Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστό δεν έχω,αυτό ήταν απάντηση προφορική.

Εγώ τους έστειλα τη δικαστική απόφαση απλά που είχα με τον ενοικιαστή και που ζητούσα να μεταφερθεί το χρέος σε αυτόν αλλά κλασσικά η απάντηση είναι πως αυτές είναι διάφορες τρίτων και το συμβόλαιο είναι με εμένα όποτε εγώ είμαι υπόχρεος.

Με πληρώνει αυτός και εγώ εξοφλώ τη ΔΕΗ.

Απλά είμαι περίεργος να δω αν θα το πάει δικαστικά η ΔΕΗ η θα το διαγράψει κάποια στιγμή στον ισολογισμό της σαν ανείσπρακτα χρέη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, vlafo είπε

Σωστό δεν έχω,αυτό ήταν απάντηση προφορική.

Εγώ τους έστειλα τη δικαστική απόφαση απλά που είχα με τον ενοικιαστή και που ζητούσα να μεταφερθεί το χρέος σε αυτόν αλλά κλασσικά η απάντηση είναι πως αυτές είναι διάφορες τρίτων και το συμβόλαιο είναι με εμένα όποτε εγώ είμαι υπόχρεος.

Με πληρώνει αυτός και εγώ εξοφλώ τη ΔΕΗ.

Απλά είμαι περίεργος να δω αν θα το πάει δικαστικά η ΔΕΗ η θα το διαγράψει κάποια στιγμή στον ισολογισμό της σαν ανείσπρακτα χρέη.

Δεν νομιζω να παρεις τετοια γραπτη απαντηση .

Δεν θα πάρω αυτό είναι σίγουρο απλά απευθύνθηκα σε μια γνωστή να δω τι θα μου πει.Αλλά στη χώρα όπου ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να ελέγχεται άλλη μια ανεύθυνη γνώμη.

Δικαστικά περιστατικά Γιάννη για περιπτώσεις οφειλής έχουμε; Η όχι ακόμα;Για ρεύματοκλοπή ας πούμε πολλά εννοείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vlafo είπε

Δεν θα πάρω αυτό είναι σίγουρο απλά απευθύνθηκα σε μια γνωστή να δω τι θα μου πει.Αλλά στη χώρα όπου ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να ελέγχεται άλλη μια ανεύθυνη γνώμη.

Δικαστικά περιστατικά Γιάννη για περιπτώσεις οφειλής έχουμε; Η όχι ακόμα;Για ρεύματοκλοπή ας πούμε πολλά εννοείται.

Για ρευματοκλοπη φυσικα και εχουμε και ειναι πολλα  και μεγαλα και ειναι και ποινικο αδικημα.

Για οφειλη αν ειναι αυτη για τον οποιο γινεται δικαστηριο υπαρχουν πολλες φορες ελαφρυντικα κλπ κλαι ισως και απαλλαγη αν πληρωσει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

2 λεπτά πριν, vlafo είπε

Για είσπραξη οφειλής η ακόμα δεν εχουνε ξεκινήσει;

Εχω ακουσει οτι γινοντε αλλα για μεγαλες οφειλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην οφειλή δεν έχει σίγουρα καμία επίπτωση απλά θα σε αναγκάσουνε να την πληρώσεις.Αν σε πάνε δικαστικά.

Για μεγάλα ποσά σίγουρα τους κυνηγάνε αλλά για ποσά μικρότερα των 2.000€ νομίζω θα αναγκαστούνε να τα διαγράψουνε κάποια στιγμή αν δεν ευωδοθούνε οι προσπάθειες είσπραξης.

Επεξ/σία από vlafo
  • Like 1

Στις 12/1/2013 στις 4:54 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αφου ειναι στο ονομα του δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα.

Με το μισθωτηριο πας και το παιρνεις στο ονομα σου.Μπορει να χρειαζεται πιστοποιητικο ηλεκτρολογου που βαρυνει τον ιδιοκτητη αν εχουν περασει πανω απο 14 χρονια απο το προηγουμενο που εχει καταθεσει.

Στα λεω υπευθυνα γιατι εργαζομαι στη  ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση..

θελω να αλλαξω τη δεη στο ονομα μου προκειμενου να συνεχισω να παιρνω το επιδομα ενοικιου το 2020. Ο ιδιοκτητης αρνειται να πληρωσει το σχεδιο του ηλεκτρολογου λεγοντας μου πως εγω θελω να παρω το επιδομα αρα εγω πρεπει να το πληρωσω. Τελοσπαντων , εγω θελω να ρωτησω εαν μπορω να αλλαξω το ονομα κ να παω σε αλλον παροχο ηλεκτρικης ενεργειας που εχει μικροτερη εγγυηση ( γτ η δεη εχει 130€) κ αν το επιδομα ενοικιου το παιρνεις κ ας εισαι σε οποιον παροχο θελεις..

3 λεπτά πριν, nanaar1990 είπε

Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση..

θελω να αλλαξω τη δεη στο ονομα μου προκειμενου να συνεχισω να παιρνω το επιδομα ενοικιου το 2020. Ο ιδιοκτητης αρνειται να πληρωσει το σχεδιο του ηλεκτρολογου λεγοντας μου πως εγω θελω να παρω το επιδομα αρα εγω πρεπει να το πληρωσω. Τελοσπαντων , εγω θελω να ρωτησω εαν μπορω να αλλαξω το ονομα κ να παω σε αλλον παροχο ηλεκτρικης ενεργειας που εχει μικροτερη εγγυηση ( γτ η δεη εχει 130€) κ αν το επιδομα ενοικιου το παιρνεις κ ας εισαι σε οποιον παροχο θελεις..

Νομιζω το επιδομα δεν εχει σχεση με τον παροχο .Και να αλλαξεις παροχο παλι πιστοποιητικο θα σου ζητησει .Κανονικα ειναι υποχρεωση του ιδιοκτητη και ισχυει για 14 χρονια .Εινια βλακεια του να μην το κανει γιατι αν εσυ αφησεις χρεος αυτον θα κυνηγανε.

48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομιζω το επιδομα δεν εχει σχεση με τον παροχο .Και να αλλαξεις παροχο παλι πιστοποιητικο θα σου ζητησει .Κανονικα ειναι υποχρεωση του ιδιοκτητη και ισχυει για 14 χρονια .Εινια βλακεια του να μην το κανει γιατι αν εσυ αφησεις χρεος αυτον θα κυνηγανε.

Εγω το πιστοποιητικο θα το βγαλω αναγκαστικα γτ θελω να παρω το επιδομα. Απλα προσπαθω να γλυτωσω τα 130€ που θελει για εγγυηση η δεη κ να παω σε καποιον αλλον παροχο που ζηταει ως εγγυηση 50€ . Απλα δν ξερω αν το επιδομα θελει να εισαι οπωσδηποτε στη δεη ή οχι..

οσο για τον ιδιοκτητη παταει στο γεγονος οτι το ρευμα δεν ειναι καν σε δικο τ ονομα αλλα σε μια αλλη που το νοικιαζε πριν πολλα χρονια κ εχει μεινει ετσι. Κ κανεις ποτε δεν το αλλαξε. Εγω δν ειμαι ανθρωπος που θα αφησω χρεος οσο κ αν μου την εσπασε τωρα με το πιστοποιητικο. Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να του πω για να καταλαβει οτι ειναι δικη τ υποχρεωση το σπιτι να εχει πιστοποιητικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nanaar1990 είπε

Εγω το πιστοποιητικο θα το βγαλω αναγκαστικα γτ θελω να παρω το επιδομα. Απλα προσπαθω να γλυτωσω τα 130€ που θελει για εγγυηση η δεη κ να παω σε καποιον αλλον παροχο που ζηταει ως εγγυηση 50€ . Απλα δν ξερω αν το επιδομα θελει να εισαι οπωσδηποτε στη δεη ή οχι..

οσο για τον ιδιοκτητη παταει στο γεγονος οτι το ρευμα δεν ειναι καν σε δικο τ ονομα αλλα σε μια αλλη που το νοικιαζε πριν πολλα χρονια κ εχει μεινει ετσι. Κ κανεις ποτε δεν το αλλαξε. Εγω δν ειμαι ανθρωπος που θα αφησω χρεος οσο κ αν μου την εσπασε τωρα με το πιστοποιητικο. Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να του πω για να καταλαβει οτι ειναι δικη τ υποχρεωση το σπιτι να εχει πιστοποιητικο. 

Με τετοιο ανθρωπο δεν υπαρχει περιπτωση να συνενοηθεις .Απορωκαι  με αυτον που εφυγε χωρις να κοψει το ρευμα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

1 ώρα πριν, nanaar1990 είπε

Απλα δν ξερω αν το επιδομα θελει να εισαι οπωσδηποτε στη δεη ή οχι..

Δεν παιζει ρολο σε ποιον παροχο εισαι, αρκει το ρολοι να ειναι στο ονομα σου.

2 λεπτά πριν, chsam είπε

Δεν παιζει ρολο σε ποιον παροχο εισαι, αρκει το ρολοι να ειναι στο ονομα σου.

Ειναι σιγουρο αυτο; Μην κανω καμια βλακεια κ χασω το επιδομα.. 

2 λεπτά πριν, nanaar1990 είπε

Θα ηταν παραλογο να ισχυε αυτο που λες.Πουθενα δεν αναφερεται κατι τετοιο.

• Like 1

17 λεπτά πριν, nanaar1990 είπε

Το επιδομα το δινει το κρατος .Δεν εχει σχεση ο παροχος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...