Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, whoose είπε

τι του λετε βρε? διαβάζετε τι γράφετε;

θέλει να κοψει τη δεη, για να παρει πισω την εγγυηση, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν πληρώνει το σχέδιο ηλεκτρολόγου.

να παει στη δεή να το κόψει απευθείας και θα του επιστραφεί η εγγύηση. απλό. Και άσε τον ιδιοκτήτη να το κάνει αυτός μετά αμα ξανά θέλει ρεύμα. 

στο ζητάνε το σχέδιο που θέλεις να το κόψεις; αν όχι, πας στη δεή, ζητάς διακοπή και τελείωσες, απλα τα πραγματα.

Εσύ διάβασες τι ακριβώς ρώτησε?

Που ακριβώς είδες ότι θέλει να κόψει τη ΔΕΗ?

Η ερώτηση "αν δεν πληρώσει το σχέδιο Ηλεκτρολόγου που ζητάνε ο ιδιοκτήτης  θα έχω θέμα με το ρεύμα η Όχι γιατί στο χάρτι που μου στείλανε από την ΔΕΗ δίνει προθεσμία 2 μήνες" πάντως δηλώνει το ακριβώς αντίθετο, δλδ ότι ΔΕΝ θέλει να κόψει το ρεύμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, John2132 είπε

Το ρολόι τις ΔΕΗ εινα ι στο όνομα μου και ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να πληρώσει το σχέδιο εγκατάσταση κι θέλω να πάρω την εγγύηση πίσω από την ΔΕΗ τι χρειάζεται να κάνω  και να βγει από το όνομα μου?αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει 

Αν δεν προσκομισεις την ΥΔΕ η ΔΕΗ θα δωσει εντολη σε ΔΕΔΗΗΕ να σου κοψει το ρευμα.

Για να βγει το ρολοι απο το ονομα σου μονο αν ζητησεις εσυ διακοπη αλλα θα μινεις χωρις ρευμα και παλι .

Δημοσ.

Θα νοικιάσω άλλο σπίτι και ζητάω διακοπή ρεύματος 

Θα νοικιάσω άλλο σπίτι και θα μείνει ο ιδιοκτήτης χωρίς ρεύμα σωστα?

Για να κάνει ο ιδιοκτήτης επανασύνδεση του ρεύματος θα πρέπει να πληρώσει?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, John2132 είπε

Έτσι ακριβώς, εφόσον φεύγεις θα ζητήσεις διακοπή ρεύματος.

Το τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης ούτε σε αφορά ούτε θα έπρεπε να σε νοιάζει.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, John2132 είπε

Ετσι ακριβως και ειναι απαραιτητο να το κανεις για να μην εχεις ευθυνη στο μελλον για τυχον χρεη της παροχης.

Δημοσ.

Οκ και πες ότι πάω και κάνω διακοπή του ρεύματος θα παρω την εγγύηση πίσω η θα μου το αφαιρέσουν από το λογαριασμό η δεν υσχει αυτο?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, John2132 είπε

Οκ και πες ότι πάω και κάνω διακοπή του ρεύματος θα παρω την εγγύηση πίσω η θα μου το αφαιρέσουν από το λογαριασμό η δεν υσχει αυτο?

Στο έχω απαντήσει ήδη αυτό, θα στείλουν κάποιον για καταμέτρηση, και μετά θα σου εκδόσουν τελικό λογαριασμό από τον οποίο θα αφαιρεθεί η εγγύηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John2132 είπε

Καλησπερα... Θα πας στην Δεη και θα ζητησεις την διακοπη του ρευματος... Εντος 3 ημερων θα περασει ενας τεχνικος απο τον χωρο αν φυσικα ειναι ανοιχτος να υπαρχει προσβαση στις παροχες και θα γινει η διακοπη του ρευματος που εχεις ζητησει...Μετα απο 7-8 μερες θα βγει ο εκκαθαριστικος λογαριασμος και θα γινει και η αφαιρεση της εγγυησης...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Έτσι ακριβώς, εφόσον φεύγεις θα ζητήσεις διακοπή ρεύματος.

Το τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης ούτε σε αφορά ούτε θα έπρεπε να σε νοιάζει.

είδες; 😛

Δημοσ.
4 ώρες πριν, John2132 είπε

Υπάρχει και άλλη λύση. Πάτε ΜΑΖΙ και κάνετε αλλαγή ονόματος. ΝΑΙ, θα πληρώσει εγγύηση 130€.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, whoose είπε

είδες; 😛

Δεν σε κατάλαβα, αν είδα τι ακριβώς?

Αφού μου έδωσε τη διευκρίνηση που ζήτησα, και εγώ με τη σειρά μου του έδωσα την κατάλληλη απάντηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σε αλλαγή ονόματος σε ήδη ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο το οποίο ήδη νοικιάζω 2 χρόνια, γνωρίζετε αν θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης και επανασύνδεση; Και αν ναι, μήπως ξέρει κάποιος πόσο καιρό μένω χωρίς ρεύμα; Φυσικά με την προυπόθεση να έχεις όλα τα πιστοποιητικά κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mandoctor είπε

Καλησπέρα παιδιά. Σε αλλαγή ονόματος σε ήδη ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο το οποίο ήδη νοικιάζω 2 χρόνια, γνωρίζετε αν θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης και επανασύνδεση; Και αν ναι, μήπως ξέρει κάποιος πόσο καιρό μένω χωρίς ρεύμα; Φυσικά με την προυπόθεση να έχεις όλα τα πιστοποιητικά κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όχι, δεν θα γίνει καθόλου διακοπή.

Εκτός και αν ζητήσει διακοπή αυτός που έχει υπογράψει την σύμβαση που ισχύει μέχρι τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, mandoctor είπε

όχι δε θα γίνει διακοπή.

θα κάνεις αίτηση, θα σου στείλουν κάτι χαρτιά γι υπογραφή νέας σύμβασης και μόνο αν έχει λήξει το προηγούμενο πιστοποιητικό ηλετρολόγου (14 χρόνια νομίζω) θα πρέπει εντός 6 μηνών να βγάλεις και να καταθέσεις νέο.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...