vlafo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιάννη καλησπέρα Επανέρχομαι από τα παλιά(αν θυμάσαι) Με τις σημερινές συνθήκες που έχουνε αυστηροποιήσει το πλαίσιο,αν ο παλιός ενοικιαστής με την παροχή στο όνομα του φύγει από το ακίνητο,ο νέος ενοικιαστής αν είναι καθαρός από χρέη,θα του δημιουργήσουνε πρόβλημα στη νέα σύνδεση που θα κάνει στην ίδια παροχή πάντα,καθώς εγώ σαν ιδιοκτήτης έχω χρέη στη ΔΕΗ; 3 λεπτά πριν, vlafo είπε Γιάννη καλησπέρα Επανέρχομαι από τα παλιά(αν θυμάσαι) Με τις σημερινές συνθήκες που έχουνε αυστηροποιήσει το πλαίσιο,αν ο παλιός ενοικιαστής με την παροχή στο όνομα του φύγει από το ακίνητο,ο νέος ενοικιαστής αν είναι καθαρός από χρέη,θα του δημιουργήσουνε πρόβλημα στη νέα σύνδεση που θα κάνει στην ίδια παροχή πάντα,καθώς εγώ σαν ιδιοκτήτης έχω χρέη στη ΔΕΗ; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από vlafo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, vlafo είπε Γιάννη καλησπέρα Επανέρχομαι από τα παλιά(αν θυμάσαι) Με τις σημερινές συνθήκες που έχουνε αυστηροποιήσει το πλαίσιο,αν ο παλιός ενοικιαστής με την παροχή στο όνομα του φύγει από το ακίνητο,ο νέος ενοικιαστής αν είναι καθαρός από χρέη,θα του δημιουργήσουνε πρόβλημα στη νέα σύνδεση που θα κάνει στην ίδια παροχή πάντα,καθώς εγώ σαν ιδιοκτήτης έχω χρέη στη ΔΕΗ; Ο νεος ενοικιαστης δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlafo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ναι αλλά πρόσεξε:Eπιστολή ΔΕΗ που με ενημερώνει(ιδιοκτήτης) για άλλη μια φορά να εξοφλήσω την ληξιπρόθεσμη οφειλή μου και στο τέλος λέει: "μη αποκλειόμενη εντολή διακοπής φορτίου μέτρησης που σημαίνει ότι μπορεί να προβεί σε διακοπή έστω και αν ο νέος ενοικιαστής είναι καθαρός ".Eίναι έτσι η όχι; Άρα παρόλα τα χρέη μου ο νέος ενοικιαστής θα κάνει τη σύνδεση με την παροχή μου:Δεν θα τον μπλoκάρει η ΔΕΗ;Κάνω κάπου λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, vlafo είπε Ναι αλλά πρόσεξε:Eπιστολή ΔΕΗ που με ενημερώνει(ιδιοκτήτης) για άλλη μια φορά να εξοφλήσω την ληξιπρόθεσμη οφειλή μου και στο τέλος λέει: "μη αποκλειόμενη εντολή διακοπής φορτίου μέτρησης που σημαίνει ότι μπορεί να προβεί σε διακοπή έστω και αν ο νέος ενοικιαστής είναι καθαρός ".Eίναι έτσι η όχι; Άρα παρόλα τα χρέη μου ο νέος ενοικιαστής θα κάνει τη σύνδεση με την παροχή μου:Δεν θα τον μπλoκάρει η ΔΕΗ;Κάνω κάπου λάθος; Εαν η οφειλη ειναι σε αλλο ΑΦΜ να πας και να τους το τριψεις συα μουτρα .Εγγραφως να τους πεις να μην τολμησουν να κανουν κατι . Ο νεος ενοικιαστης δεν εχει καμμια υποχρεωση σε παλιο χρεος. οπως κι εσυ αφου ειχε παρει την παροχη στο ονομα του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlafo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το αναφέρω ακριβώς,γιατί αν κάποιος έχει αλλάξει πάροχο όπως εγώ στο σπίτι μου π.χ, έχει το δικαίωμα η ΔΕΗ να στο κόψει αν της είχα αφήσει οφειλές και είναι λογικό. Και υπάρχει αυτό στη νομοθεσία. Αλλά τώρα χρέος που είναι στο ΑΦΜ μου,και αφορά το σπίτι που νοικιάζω,να μου μπλοκάρει το νέο ενοικιαστή (το τονίζω πάλι,το χρέος αυτό αφορά την ίδια παροχή που νοικιάζω) τη στιγμή που αυτός είναι καθαρός το βρίσκω παράλογο,ανεπίτρεπτο και παράνομο.Και επειδή το φαβάμαι με την επιστολή αυτή για αυτό το αναφέρω. Άρα πρέπει εγγράφως να γράψω μια επιστολή να τους την πρωτοκολλήσω: 1 λεπτό πριν, vlafo είπε Το αναφέρω ακριβώς,γιατί αν κάποιος έχει αλλάξει πάροχο όπως εγώ στο σπίτι μου π.χ, έχει το δικαίωμα η ΔΕΗ να στο κόψει αν της είχα αφήσει οφειλές και είναι λογικό. Και υπάρχει αυτό στη νομοθεσία. Αλλά τώρα χρέος που είναι στο ΑΦΜ μου,και αφορά το σπίτι που νοικιάζω,να μου μπλοκάρει το νέο ενοικιαστή (το τονίζω πάλι,το χρέος αυτό αφορά την ίδια παροχή που νοικιάζω) τη στιγμή που αυτός είναι καθαρός το βρίσκω παράλογο,ανεπίτρεπτο και παράνομο.Και επειδή το φοβάμαι με την επιστολή αυτή για αυτό το αναφέρω. Άρα πρέπει εγγράφως να γράψω μια επιστολή να τους την πρωτοκολλήσω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vlafo είπε Το αναφέρω ακριβώς,γιατί αν κάποιος έχει αλλάξει πάροχο όπως εγώ στο σπίτι μου π.χ, έχει το δικαίωμα η ΔΕΗ να στο κόψει αν της είχα αφήσει οφειλές και είναι λογικό. Και υπάρχει αυτό στη νομοθεσία. Αλλά τώρα χρέος που είναι στο ΑΦΜ μου,και αφορά το σπίτι που νοικιάζω,να μου μπλοκάρει το νέο ενοικιαστή (το τονίζω πάλι,το χρέος αυτό αφορά την ίδια παροχή που νοικιάζω) τη στιγμή που αυτός είναι καθαρός το βρίσκω παράλογο,ανεπίτρεπτο και παράνομο.Και επειδή το φαβάμαι με την επιστολή αυτή για αυτό το αναφέρω. Άρα πρέπει εγγράφως να γράψω μια επιστολή να τους την πρωτοκολλήσω: Αυτο ισυχει και λογικο ειναι .Τιποτα αλλο . Αν καποιος παει να παρει παροχη στο ονομα του και εχει ο ιδιος χρεος απο αλλη παροχη φυσικα μπορει να το ζητησει η ΔΕΗ . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlafo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Επειδή δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ,για αυτό ήθελα να το ξεκαθαρίσω να είμαι σίγουρος. Άρα μόνο δικαστικά μπορεί να τα διεκδικήσει τα λεφτά από εμένα που και αυτό λογικό είναι.Απλά δίνω σημασία σε αυτά που φαίνονται λεπτομέρειες και όμως δεν είναι. Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Και αυτό με φοβίζει μήπως ο νέος ενοικιαστής που θα μπει στο σπίτι παρέμβει η ΔΕΗ και τον μπλοκάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlafo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εκείνο που έχω εγώ να προσθέσω Γιάννη,είναι ότι όπως πολύ σωστά ανέφερες πέρα από το χρέος που αφορά μόνο εκείνον που το δημιουργήσε και τον ακολουθεί, δυστυχώς η ΔΕΗ συνδέει πλέον την παροχή με τον οποιονδήποτε αν είναι δηλαδή καθαρή από χρέη ή όχι.Δεν έχω χειροπιαστά παραδείγματα να παραθέσω για να είμαι ειλικρινής που έχει συμβεί αυτό,αλλά και με ανθρώπους που δουλεύουνε σε εταιρίες ενέργειας και έχω μιλήσει δεν τους έχει συμβεί ακόμα. Ρώτησα μια γνωστή μου στο συνήγορο του πολίτη που χειρίζεται αποκλειστικά υποθέσεις της ΔΕΗ και επαλήθευσε τους φόβους μου. Μου απέκλεισε την πιθανότητα να ανταποκριθεί η ΔΕΗ σε περίπτωση που κάναμε αίτημα να το διασταυρώσουμε. Παλαιότερα που ήταν λιγότερες αυτές οι περιπτώσεις και η ΔΕΗ έδειχνε κάπως ποιό φιλική το έκανε. Δηλαδή και διέγραφε χρέη από τον ιδιοκτήτη αν το αποδείκνυε και δεν έκοβε ποτέ το ρεύμα. Τώρα δέχεται τίποτε. Ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχει συμβόλαιο στο όνομα του ενοικιαστή και δεν το πληρώνει, ψάχνει να βρει τρόπους να το φορτώσει στον ιδιοκτήτη ακόμη και δολίως.Και το συνδέει με την παροχή. Ψάχνει καθε τρόπο να εισπράξει. Όπως στα λέω μου τα είπε. 1 λεπτό πριν, vlafo είπε Εκείνο που έχω εγώ να προσθέσω Γιάννη,είναι ότι όπως πολύ σωστά ανέφερες πέρα από το χρέος που αφορά μόνο εκείνον που το δημιουργήσε και τον ακολουθεί, δυστυχώς η ΔΕΗ συνδέει πλέον την παροχή με τον οποιονδήποτε αν είναι δηλαδή καθαρή από χρέη ή όχι.Δεν έχω χειροπιαστά παραδείγματα να παραθέσω για να είμαι ειλικρινής που έχει συμβεί αυτό,αλλά και με ανθρώπους που δουλεύουνε σε εταιρίες ενέργειας και έχω μιλήσει δεν τους έχει συμβεί ακόμα. Ρώτησα μια γνωστή μου στο συνήγορο του πολίτη που χειρίζεται αποκλειστικά υποθέσεις της ΔΕΗ και επαλήθευσε τους φόβους μου. Μου απέκλεισε την πιθανότητα να ανταποκριθεί η ΔΕΗ σε περίπτωση που κάναμε αίτημα να το διασταυρώσουμε. Παλαιότερα που ήταν λιγότερες αυτές οι περιπτώσεις και η ΔΕΗ έδειχνε κάπως ποιό φιλική το έκανε. Δηλαδή και διέγραφε χρέη από τον ιδιοκτήτη αν το αποδείκνυε και δεν έκοβε ποτέ το ρεύμα. Τώρα δεν δέχεται με τίποτε. Ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχει συμβόλαιο στο όνομα του ενοικιαστή και δεν το πληρώνει, ψάχνει να βρει τρόπους να το φορτώσει στον ιδιοκτήτη ακόμη και δολίως.Και το συνδέει με την παροχή. Ψάχνει καθε τρόπο να εισπράξει. Όπως στα λέω μου τα είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 9:17 ΠΜ, vlafo είπε Εκείνο που έχω εγώ να προσθέσω Γιάννη,είναι ότι όπως πολύ σωστά ανέφερες πέρα από το χρέος που αφορά μόνο εκείνον που το δημιουργήσε και τον ακολουθεί, δυστυχώς η ΔΕΗ συνδέει πλέον την παροχή με τον οποιονδήποτε αν είναι δηλαδή καθαρή από χρέη ή όχι.Δεν έχω χειροπιαστά παραδείγματα να παραθέσω για να είμαι ειλικρινής που έχει συμβεί αυτό,αλλά και με ανθρώπους που δουλεύουνε σε εταιρίες ενέργειας και έχω μιλήσει δεν τους έχει συμβεί ακόμα. Ρώτησα μια γνωστή μου στο συνήγορο του πολίτη που χειρίζεται αποκλειστικά υποθέσεις της ΔΕΗ και επαλήθευσε τους φόβους μου. Μου απέκλεισε την πιθανότητα να ανταποκριθεί η ΔΕΗ σε περίπτωση που κάναμε αίτημα να το διασταυρώσουμε. Παλαιότερα που ήταν λιγότερες αυτές οι περιπτώσεις και η ΔΕΗ έδειχνε κάπως ποιό φιλική το έκανε. Δηλαδή και διέγραφε χρέη από τον ιδιοκτήτη αν το αποδείκνυε και δεν έκοβε ποτέ το ρεύμα. Τώρα δέχεται τίποτε. Ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχει συμβόλαιο στο όνομα του ενοικιαστή και δεν το πληρώνει, ψάχνει να βρει τρόπους να το φορτώσει στον ιδιοκτήτη ακόμη και δολίως.Και το συνδέει με την παροχή. Ψάχνει καθε τρόπο να εισπράξει. Όπως στα λέω μου τα είπε. Καλημερα..Προσπαθει να τα εισπραξει τα οφειλομενα..Κατι θα πρεπει να κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημερα..Προσπαθει να τα εισπραξει τα οφειλομενα..Κατι θα πρεπει να κανει... Απο αυτους που τα χρωστανε να τα εισπραξει με οποιο τροπο θελει .Οχι απο αλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 9:17 ΠΜ, vlafo είπε Ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχει συμβόλαιο στο όνομα του ενοικιαστή και δεν το πληρώνει, ψάχνει να βρει τρόπους να το φορτώσει στον ιδιοκτήτη ακόμη και δολίως.Και το συνδέει με την παροχή. Αν είναι έτσι γιατί συνάπτει συμβαση παροχης ηλεκτρικης ενεργιας και σου ζητά ένα κουτί παραστατικά με συγκεκριμένα στοιχεία ? (φωτο ταυτοτητας ενοικιαστηριο κλπ) και δεν σου κάνει ανώνυμη σύμβαση - σύνδεση Κάτι δεν κολλάει Με το σκεπτικό της συνήγορου πάω σε μια ταβέρνα τρώω πίνω δεν πληρώνω και στέλνω το λογαριασμό στη συνήγορο του πολίτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καθε χρεος παροχης ειναι συνδεδεμενο με ενα ΑΦΜ και αυτο μονο ειναι υποχρεο για καθε οφειλη αυτης της παροχης ή και αλλης στο ιδιο ΑΦΜ. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε . Μονο η ΕΥΔΑΠ εχει συνδεδεμενο ΑΦΜ ιδιοκτητη και χρηστη παροχης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα...Θα επρεπε να αλλαξουν καποια πραγματα σε αυτο το κομματι... Να γινεται διασταυρωση στοιχειων για αλλες οφειλες...Να εχει συνδεδεμενο το ΑΦΜ του ιδιοκτητη και του χρηστη παροχης..Οπως να μην μπορει να γινει αλλαγη του ονοματος σε καποιον συγγενη, μπροστινο, χωρις να γινει η εξοφληση του ποσου...Και να καλειται ο ιδιοκτητης του σπιτιου για να συναινεση και να βαλει και αυτος τις υπογραφες...Και να του πουν το χρεος που υπαρχει...Και πλεον το χρεος και με την αλλαγη του νομου να μεταφερεται στην εφορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlafo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι απαράδεκτο οφειλή άλλου να φορτώνεται αλλού και να του δημιουργεί πρόβλημα.Το χρέος βαρύνει αποκλειστικά όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Γιάννης μόνο το ΑΦΜ του οφειλέτη κανενός άλλου. Εγώ δεν είπα ότι έχω χειροπιαστά παραδείγματα να παραθέσω,αλλά την επίσημη απάντηση του συνηγόρου. Αν πράγματι υπάρχουν τέτοια παραδέιγματα όπου χρεώνουν και μεταβιβάζουν χρέη ενοικιαστή στον ιδιοκτήτη ή δεν αφήνουν τον ενοικιαστή να πάρει ρεύμα λόγω χρεών του ιδιοκτήτη έστω και αν είναι καθαρός,τότε μιλάμε για το άκρον άωτο της ασυδοσίας και παρανομίας. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από vlafo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vlafo είπε Είναι απαράδεκτο οφειλή άλλου να φορτώνεται αλλού και να του δημιουργεί πρόβλημα.Το χρέος βαρύνει αποκλειστικά όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Γιάννης μόνο το ΑΦΜ του οφειλέτη κανενός άλλου. Εγώ δεν είπα ότι έχω χειροπιαστά παραδείγματα να παραθέσω,αλλά την επίσημη απάντηση του συνηγόρου. Αν πράγματι υπάρχουν τέτοια παραδέιγματα όπου χρεώνουν και μεταβιβάζουν χρέη ενοικιαστή στον ιδιοκτήτη ή δεν αφήνουν τον ενοικιαστή να πάρει ρεύμα λόγω χρεών του ιδιοκτήτη έστω και αν είναι καθαρός,τότε μιλάμε για το άκρον άωτο της ασυδοσίας και παρανομίας. Δεν νομιζω να εχεις τετοια γραπτη απαντηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα