Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με xperia x10 mini

leonidasetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα το xperia x10 mini (όχι το pro) πριν απο δυο εβδομάδες και μου φάνηκε καλό κινητάκι αλλα μετά απο κάπιο χρονικό διάστημα στην δεύτερη εβδομάδα καθώς το άνοιγα , άρχησε να μου βγάζει συνεχόμενα καποια παραθυρα που λεγανε οτι δεν ανταποκρινεται το ρολοι της επιφανειας εργασίας και οτι σταματησε η διεργασια (android.core) και αλλα διάφορα τετοια...με λιγα λόγια όταν άνοιγα το τηλ. πλοκαρε και κατερεε η μια εφαρμογή μετά την άλλη καθώς πατούσα "άμεση διακοπή" ή "force quit" και το ξαναεβγαζε , αναγκαστικά το εκλεινα και παλι απο την αρχη.Μετα σκεφτηκα μηπως θέλει κάποια ενημέρωση το λητουργικό του (android) και έτσι το συνδεσα με το pc , εγκατέστησα το "sony ericsson pc companion" και μου εμφάνησε οτι υπήρχε μια διαθέσημη ενημέρωση για το λητουργικό την κατέβασα ακολουθησα ολλες τις οδηγείες και εκει που ημουν χαρουμενος ανοιγω το κινητό , περιμένω ως σινηθος κανενα τεταρτο για να το εγκαταστησει (ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΗΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΝΥ) και ανοίγει χωρις να μου ζητησει κανενα pin και δεν προλαβα ακριβως να διαβάσω καάτι που μου εμφανηστηκε κατι για την "ασφάλεια των προσωπικων μου αρχειων" αλλα δεν προλαβα να το διαβασω γιατι εκλησε και ξανα ανοιξε μονο του και του εμινε εμονη ιδεα....τωρα το εχω ακομα μεσα στο κομωδινο και ανοιγοκλίνει μόνο του εκει που εμφανιζεται για λιγη ωρα το σημα της σονυυυυ.......................................τι κάνω?? παρακαλω οποιος μπορει ας πει δυο λόγια να με βοηθησει κριμα ειναι να το πετάξω ολοκαινουργιο κινητακι ειναι..... :\

:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...