Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ δεν θα πας στην Δεδδηε.  Θα πας για την επανσυνδεση  στην ΔΕΗ... Απλα η Δεδδηε ερχεται για να σου βαλει το ρευμα... Ειναι  ο τεχνικος τομεας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SuPeRsAyIaN είπε

Παιδιά καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί το ερώτημα μου αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 90τοσες σελίδες τώρα. Νοικιασα πρόσφατα ενα σπίτι που ήταν καιρό κλειστό και δεν έχει τώρα ρεύμα. Θέλω να παω αύριο στην ΔΕΗ να κάνω νεο συμβόλαιο και να μπει και στο όνομα μου ο λογαριασμός. Απ οτι βλέπω στο ίντερνετ ζητάνε αριθμό παροχής του ρολογιού ,ο ιδιοκτήτης δεν εχει κάποιο παλιό λογαριασμό αν και στο συμβόλαιο για το σπίτι(που το ζητάνε και αυτό) αναφέρεται ο αριθμός παροχής, θα μου το περάσουν οι μαλάκες ή θα μου ζητήσουν κάποιο επίσημο έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ;

Αφου το ξερεις εστω ετσι δεν θα εχεις προβλημα. αν εχουν περασει πανω απο 14 χρονια απο την τελευταια ΥΔΕ θα στην ζητησουν.Αν ειναι κομενο αμεσα αλλα αν δεν ειναι κομενα σε 6 μηνες μεσα

Δες εδω αν εχει ληξει 

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αφου το ξερεις εστω ετσι δεν θα εχεις προβλημα. αν εχουν περασει πανω απο 14 χρονια απο την τελευταια ΥΔΕ θα στην ζητησουν.Αν ειναι κομενο αμεσα αλλα αν δεν ειναι κομενα σε 6 μηνες μεσα

Δες εδω αν εχει ληξει 

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Σ ευχαριστώ. Νεα ΥΔΕ έκανε τώρα ο ιδιοκτήτης πρίν λίγες μέρες , βέβαια για του λόγου το αληθές μπήκα στο link που παρέθεσες και μου αναφέρει απλά οτι η παροχή είναι μη ενεργεί και δεν αναφέρει ημερομηνια λήξης...Κάτι τελευταίο μπορώ να παω σε όποιο κατάστημα της ΔΕΗ θέλω ή μόνο εκεί που ανήκει το ακίνητο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SuPeRsAyIaN είπε

Σ ευχαριστώ. Νεα ΥΔΕ έκανε τώρα ο ιδιοκτήτης πρίν λίγες μέρες , βέβαια για του λόγου το αληθές μπήκα στο link που παρέθεσες και μου αναφέρει απλά οτι η παροχή είναι μη ενεργεί και δεν αναφέρει ημερομηνια λήξης...Κάτι τελευταίο μπορώ να παω σε όποιο κατάστημα της ΔΕΗ θέλω ή μόνο εκεί που ανήκει το ακίνητο;

Σε οποιο θελεις με μισθωτηριο απο taxis 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στην elpedison να ζητήσω προσφορά για επανασύνδεση ρεύματος και μου είπαν πως εκτός των άλλων το διαμέρισμα που μόλις νοίκιασα θα πρέπει να έχει εν ισχύ πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Ρώτησα τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει και μου είπε όχι και πως έχεις ένας φίλος που είναι είναι οικονομικός.

Δηλαδή μου λέει να πληρώσω εγώ το πιστοποιητικό;είναι δυνατόν;

Ο ιδιοκτήτης δε το αναλαμβάνει αυτό;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vmaria είπε

Πήγα στην elpedison να ζητήσω προσφορά για επανασύνδεση ρεύματος και μου είπαν πως εκτός των άλλων το διαμέρισμα που μόλις νοίκιασα θα πρέπει να έχει εν ισχύ πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Ρώτησα τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει και μου είπε όχι και πως έχεις ένας φίλος που είναι είναι οικονομικός.

Και βεβαια του ιδιοκτητη ειναι αυτο.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Και βεβαια του ιδιοκτητη ειναι αυτο.

Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος που να το αναφέρει αυτό;

Ψάχνω αλλά δε βρίσκω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vmaria είπε

Ψάχνω αλλά δε βρίσκω.

Όχι δεν υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος, απλά έτσι είναι το σύνηθες.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vmaria είπε

Ψάχνω αλλά δε βρίσκω.

Όχι δεν υπαρχει .Ο ΔΕΔΔΗΕ το ζηταει .

Λογικο είναι αφου ισχυει για 14 χρονια να το πληρωνει ο ιδιοκτητης.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vmaria είπε

Αν δεν δεχθεί, ΜΗ το ενοικιάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αν δεν δεχθεί, ΜΗ το ενοικιάσεις.

Καλημερα... Να του αφαιρεσεις το ποσο απο το ενοικιο που θα του δωσεις...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενα σπιτι που νοικιαζει και εχει ηλεκτρικη εγκατασταση οφειλει να φερει και το αναλογο πιστοποιητικο.Ο νομος σε αυτο ειναι ξεκαθαρος.Δεν ειναι απαιτηση του ενοικιαστη,ουτε ανηκει στον ενοικαιστη ή εγκατάσταση ,ουτε το ρολοι,ουτε καν το σπιτι.

Επισης οπως αναφέρθηκε το πιστοποιητικό είναι ΩΣ και 14 χρονια και προυποθετει η εγκατάσταση να ειναι σε καλή κατάσταση.Ουτε και αυτα θα τα πληρωσει ο ενοικιαστης ,αν αυτος που πιστοποιει (λεμε τωρα) καταγράψει ελλείψεις ή παρατηρήσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Ενα σπιτι που νοικιαζει και εχει ηλεκτρικη εγκατασταση οφειλει να φερει και το αναλογο πιστοποιητικο.Ο νομος σε αυτο ειναι ξεκαθαρος.Δεν ειναι απαιτηση του ενοικιαστη,ουτε ανηκει στον ενοικαιστη ή εγκατάσταση ,ουτε το ρολοι,ουτε καν το σπιτι.

Επισης οπως αναφέρθηκε το πιστοποιητικό είναι ΩΣ και 14 χρονια και προυποθετει η εγκατάσταση να ειναι σε καλή κατάσταση.Ουτε και αυτα θα τα πληρωσει ο ενοικιαστης ,αν αυτος που πιστοποιει (λεμε τωρα) καταγράψει ελλείψεις ή παρατηρήσεις.

Δεν μας δείχνεις και τον νόμο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...