gousias Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Εντάξει, όλα καλά, κανένα πρόβλημα, απλώς πιστεύω ότι αφού έστω και αργά γίνονται κάποια βήματα για εκσυγχρονισμό και ψηφιοποίηση, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, θα μπορούσε να είναι πρόταση προς τους αρμόδιους της ΔΕΗ, ώστε σε ζεύγη ανθρώπων να μπορούν να έχουν κάποιου είδους family account ή έστω με παραχώρηση δικαιωμάτων προβολής ή και πληρωμήςτων λογαριασμών όπως δικαιώματα παραχώρησης σου δίνει και το taxis net πχ για να παρέχεις στον λογιστή κλπ. Δηλαδή με κάποιους είδους υπεύθυνη δήλωση αν το κύριο ζητούμενο είναι από ότι καταλαβαίνω η ανησυχία για κάποια νομικά ατοπήματα. Όπως και να 'χει αν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να βελτιωθούν, αλλά αν δεν θέλουν, ο,τι και να λέμε! Εδώ ζητάς από ασφάλειες/εταιρίες/τράπεζες να μη στέλνουν ταχυδρομικώς έντυπα και δυστυχώς υπάρχουν κάποιες που δεν το δέχονται!
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, gousias είπε Εντάξει, όλα καλά, κανένα πρόβλημα, απλώς πιστεύω ότι αφού έστω και αργά γίνονται κάποια βήματα για εκσυγχρονισμό και ψηφιοποίηση, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, θα μπορούσε να είναι πρόταση προς τους αρμόδιους της ΔΕΗ, ώστε σε ζεύγη ανθρώπων να μπορούν να έχουν κάποιου είδους family account ή έστω με παραχώρηση δικαιωμάτων προβολής ή και πληρωμήςτων λογαριασμών όπως δικαιώματα παραχώρησης σου δίνει και το taxis net πχ για να παρέχεις στον λογιστή κλπ. Δηλαδή με κάποιους είδους υπεύθυνη δήλωση αν το κύριο ζητούμενο είναι από ότι καταλαβαίνω η ανησυχία για κάποια νομικά ατοπήματα. Όπως και να 'χει αν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να βελτιωθούν, αλλά αν δεν θέλουν, ο,τι και να λέμε! Εδώ ζητάς από ασφάλειες/εταιρίες/τράπεζες να μη στέλνουν ταχυδρομικώς έντυπα και δυστυχώς υπάρχουν κάποιες που δεν το δέχονται! Για την ιστορία, θα σου πω ότι ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΑ η ΔΕΗ το είχε έτσι ! Εγώ, με 1 account είχα ΜΕΣΑ αδέρφια, συγγενείς, φίλους και λόγ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ! Κάποια στιγμή όμως ,το ΕΚΟΨΕ !
sakis212 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας μια γνωστή μου θέλει να αλλάξει το όνομα της ΔΕΗ,επειδή έκανε ρύθμιση 48 δοσεις και θέλει να μην χαλάσει η ρύθμιση λόγω κάποιας στιγμή στο μέλλον που θα έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος της ΔΕΗ να πάρει το ρολόι ο γιος της η κόρη της που είναι συνιδιοκτήτες,για να έρχεται ο λογαριασμός κανονικά, και εκείνη να πληρώνει μόνο τις δόσεις να μην έχει φόβο να χαλάσει η ρύθμιση γίνεται? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από sakis212
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, sakis212 είπε Καλησπέρα σας μια γνωστή μου θέλει να αλλάξει το όνομα της ΔΕΗ,επειδή έκανε ρύθμιση 48 δοσεις και θέλει να μην χαλάσει η ρύθμιση λόγω κάποιας στιγμή στο μέλλον που θα έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος της ΔΕΗ να πάρει το ρολόι ο γιος της η κόρη της που είναι συνιδιοκτήτες,για να έρχεται ο λογαριασμός κανονικά, και εκείνη να πληρώνει μόνο τις δόσεις να μην έχει φόβο να χαλάσει η ρύθμιση γίνεται? Στην ΔΕΗ, θα ρωτήσει. Μπορεί να χρειαστεί και χαρτί ηλεκτρολόγου.
sakis212 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν την πειράζει αυτό,το ηλεκτρικό σχέδιο είναι λεπτομέρειες,εκτός άμα το κάνουν μέσω internet στη ΔΕΗ η σε άλλο πάροχο μπας και δουν διαφορά, σημασία έχει να μην χαλάσει ο διακανονισμός. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από sakis212
nikos032 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Τι συμβαίνει στην περίπτωση που λογαριασμός ο οποίος είναι στο όνομα αποβιώσαντα, τον πληρώνει ο κληρονόμος (ουσιαστικά τα πάγια, μιας και δε γίνεται χρήση του ρεύματος) τα τελευταία 3 χρόνια ? Υπάρχει κάποιο πρόστιμο ? Μπορεί να γίνει διακοπή ή μόνο αλλαγή ονόματος ?
takoulou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, nikos032 είπε Τι συμβαίνει στην περίπτωση που λογαριασμός ο οποίος είναι στο όνομα αποβιώσαντα, τον πληρώνει ο κληρονόμος (ουσιαστικά τα πάγια, μιας και δε γίνεται χρήση του ρεύματος) τα τελευταία 3 χρόνια ? Υπάρχει κάποιο πρόστιμο ? Μπορεί να γίνει διακοπή ή μόνο αλλαγή ονόματος ? Δεν γινεται κατι αν πληρωνεται ο λογαριασμος.. Μπορει να γινει διακοπη ρευματος που ειναι το καλυτερο για να μην πληρωνει τα παγια και τα λοιπα.. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δακοπη δεν γινεται αλλα για αλλαγη ονοματος χρειαζοντε καποια χαρτια
Metaksas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Παιδιά μένω σε ενοίκιο και θέλω να αλλάξω την ΔΕΗ στο όνομα μ, βλέπω ότι γίνεται ηλεκτρονικά κι σ στέλνουν μέσω κούριερ συμβόλαιο, αλλά διάβασα επίσης ότι ισχύει για 24 μηνες, αν θέλω να φύγω σε ένα χρόνο και να κάνω διακοπή δεν μπορώ? Όπως επίσης τα χρήματα για την αλλαγή πρέπει να πληρωθούν ηλεκτρονικά??
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Metaksas είπε Παιδιά μένω σε ενοίκιο και θέλω να αλλάξω την ΔΕΗ στο όνομα μ, βλέπω ότι γίνεται ηλεκτρονικά κι σ στέλνουν μέσω κούριερ συμβόλαιο, αλλά διάβασα επίσης ότι ισχύει για 24 μηνες, αν θέλω να φύγω σε ένα χρόνο και να κάνω διακοπή δεν μπορώ? Όπως επίσης τα χρήματα για την αλλαγή πρέπει να πληρωθούν ηλεκτρονικά?? Δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις συμβολαιο 2 χρονων . Εκτος και το κανεις για καποια κινητρα που δινει τελευταια η ΔΕΗ.Η εγγυηση θα ειναι 130 ευρω . Λογικα θα γινεται και η πληρωμη ηλεκτρονικα . 1
vaggelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να κάνω αλλαγή ονόματος σε ένα σπίτι που επρόκειτο να νοικιάσω. Ο προηγούμενος γνωρίζω πως έχει κάποιο χρέος χωρίς να ξέρω το ακριβές ποσό. Θα βγει τελικός λογαριασμός στο όνομα του ή θα έρθει στο δικό μου λογαριασμό(αν ναι πως ξέρω ποιο είναι το δικό του χρέος)? Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από vaggelanos
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ετσι ακριβως θα γινει .Ο ΔΕΔΔΗΕ θα παει να παρει ενδειξεις για να του βγει τελικος λογαριασμος οταν κανει διακοπη . 2
vaggelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτός δεν σκοπεύει να κάνει διακοπή γτ δεν είναι στο όνομα του. Να υποθέσω πως με την αίτηση αλλαγής ονόματος γίνετε αυτόματα διακοπή ? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από vaggelanos
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vaggelanos είπε Αυτός δεν σκοπεύει να κάνει διακοπή γτ δεν είναι στο όνομα του. Να υποθέσω πως με την αίτηση αλλαγής ονόματος γίνετε αυτόματα διακοπή ? Ναι αρκει να εχεις μισθωτηριο απο taxis στο ονομα σου με ιδιο αριθμο παροχης (δεν αλλαζει ποτε ο αριθομος παροχης) Τυχον χρεος του δεν σε αφορα . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Γιάννης Platano 1
vaggelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Κατανοητό. Ευχαριστώ Γιάννη για τις απαντήσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα