kate23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γεια παιδιά. Θέλω να πάτω μια βιντεοκάμερα μέχρι 100ε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα βίντεο και όχι η ποιότητα φωτογραφιών. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι AIPTEK PENCAM TRIO HD BLACK ή AIPTEK POCKETDV AHD A100 . Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Thanks in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOsVAIO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Γεια παιδιά. Θέλω να πάτω μια βιντεοκάμερα μέχρι 100ε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα βίντεο και όχι η ποιότητα φωτογραφιών. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι AIPTEK PENCAM TRIO HD BLACK ή AIPTEK POCKETDV AHD A100 . Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Thanks in advance Εχω αυτη και σου την προτεινω ανεπιφυλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpana_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις αυτή την μάρκα. Δοκίμασε αυτή που λέει ο φίλος NIKOsVAIO την έχω τεστάρει και εγώ και είναι μια χαρά για τα λεφτά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.