσα να μην καταντήσει σκουπιδότοπος κάτω από το πληκτρολόγιο της όπως έχει συμβεί με το πρώην laptop. Μην πάρεις άλλο, θα σου έρθει, τα ελληνικά ταχυδρομια καθυστερούν παρααα πολυ μέχρι να αποφασίσουν να στο φέρουν, εγω για ένα δέμα περίμενα 5 μήνες μέχρι να το παραλάβω, βέβαια δεν περίμενα ότι θα μου έρθει. Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει σε αυτη την περίπτωση. Να το είχα πάρει και για μένα πάει στο διάολο, αλλά περιμένει να το λάβει άλλος γμτ. Το περίεργο είναι ότι έχω πάρει άλλες 3 φορές από china και ήρθαν το αργότερο σε 20 μέρες, την πρώτη φορά μου ήρθε και σε 11 μέρες και έτριβα τα μάτια μου (χωρίς fast delivery, απλή αποστολή). Οπότε παρά το χάλι των ταχυδρομείων μας, δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά αν όντως έχει χαθεί ή αν έκανε καμιά μαμουνιά ο πωλητής και δεν το έστειλε ποτε κλπ κλπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
basilis222 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αν θές ποιότητα πάρε της Speck! 10$ εχει νωμιζω, ψάξε στο eBay ή στο Site της Speck. Εγω έχω παραγγείλει ένα απο το Focalprice δεν ξέρω αν ειναι καλό, αναμένω...
mentoras99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ειχα βρει κατι ζελατινες για καλυψη του πληκτρολογιου του mbp, oxι βεβαια οτι ηταν ειδικα για mbp, σε ενα κομπιουτεραδικο στην Δαφνη. Με λιγο ψαξιμο στο skroutz.gr κατι θα βγαλει. Κανονικα, τετοια καλλυματα δεν πρεπει να κοστιζουν πανω απο 8 ευρω. Βεβαια αν καποιος θελει το 'τελειο', ας δωσει ενα 50ευρο, να μην κανει και κανενα κοψιμο ζελατινας κλπ
lagoudakis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 50 ευρω;;;εχεις δει τετοιες τιμες;προσωπικα δεν θα τα εδινα,τα 19 που εδωσα και αυτα τα θεωρω καπως αλλα επειδη δεν θελω το mbp να γεμισει σκονες και αλλα διαφορα στο πληκτρολογιο τα εδωσα,οπως ειπα και πριν ειχα παρει ενα απο ebay και ηταν καρναβαλος,η αισθηση που ειχε οταν εγραφες ηταν χαλια,το δε υλικο ηταν απο ποιοτητα αστα να πανε και σου κολλαγε στα δαχτυλα,θα μου πεις ρε μεγαλε με 7 ευρω τι περιμενες να παρεις;ουτε πιτσα δεν παιρνεις,το θεμα ειναι τι θελει καποιος και τι χρηση κανει οπως και τι ποσο μπορει να δωσει για ενα προιον,εσκασα σχεδον 1500 για το μηχανημα τα 19 δεν θα με χαλασουν http://www.document.gr/store/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=130&category_id=68&option=com_virtuemart&Itemid=56
basilis222 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εγώ πήρα από το FocalPrice με 1€ και είναι τέλειο! Ούτε κολάει ούτε τίποτα αλλά στο Ender έχει άλλο σχήμα αλλά δεν φενετε.
scullyist Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Βασίλη τελικά όπως το έλεγες, ευτυχώς όχι 5μηνο αλλά ήρθε πάνω στο 2μηνο (πριν 3-4 μέρες) Τελεια εφαρμογή, και πραγματικα διαφανής, με το ζόρι διακρίνεις ότι είναι επάνω.
kiriakr Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ερώτηση: υπάρχει θέμα με τη θερμότητα με τις σιλικόνες αυτές (εξαερισμός από το πληκτρολόγιο) ή όχι; γιατί ήθελα να πάρω και εγώ και κόλλησα για το λόγο αυτό. Ξέρει κανείς;
lagoudakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Προσωπικα δεν εχω δει καποια διαφορα,και αν υπαρχει δεν νομιζω να ειναι πανω απο 1-2 βαθμους πραγμα που δεν ειναι ευκολο να το παρατηρησει καποιος
PaZaRiOTiS Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εγώ επειδή έχω macbook 4ετιας όταν παίζω HD ταινία μέσω της TV (και δουλεύει συνήθως για 2ώρο στο full) το βγάζω το κάλυμμα του πληκτρολογίου μπας και πέσει λίγο η θερμοκρασία... Σε βαρίες δουλείες δλδ μπορείς να το βγάζεις για λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.