Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, AnaZab είπε Καλημέρα σε όλους, τελικά πήρα το ρεύμα στο όνομα μου,μου το έχουν επανασυνδέσει,το θέμα είναι ότι συνεχίζει να έρθει στο όνομα του προηγούμενου ο λογαριασμός του ρεύματος,δηλαδή μετά την αίτηση μου και πριν μου το συνδέσουν ήρθε ένας λογαριασμός που έλεγε εκκαθαριστικός στο όνομα του,λέτε να φυσιολογικό αυτό; Λογικο ειναι ...Θα του βγει και ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος. 1
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω πρώτα την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ και μετά να καταθέσω ΥΔΕ;; Παίζει να μου την πουν; Ρωτάω γιατί ψιλοεπείγομαι την αλλαγή για στεγαστικό επίδομα, οπότε πρέπει να γίνει πολύ άμεσα.
takoulou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Maril89 είπε Παιδιά, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω πρώτα την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ και μετά να καταθέσω ΥΔΕ;; Παίζει να μου την πουν; Ρωτάω γιατί ψιλοεπείγομαι την αλλαγή για στεγαστικό επίδομα, οπότε πρέπει να γίνει πολύ άμεσα. Καλησπερα... Στην αλλαγη του ονοματος ζητανε ΥΔΕ... Αν εχει ληξει φυσικα... Και μετα γινεται η αλλαγη...
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Στην αλλαγη του ονοματος ζητανε ΥΔΕ... Αν εχει ληξει φυσικα... Και μετα γινεται η αλλαγη... Απλά στο site της ΔΕΗ λεει: "Στην περίπτωση που έχει λήξει η ισχύς της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, θα πρέπει να προσκομιστεί πρόσφατη ΥΔΕ στο αρμόδιο πρακτορείο του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) σε διάστημα 6 μηνών." Γι' αυτό ρωτάω... https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpo-idiwtis
takoulou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Maril89 είπε Απλά στο site της ΔΕΗ λεει: "Στην περίπτωση που έχει λήξει η ισχύς της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, θα πρέπει να προσκομιστεί πρόσφατη ΥΔΕ στο αρμόδιο πρακτορείο του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) σε διάστημα 6 μηνών." Γι' αυτό ρωτάω... https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpo-idiwtis Στην αλλαγη ονοματος δεν εχει καμμια σχεση η ΔΕΗ..Αλλα πλεον η Δεδδδηε... Αυτη περνει την εντολη και την εκτελει... Αν λειπει η ΥΔΕ δεν θα την εκτελεσει μεχρι να κατατεθει..Εξαλου δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις πιστοποιητικο και να το καταθεσεις... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από takoulou
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Στην αλλαγη ονοματος δεν εχει καμμια σχεση η ΔΕΗ..Αλλα πλεον η Δεδδδηε... Αυτη περνει την εντολη και την εκτελει... Αν λειπει η ΥΔΕ δεν θα την εκτελεσει μεχρι να κατατεθει.. Οταν ο πελατης επιλεγει παροχο ΔΕΗ φυσικα και εχει σχεση η ΔΕΗ .Αν επιλεξει αλλο παροχο τοτε εχει ο αλλος παροχος .Αν το ρευμα δεν εχει κοπει ο πελατης εχει περιθωριο 6 μηνες να το προσκομισει σε ΔΕΔΔΗΕ . Αν εχει κοπει πρεπει αμεσα για να γινει η επανασυνδεση . Ο ΔΕΔΔΗΕ εμπλεκεται μονο για την ΥΔΕ και για επανασυνεση αν ειναι κομενο . 9 λεπτά πριν, Maril89 είπε Απλά στο site της ΔΕΗ λεει: "Στην περίπτωση που έχει λήξει η ισχύς της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, θα πρέπει να προσκομιστεί πρόσφατη ΥΔΕ στο αρμόδιο πρακτορείο του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) σε διάστημα 6 μηνών." Γι' αυτό ρωτάω... https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpo-idiwtis Συνεχιζει ομως : Στην περίπτωση που στο ακίνητο δεν υπάρχει ρεύμα, λόγω αίτησης διακοπής από προηγούμενο χρήστη, θα πρέπει να προσκομιστεί άμεσα η ΥΔΕ/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου στον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το ακίνητο.
GREGORYMO Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Maril89 είπε Παιδιά, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω πρώτα την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ και μετά να καταθέσω ΥΔΕ;; Παίζει να μου την πουν; Ρωτάω γιατί ψιλοεπείγομαι την αλλαγή για στεγαστικό επίδομα, οπότε πρέπει να γίνει πολύ άμεσα. Έχεις περιθώριο 6 μήνες. ΣΙΓΟΥΡΑ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχεις περιθώριο 6 μήνες. ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν δεν εχει γινει διακοπη .Αν εχει πρεπει αμεσα.
GREGORYMO Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν εχει γινει διακοπη .Αν εχει πρεπει αμεσα. ΣΥΜΦΩΝΩ. Αλλά μιλά για αλλαγή. Εκτός, αν εννοεί ΑΛΛΑ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε ΣΥΜΦΩΝΩ. Αλλά μιλά για αλλαγή. Εκτός, αν εννοεί ΑΛΛΑ. Ακομα και για αλλαγη ονοματος αν ο προηγουμενος εχει κανει διακοπη θελει αμεσα ΥΔΕ.
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά, απλά αλλαγή ονόματος θέλω, μια χαρά υπάρχει ρεύμα ως τώρα. Απλά δεν υπάρχει το ΥΔΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Maril89 είπε Παιδιά, απλά αλλαγή ονόματος θέλω, μια χαρά υπάρχει ρεύμα ως τώρα. Απλά δεν υπάρχει το ΥΔΕ. Δεν εχεις προβλημα .Μεσα σε 6 μηνες θα την πας σε ΔΕΔΔΗΕ.
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί το ερώτημα μου αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 90τοσες σελίδες τώρα. Νοικιασα πρόσφατα ενα σπίτι που ήταν καιρό κλειστό και δεν έχει τώρα ρεύμα. Θέλω να παω αύριο στην ΔΕΗ να κάνω νεο συμβόλαιο και να μπει και στο όνομα μου ο λογαριασμός. Απ οτι βλέπω στο ίντερνετ ζητάνε αριθμό παροχής του ρολογιού ,ο ιδιοκτήτης δεν εχει κάποιο παλιό λογαριασμό αν και στο συμβόλαιο για το σπίτι(που το ζητάνε και αυτό) αναφέρεται ο αριθμός παροχής, θα μου το περάσουν οι μαλάκες ή θα μου ζητήσουν κάποιο επίσημο έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ;
takoulou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, SuPeRsAyIaN είπε Παιδιά καλησπέρα, Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί το ερώτημα μου αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 90τοσες σελίδες τώρα. Νοικιασα πρόσφατα ενα σπίτι που ήταν καιρό κλειστό και δεν έχει τώρα ρεύμα. Θέλω να παω αύριο στην ΔΕΗ να κάνω νεο συμβόλαιο και να μπει και στο όνομα μου ο λογαριασμός. Απ οτι βλέπω στο ίντερνετ ζητάνε αριθμό παροχής του ρολογιού ,ο ιδιοκτήτης δεν εχει κάποιο παλιό λογαριασμό αν και στο συμβόλαιο για το σπίτι(που το ζητάνε και αυτό) αναφέρεται ο αριθμός παροχής, θα μου το περάσουν οι μαλάκες ή θα μου ζητήσουν κάποιο επίσημο έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ; Θα πρεπει να βρεις τον αριθμο παροχης σου...Αναφερεται ο αριθμος παροχης; καπου;; Στο νεο συμβολαιο σου ;;;
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Θα πρεπει να βρεις τον αριθμο παροχης σου...Αναφερεται ο αριθμος παροχης; καπου;; Στο νεο συμβολαιο σου ;;; Ναι στο νεο συμβόλαιο φαίνεται ο αριθμός παροχής απλα στο ίντερνετ ζητάει λογαριασμό ή αλλιώς έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα