Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, gousias είπε

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!

Έχει σημασία αν η απεβίωση έγινε πολλά χρόνια πριν, για τα χαρτιά;

Επειδή το σπίτι είναι πολύ παλιό (από τέλη '50, αρχές '60) λογικά θα απαιτηθεί και σχέδιο ή κάτι άλλο από ηλεκτρολόγο ή και κάποια άλλη ειδικότητα;

Καλά αυτό με τα ξεχωριστά e-bill όταν προκύπτουν κοινά συμφέροντα και συμβίωση δεν μπορώ να καταλάβω πως το αγνοούν εκεί στη ΔΕΗ!

Αν υπαρχουν τα απαραιτητα χαρτια για αλαγη ονοματος  οχι .

Η ΔΕΗ δεν μπορει να ξερει τις σχεσεις ενος ζευγαριου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, gousias είπε

Καλημέρα, για μεταβίβαση παροχής (ρολογιού ΔΕΗ) σε κληρονόμο (από την αποβιώσαντα μητέρα στη κόρη) τι διαδικασίες, έντυπα απαιτούνται, πέραν της ενδεχομένως δήλωσης εγκατάστασης ηλεκτρολόγου;

Επίσης, για να δημιουργηθεί ηλεκτρονικός λογαριασμός μέσω του website της ΔΕΗ, όταν η παροχή είναι στο όνομα άλλου προσώπου τι απαιτείται;

Όταν σε ένα αντρόγυνο η μία παροχή (μόνιμη κατοικία) είναι στο όνομα του ενός και η έτερη παροχή (χωριό) στο όνομα του άλλου, για να έχουν κοινό e-bill στη ΔΕΗ γίνεται;

Θα έχει ο καθένας το ΔΙΚΟ του ebill !!

Που είναι το πρόβλημα ?

15 λεπτά πριν, gousias είπε

Έχει σημασία αν η απεβίωση έγινε πολλά χρόνια πριν, για τα χαρτιά;

Όχι δεν έχει καμία σημασία, αυτό που χρειάζεται για να κάνεις νέα σύμβαση στο όνομα σου πρέπει να τους προσκομίσεις κάποιο χαρτί από το οποίο να προκύπτει ότι έχεις τέτοιο δικαίωμα (μισθωτήριο, παραχωρητήριο, τίτλο ιδιοκτησίας).

17 λεπτά πριν, gousias είπε

Επειδή το σπίτι είναι πολύ παλιό (από τέλη '50, αρχές '60) λογικά θα απαιτηθεί και σχέδιο ή κάτι άλλο από ηλεκτρολόγο ή και κάποια άλλη ειδικότητα;

Το ηλεκτρολογικό σχέδιο έχει ισχύ 14 έτη, αν έχει λήξει το παλιό τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε νέο από αδειούχο ηλεκτρολόγο. Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν έχει λήξει μπορείς να το ελέγξεις άμεσα εδώ:

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

20 λεπτά πριν, gousias είπε

Καλά αυτό με τα ξεχωριστά e-bill όταν προκύπτουν κοινά συμφέροντα και συμβίωση δεν μπορώ να καταλάβω πως το αγνοούν εκεί στη ΔΕΗ!

Και πως ακριβώς μπορούν να αποδειχθούν τα κοινά συμφέροντα και η συμβίωση? Και το κυριότερο, γιατί θα έπρεπε να την ενδιαφέρουν όλα αυτά τη ΔΕΗ?

Ο λογαριασμός e-bill πάντως είναι κάτι προσωπικό, όπως ακριβώς ο λογαριασμός e-banking στην τράπεζα.

17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν υπαρχουν τα απαραιτητα χαρτια για αλαγη ονοματος  οχι .

Η ΔΕΗ δεν μπορει να ξερει τις σχεσεις ενος ζευγαριου.

Νομίζω φαίνεται και από την κοινή δήλωση στην εφορία για ένα παντρεμένο ζεύγος όπου δηλώνουν κοινή εστία διαμονής, πέραν μίας ενδεχομένως αναζήτησης και στα του δημοτολογίου το αν ο άντρας και η γυναίκα είναι παντρεμένοι, σωστά; Δεν ξέρω, απλώς σκέψεις εκφράζω.

Όσον αφορά τα απαραίτητα χαρτιά που αναφέρεις, ποια θα μπορούσαν να είναι, ακόμη και τα πιο σπάνια αιτούμενα;

1 λεπτό πριν, gousias είπε

Νομίζω φαίνεται και από την κοινή δήλωση στην εφορία για ένα παντρεμένο ζεύγος όπου δηλώνουν κοινή εστία διαμονής, πέραν μίας ενδεχομένως αναζήτησης και στα του δημοτολογίου το αν ο άντρας και η γυναίκα είναι παντρεμένοι, σωστά; Δεν ξέρω, απλώς σκέψεις εκφράζω.

Α όταν έγραψες "συμβίωση" εννοούσες "παντρεμένο ζεύγος"?

Ότι και να εννοούσες πάντως είναι αδιάφορο για τη ΔΕΗ, ο λογαριασμός στο e-bill είναι προσωπικός, δεν είναι ούτε οικογενειακός, ούτε συζυγικός ή οτιδήποτε άλλο.

14 λεπτά πριν, gousias είπε

Όσον αφορά τα απαραίτητα χαρτιά που αναφέρεις, ποια θα μπορούσαν να είναι, ακόμη και τα πιο σπάνια αιτούμενα;

Αν θέλετε τόσο πολύ 1 e-bill και αφού έχετε ΚΟΙΝΑ συμφέροντα, γιατί δεν βάζετε και τους 2 λογαριασμόυς στο ΙΔΙΟ όνομα, για να έχετε 1 e-bill ?

• Like 2

18 λεπτά πριν, gousias είπε

Τι εννοεις ?

Κληρονομητηριο για παραδειγμα , αποδοχη κληρονομιας κλπ .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Θα έχει ο καθένας το ΔΙΚΟ του ebill !!

Που είναι το πρόβλημα ?

NO COMMENT!!!

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι εννοεις ?

Κληρονομητηριο για παραδειγμα , αποδοχη κληρονομιας κλπ .

Ναι εννοούσα απλούστατα τι χαρτιά συνολικά μπορεί να χρειαστεί, όπως καλά έκανες και ανέφερες μερικά από αυτά και σε ευχαριστώ, επειδή δεν γνωρίζω.

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Α όταν έγραψες "συμβίωση" εννοούσες "παντρεμένο ζεύγος"?

Ότι και να εννοούσες πάντως είναι αδιάφορο για τη ΔΕΗ, ο λογαριασμός στο e-bill είναι προσωπικός, δεν είναι ούτε οικογενειακός, ούτε συζυγικός ή οτιδήποτε άλλο.

Το σκέφτηκα μετά, πολύ σωστά το επισήμανες, μιλώ για το κλασικό γάμο. Η πρόοδος και τα μυριοστά υποκατηγοριοποιημένα ψυχολογικά κενά!!!

Επεξ/σία από gousias

3 λεπτά πριν, gousias είπε

NO COMMENT!!!

Ναι εννοούσα απλούστατα τι χαρτιά συνολικά μπορεί να χρειαστεί, όπως καλά έκανες και ανέφερες μερικά από αυτά, επειδή δεν γνωρίζω.

Αποδοχη κληρονομιας, ταυτοτητα, προηγουμενος λογαριασμος, πιστοποιητικο ηλεκτρολογου, ληξιαρχικη πραξη θανατου, αποδεικτικο Αφμ...

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αν θέλετε τόσο πολύ 1 e-bill και αφού έχετε ΚΟΙΝΑ συμφέροντα, γιατί δεν βάζετε και τους 2 λογαριασμόυς στο ΙΔΙΟ όνομα, για να έχετε 1 e-bill ?

Πόσο δίκιο μπορεί να έχεις, δεν το σκέφτηκα, να ενισχύσω περαιτέρω-από όσο ήδη έχω κάνει και κάνω-το φιλόπτωχο ταμείο των spa συνεδρίων του κυρίου πατέρα των δικαιωμάτων της μονίμως αδικημένης εργατικής κατηγορίας, διανέμοντας απλόχερα 100άρικα-50άρικα κλπ αφού περισσεύουν, προς τρέξιμο και άγχος για συγκέντρωση χαρτούρας κλπ κλπ;;;!!!

2 λεπτά πριν, gousias είπε

Πόσο δίκιο μπορεί να έχεις, δεν το σκέφτηκα, να ενισχύσω περαιτέρω-από όσο ήδη έχω κάνει και κάνω-το φιλόπτωχο ταμείο των spa συνεδρίων του κυρίου πατέρα των δικαιωμάτων της μονίμως αδικημένης εργατικής κατηγορίας, διανέμοντας απλόχερα 100άρικα-50άρικα κλπ αφού περισσεύουν, προς τρέξιμο και άγχος για συγκέντρωση χαρτούρας κλπ κλπ;;;!!!

Εσύ θες και την πίτα ολοκερη και τον σκύλο χαρτατο.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Εσύ θες και την πίτα ολοκερη και τον σκύλο χαρτατο.

Έχεις έσοδα από τη ΔΕΗ με έμμεσο ή άμεσο τρόπο;

Άρα επειδή κι εγώ έχω συμφέρον, ιδιαιτέρως όταν πληρώνω και χωρίς καθυστερήσεις, έχω (τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι ότι ακόμη και σε αυτή τη χώρα μπορώ να μιλώ χωρίς προσβολές και ελεύθερα να εκφράζω τη γνώμη) το δικαίωμα να εκφράσω την όποια σκέψη μου προς βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Συνεπώς, όταν κάποιος όπως εσύ, πετάγεται με ερωτήσεις-εκφράσεις του τύπου "και που είναι το πρόβλημα" επάνω σε προδηλωθείσες, ενδεχομένως κοινότυπα αποδεκτές σκέψεις και απορίες, μην επιδεικνύοντας πρόθεση συνεργασίας ή έστω και μερικώς κατανόησης, ειδικότερα όταν "κουμπώνει" και έτερο ακολουθούμενο σχόλιο σου "Εσύ θες και την πίτα ολοκερη και τον σκύλο χαρτατο." ε, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ μήπως και κουβαλήσεις κάνα ρόπαλο σε άλλη ερώτηση, μην έχοντας επιχειρήματα επί του ζητούμενου θέματος και όχι αυτού που προκάλεσες! Για αυτό και τελευταία η απορία μου όπως παραπάνω!

5 λεπτά πριν, gousias είπε

Άρα επειδή κι εγώ έχω συμφέρον, ιδιαιτέρως όταν πληρώνω και χωρίς καθυστερήσεις, έχω (τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι ότι ακόμη και σε αυτή τη χώρα μπορώ να μιλώ χωρίς προσβολές και ελεύθερα να εκφράζω τη γνώμη) το δικαίωμα να εκφράσω την όποια σκέψη μου προς βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Συνεπώς, όταν κάποιος όπως εσύ, πετάγεται με ερωτήσεις-εκφράσεις του τύπου "και που είναι το πρόβλημα" επάνω σε προδηλωθείσες, ενδεχομένως κοινότυπα αποδεκτές σκέψεις και απορίες, μην επιδεικνύοντας πρόθεση συνεργασίας ή έστω και μερικώς κατανόησης, ειδικότερα όταν "κουμπώνει" και έτερο ακολουθούμενο σχόλιο σου "Εσύ θες και την πίτα ολοκερη και τον σκύλο χαρτατο." ε, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ μήπως και κουβαλήσεις κάνα ρόπαλο σε άλλη ερώτηση, μην έχοντας επιχειρήματα επί του ζητούμενου θέματος και όχι αυτού που προκάλεσες! Για αυτό και τελευταία η απορία μου όπως παραπάνω!

Δεν είχα σκοπό, ούτε να σε προσβαλω και συγνώμη, αν το έλαβες έτσι.

ΤΩΡΑ, αν δεν έχεις ΠΟΛΥ συγκεκριμένο λόγο δεν πρέπει να κάνεις αλλαγή ονόματος από την μάνα στην κόρη.

Γιατί εκτός το χαρτί ηλεκτρολόγου, θα πληρώσεις και νέα ΕΓΓΥΗΣΗ 130€ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...