Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Θέλω να κάνω αλλαγή ονόματος σε ένα σπίτι που επρόκειτο να νοικιάσω.

Ο προηγούμενος γνωρίζω πως έχει κάποιο χρέος χωρίς να ξέρω το ακριβές ποσό.

Θα βγει τελικός λογαριασμός στο όνομα του ή θα έρθει στο δικό μου λογαριασμό(αν ναι πως ξέρω ποιο είναι το δικό του χρέος)?

Ευχαριστώ

Καλημερα... Στην αλλαγη ονοματος δεν γινεται διακοπη... Απλα περναει ο Δεδδηε  και καταγραφει την μετρηση και βλεπει και την παροχη..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Καλημερα... Στην αλλαγη ονοματος δεν γινεται διακοπη... Απλα περναει ο Δεδδηε  και καταγραφει την μετρηση και βλεπει και την παροχη..

Το χρέος του όμως θα βγει σε τελικό λογαριασμό που είναι στο προηγούμενο όνομα. 

Δηλαδή ο δικός μου πρώτος λογαριασμός δεν θα περιλαμβάνει το δικό του χρέος.

Αυτό καταλαβαινώ από τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggelanos είπε

Ε ναι... Θα βγει στο ονομα του προηγουμενου ενοικιαστη..

2 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Αυτος χρωσταει πολλα χρηματα; Σε ποιον παροχο ειναι;;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ε ναι... Θα βγει στο ονομα του προηγουμενου ενοικιαστη..

Αυτος χρωσταει πολλα χρηματα; Σε ποιον παροχο ειναι;;

Είναι στην ΔΕΗ και χρωστάει έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό φυσιολογικά ποσά δλδ.

Απλά δεν θέλω να τον κυνηγάω + άμα γίνει συμψηφισμός με τα δικά μου δεν θα γνωρίζω τι του αναλογεί εν τέλη

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αν αυτος που φευγει εχει κανει  διακοπη ομως ? Μαλιστα σε αυτη την περιπτωση αν χρειζεται ΥΔΕ ειναι αμεσα απαιτητη για επανασυνδεση 

3 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Είναι στην ΔΕΗ και χρωστάει έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό φυσιολογικά ποσά δλδ.

Απλά δεν θέλω να τον κυνηγάω + άμα γίνει συμψηφισμός με τα δικά μου δεν θα γνωρίζω τι του αναλογεί εν τέλη

Δεν θα γινει κανενας συμψιφισμος

11 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Οχι !!!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν αυτος που φευγει εχει κανει  διακοπη ομως ? Μαλιστα σε αυτη την περιπτωση αν χρειζεται ΥΔΕ ειναι αμεσα απαιτητη για επανασυνδεση 

Δεν θα γινει κανενας συμψιφισμος

Οχι !!!!!!!

Αυτός(ο ιδιοκτήτης) δεν μπορεί να κάνει διακοπή γιατί το σπίτι είναι στο όνομα ανθρώπου που έχει πεθάνει(και κληρονόμησε) και δεν γνωρίζει καν τα στοιχεία για να κάνει την αίτηση (αφμ,αδτ).

Επομένως συμφωνήσαμε να κάνω έγω την αίτηση για αλλαγή ονόματος ώστε να μπορεί μελλοντικά να το γυρίσει στο όνομα του.

Επεξ/σία από vaggelanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Αυτός(ο ιδιοκτήτης) δεν μπορεί να κάνει διακοπή γιατί το σπίτι είναι στο όνομα ανθρώπου που έχει πεθάνει(και κληρονόμησε) και δεν γνωρίζει καν τα στοιχεία για να κάνει την αίτηση (αφμ,αδτ).

Επομένως συμφωνήσαμε να κάνω έγω την αίτηση για αλλαγή ονόματος ώστε να μπορεί μελλοντικά να το γυρίσει στο όνομα του.

Εχεις προβλημα αφου δεν μπορει να σου κανει μισθωτηριο .

Εκτος και το δηλωνει στο Ε9 του

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Το εχει δηλωσει στην εφορια αυτο...Πως θα σου γινει μισθωτηριο;; Χωρις αυτο δεν γινεται.. Μπλεξιμο λιγο..

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vaggelanos είπε

Αν πράγματι το σπίτι το κληρονόμησε όπως λες, τότε πως γίνεται να είναι στο όνομα του μακαρίτη? Επίσης για να γίνει αλλαγή ονόματος δεν χρειάζονται ούτε ΑΦΜ (το αναγράφει ο λογαριασμός) ούτε ΑΔΤ του μακαρίτη.

Εσύ πάντως για να πάρεις το ρεύμα στο όνομα σου χρειάζεσαι να έχεις στα χέρια σου εκτυπωμένη την απόδειξης υποβολής μίσθωσης, η οποία προϋποθέτει ο ιδιοκτήτης να έχει δηλώσει τη μίσθωση στο taxis και εσύ να έχεις κάνει αποδοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Ελαφρώς ,εως βαρέως,εκτός θέματος ερώτηση.

Τελευταία φορά που μέτρησαν το ρολόι ήταν τον Μάιο,απο τοτε έρχονται συνέχεια έναντι λογαριασμοί με μεγάλες χρεώσεις,τον Δεκέμβρη που έπρεπε να μετρήσουν δεν φάνηκε κανείς αλλά έβγαλαν λογαριασμό εκκαθαριστικό  που είναι αρκετά πιο πάνω απο την ένδειξη του ρολογιού,αν θυμάμαι καλά σχεδόν 3000 μονάδες πιο πολλές.Μέχρι στιγμής όλοι οι λογαριασμοί πλην του τελευταίου είναι πληρωμένοι ,ο τελευταίος λήγει 29-01-2021 και θα πληρωθεί και αυτός.Εχω ρύθμιση ενεργή και δεν θέλω να χαθεί οπότε τους πληρώνω κανονικά.

( Το σπίτι είναι σε χωριό , πάνω στον δρόμο,την τελευταία φορά που ήταν να μετρήσουν έμειναν οι πόρτες του κήπου ορθάνοιχτες και όχι απλά ξεκλείδωτες αλλά και είχαν χαρτί με την ένδειξη,δεν φάνηκε κανείς.)

Τον Φλεβάρη μπορώ να δωσω την ένδειξη απο το site της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ .Επειδή η ένδειξη θα είναι πιο κάτω απο την τελευταία "μετρημένη" το δέχεται το site?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τελευταία φορά που μέτρησαν το ρολόι ήταν τον Μάιο,απο τοτε έρχονται συνέχεια έναντι λογαριασμοί με μεγάλες χρεώσεις,τον Δεκέμβρη που έπρεπε να μετρήσουν δεν φάνηκε κανείς αλλά έβγαλαν λογαριασμό εκκαθαριστικό  που είναι αρκετά πιο πάνω απο την ένδειξη του ρολογιού,αν θυμάμαι καλά σχεδόν 3000 μονάδες πιο πολλές.Μέχρι στιγμής όλοι οι λογαριασμοί πλην του τελευταίου είναι πληρωμένοι ,ο τελευταίος λήγει 29-01-2021 και θα πληρωθεί και αυτός.Εχω ρύθμιση ενεργή και δεν θέλω να χαθεί οπότε τους πληρώνω κανονικά.

( Το σπίτι είναι σε χωριό , πάνω στον δρόμο,την τελευταία φορά που ήταν να μετρήσουν έμειναν οι πόρτες του κήπου ορθάνοιχτες και όχι απλά ξεκλείδωτες αλλά και είχαν χαρτί με την ένδειξη,δεν φάνηκε κανείς.)

Τον Φλεβάρη μπορώ να δωσω την ένδειξη απο το site της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ .Επειδή η ένδειξη θα είναι πιο κάτω απο την τελευταία "μετρημένη" το δέχεται το site?

Δεν θα την δεχτει η σελιδα .Να παρεις τον ΔΕΔΔΗΕ οτι υπαρχει προβλημα με τς ενδειξεις .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θα την δεχτει η σελιδα .Να παρεις τον ΔΕΔΔΗΕ οτι υπαρχει προβλημα με τς ενδειξεις .

Τότε θα βάλω 10 μονάδες απλά για να περάσει.

Λογικά αυτό θα περάσει.

Το ρολόι δεν είναι στο ονομα μου και ο ιδιοκτήτης δεν πρόκειται να ασχοληθεί.Του το έχω ζητήσει εδω και ένα μήνα αλλά δεν .....

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εφόσον πράγματι η παρούσα ένδειξη είναι πιο κάτω, τότε μπορείς να τηλεφωνήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ δίνοντας του την παρούσα (τη σωστή) ένδειξη, και μετά η ΔΕΗ θα εκδόσει διορθωμένο λογαριασμό.

Πρέπει να το κάνεις τώρα όμως, πριν έρθει η στιγμή που μπορείς να δώσεις online την ένδειξη, αλλιώς ο τελευταίος εκκαθαριστικός που είναι αδικαιολόγητα φουσκωμένος δεν θα ακυρωθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...