filipN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, ath_f είπε Γεια σας, Έφθασε σε δικό μου άνθρωπο ειδοποιήτηριο (όχι λογαριασμός) για να πληρώσει ποσόν από λύση παλιού συμβολαίου με ΔΕΗ. Η παροχή ανήκει σε σπίτι που ο ίδιος έχει κληρονομήσει και εκμισθώνει νόμιμα με συμβόλαια, δηλώσεις κτλ. Το 2007 το ενοικίασε σε οικογένεια, στο όνομα της συζύγου, ενώ η ΔΕΗ παρέμενε στο όνομα του αποθανόντος παλιού ιδιοκτήτη και οι ένοικοι δημιούργησαν δικά τους χρέη. Το 2014 έγινε νέο συμβόλαιο στο όνομα του συζύγου, με τη ΔΕΗ πλέον στο όνομά του. Αποχώρησαν αρχές 2018 και μετά διμήνου επανασύνδεσε το ρεύμα ο επόμενος ενοικιαστής χωρίς πρόβλημα. Τώρα έρχεται στον ιδιοκτήτη (μιλούμε για ηλικιωμένο) αυτό το χαρτί χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση τόσον καιρό! Και πώς το 2014 έγινε αλλαγή ονόματος με λύση συμβολαίου πεθαμένου χωρίς εξόφληση; *Προϊσταμένη υποκ/τος ΔΕΗ, προέτρεψε "υπευθύνως" : τί ήρθατε; σκίστε το!! Ευχαριστώ - Αν αυτά που αναφέρεις, είναι σωστά, εννοώ αν δεν κάνεις κάποιο λάθος δεν μιλάω για σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας. σημαίνει ότι υπάρχει στη ΔΕΗ ένας μηχανισμός που λειτουργεί με 2 μέτρα και 2 σταθμά (στην καλύτερη περίπτωση). Ή ότι έχει ενεργοποιηθεί κάποιος άλλος μηχανισμός με αδιαφανείς στόχους ο οποίος άνοιξε και "βιοτεχνία" με ειδοποιητήρια... - Σε εμένα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ήμουν ενοικιαστής και έφυγα πριν 17 χρόνια, χωρίς να λύσω τη σύμβαση κατόπιν παράκλησης του ιδιοκτήτη. Η ΔΕΗ, όταν ο νέος ενοικιαστής (μετά 16 χρόνια που χρησιμοποιούσε λογαριασμό με το δικό μου όνομα) άλλαξε πάροχο θεώρησε καλό να μην ζητήσει ένα υπόλοιπο 114 ευρώ από τον ίδιο ή τον ιδιοκτήτη-που θα το πλήρωνε αμέσως-αλλά από εμένα! - Ένα δεύτερο περίεργο είναι ότι πριν 1-2 χρόνια, σε γειτονικό σπίτι δεν χρέωσαν το υπόλοιπο στον ενοικιαστή που έφυγε και πήγε σε δικό του σπίτι (είχε λογαριασμό της ΔΕΗ στο όνομά του) αλλά στον ιδιοκτήτη! - Δηλαδή με απλά λόγια, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, χρεώνουν όποιον θέλουν και ανάλογα την συγκυρία! Δεν προχωρώ παραπάνω... Σου προτείνω: Να μην σκίσετε το χαρτί, αλλά να ζητήσετε να χρεώσουν το ποσό σε αυτόν που πρέπει και να απαιτήσετε να σας δώσουν το χαρτί λύσης της σύμβασης και μηδενικό λογαριασμό. - Επειδή το παράκαναν, Προτείνω προς όλους που έχουν παρόμοια προβλήματα: Να οργανωθούμε και να ενημερώσουμε την εισαγγελία! Εγώ δεν θα πληρώσω το ποσό, το πλήρωσε ήδη ο ιδιοκτήτης, όμως βλέπω ότι γίνονται: α) συνεχείς απόπειρες "να αρπάξουν" χρήματα από ανθρώπους που δεν οφείλουν και, β) πιθανόν αυτό να έχει και άλλα αίτια που σχετίζονται με την επικαιρότητα και κανένας υπάλληλος, είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός, δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, είναι εντελώς διαφορετικός ο ρόλος του... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από filipN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, filipN είπε - Αν αυτά που αναφέρεις, είναι σωστά, εννοώ αν δεν κάνεις κάποιο λάθος δεν μιλάω για σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας. σημαίνει ότι υπάρχει στη ΔΕΗ ένας μηχανισμός που λειτουργεί με 2 μέτρα και 2 σταθμά (στην καλύτερη περίπτωση). Ή ότι έχει ενεργοποιηθεί κάποιος άλλος μηχανισμός με αδιαφανείς στόχους ο οποίος άνοιξε και "βιοτεχνία" με ειδοποιητήρια... - Σε εμένα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ήμουν ενοικιαστής και έφυγα πριν 17 χρόνια, χωρίς να λύσω τη σύμβαση κατόπιν παράκλησης του ιδιοκτήτη. Η ΔΕΗ, όταν ο νέος ενοικιαστής (μετά 16 χρόνια που χρησιμοποιούσε λογαριασμό με το δικό μου όνομα) άλλαξε πάροχο θεώρησε καλό να μην ζητήσει ένα υπόλοιπο 114 ευρώ από τον ίδιο ή τον ιδιοκτήτη-που θα το πλήρωνε αμέσως-αλλά από εμένα! - Ένα δεύτερο περίεργο είναι ότι πριν 1-2 χρόνια, σε γειτονικό σπίτι δεν χρέωσαν το υπόλοιπο στον ενοικιαστή που έφυγε και πήγε σε δικό του σπίτι (είχε λογαριασμό της ΔΕΗ στο όνομά του) αλλά στον ιδιοκτήτη! - Δηλαδή με απλά λόγια, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, χρεώνουν όποιον θέλουν και ανάλογα την συγκυρία! Δεν προχωρώ παραπάνω... Σου προτείνω: Να μην σκίσετε το χαρτί, αλλά να ζητήσετε να χρεώσουν το ποσό σε αυτόν που πρέπει και να απαιτήσετε να σας δώσουν το χαρτί λύσης της σύμβασης και μηδενικό λογαριασμό. - Επειδή το παράκαναν, Προτείνω προς όλους που έχουν παρόμοια προβλήματα: Να οργανωθούμε και να ενημερώσουμε την εισαγγελία! Εγώ δεν θα πληρώσω το ποσό, το πλήρωσε ήδη ο ιδιοκτήτης, όμως βλέπω ότι γίνονται: α) συνεχείς απόπειρες "να αρπάξουν" χρήματα από ανθρώπους που δεν οφείλουν και, β) πιθανόν αυτό να έχει και άλλα αίτια που σχετίζονται με την επικαιρότητα και κανένας υπάλληλος, είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός, δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, είναι εντελώς διαφορετικός ο ρόλος του... Καλησπέρα..Το καλύτερο θα είναι να ζητηθεί μια ανάλυση λογαριασμών και πληρωμών... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Το καλύτερο θα ήταν να ζητάμε διακοπή πριν εγκαταλείψουμε το μίσθιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Σε μερικούς αρέσει το "ζην επικινδύνως"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Και σε μερικούς άλλους η "κλάψα στα φόρα"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Αν πληρωσω λογαριασμο εκκαθαριστικό μισα τωρα μισα τον αλλο μηνα θα χω προβλημα? Αφου θα χει ληξει μπορω μονο σε υποκ/μα ΔΕΗ τον αλλον μηνα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, panosno1com είπε Αν πληρωσω λογαριασμο εκκαθαριστικό μισα τωρα μισα τον αλλο μηνα θα χω προβλημα? Αφου θα χει ληξει μπορω μονο σε υποκ/μα ΔΕΗ τον αλλον μηνα ε? Καλημερα... Θα πας σε ενα καταστημα μιας τραπεζας και θα κανεις καταθεση στον λογαριασμο που εχεις... Δεν θα εχεις προβλημα.. Και μετα κανεις το ιδιο τον επομενο μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, panosno1com είπε Αν πληρωσω λογαριασμο εκκαθαριστικό μισα τωρα μισα τον αλλο μηνα θα χω προβλημα? Αφου θα χει ληξει μπορω μονο σε υποκ/μα ΔΕΗ τον αλλον μηνα ε? Οχι κανενα προβλημα.Κανε την πληρωμη με το ποσο που θελεις ακομα κ στην σελιδα της ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.8000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα, στις 21/8 ληγει η διορια για την προσκομιση πιστοποιητικου ηλεκτρολογου στην ΔΕΔΗΕ. Δυστυχως εχασα το πρωτοτυπο του ηλεκτρολογου και εμεινε μονο ενα φωτοαντιγραφο. Ερωτηση. Μπορω να καταθεσω το αντιγραφο η θελουν οπωσδηποτε το πρωτοτυπο? Επισης, το ρευμα κοβεται την αμεσως επομενη εργασιμη αν για καποιο λογο δεν δυναται να το καταθεσω ως τοτε ? (Ειμαι εκτος Αθηνων). Να σημειωσω πως ειμαι διακουχος ΚΟΤ Α και πληρωνω κανονικα τους λογαριασμους καθε μηνα. (Elpedison). Και κατι τελευταιο, πρεπει να το καταθεσω αυτοπροσωπος η μπορω να το στειλω και ταχυδρομικως? Η εστω να το καταθεσει ο ηλεκτρολογος. Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από panagiotis.8000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panagiotis.8000 είπε Kαλησπερα, στις 21/8 ληγει η διορια για την προσκομιση πιστοποιητικου ηλεκτρολογου στην ΔΕΔΗΕ. Δυστυχως εχασα το πρωτοτυπο του ηλεκτρολογου και εμεινε μονο ενα φωτοαντιγραφο. Ερωτηση. Μπορω να καταθεσω το αντιγραφο η θελουν οπωσδηποτε το πρωτοτυπο? Επισης, το ρευμα κοβεται την αμεσως επομενη εργασιμη αν για καποιο λογο δεν δυναται να το καταθεσω ως τοτε ? (Ειμαι εκτος Αθηνων). Να σημειωσω πως ειμαι διακουχος ΚΟΤ Α και πληρωνω κανονικα τους λογαριασμους καθε μηνα. (Elpedison). Και κατι τελευταιο, πρεπει να το καταθεσω αυτοπροσωπος η μπορω να το στειλω και ταχυδρομικως? Η εστω να το καταθεσει ο ηλεκτρολογος. Ευχαριστω πολυ. Για φωτοτυπια δεν ξερω αλλα το προτοτυπο μπορει οποιοσδηποτε να το καταθεσει σε οποιοδηποτε πρακτορειο ΔΕΔΔΗΕ στην Ελλαδα. Υπαρχει αμμεσος κινδυνος διακοπης αν δεν προκομιστει . Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.8000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για φωτοτυπια δεν ξερω αλλα το προτοτυπο μπορει οποιοσδηποτε να το καταθεσει σε οποιοδηποτε πρακτορειο ΔΕΔΔΗΕ στην Ελλαδα. Υπαρχει αμμεσος κινδυνος διακοπης αν δεν προκομιστει . Ειναι σιγουρο αυτο οτι μπορω να παω σε οποιδηποτε πρακτορειο ΔΕΔΗΕ? Γιατι ενας υπαλληλος τηλεφωνικα μου ειπε οτι πρεπει να παω μονο στην Μυλερου 11 στο κεραμεικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα.. Μπορείς να πας σε όποιο πρακτορείο της Δεδδηε..Θα το παραλάβουν εκεί..Αλλά νωρίτερα από 20/8.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, panagiotis.8000 είπε Ειναι σιγουρο αυτο οτι μπορω να παω σε οποιδηποτε πρακτορειο ΔΕΔΗΕ? Γιατι ενας υπαλληλος τηλεφωνικα μου ειπε οτι πρεπει να παω μονο στην Μυλερου 11 στο κεραμεικο Απολύτως σίγουρο. Περνάνε το πιστοποιητικό στο σύστημα και το στέλνουν υπηρεσιακα εκεί που ανήκει το ακίνητο. Δίνουν και αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης. Αν σε βολεύει Μεταμόρφωση φερτο εκεί. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos_panag Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ από το σύστημα της ΔΕΗ (λένε) Καλημέρα, απο αρχες Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα με τη ΔΕΗ. - μετακόμισα σε νεο σπίτι (συμβόλαιο απο 20 Αυγουστου 19) - ο προηγούμενος έφυγε με έξωση 09-Αυγουστου-2019 - είχε την ΔΕΗ στο όνομα του και χρωστά στη ΔΕΗ αρκετά (μάλλον) Στην αρχή μου είπαν (ΔΕΗ Θεσσ/νικης - Εθνικης Αμύνης): να πάω τελος Αυγούστου - Πηγα με ιδιοκτητη, ειπαν δεν τους αφήνει το σύστημα να γινει αλλαγή πρεπει να περασουν κάποιες μέρες. Ξαναέλα στις 16-Σεπτ-19. Στις 16-Σεπτ μου είπαν τα ίδια, έλα σε μια βδομάδα Ξαναπήγα στην βδομαδα και πάλι τα ίδια, ξαναέλα αρχές Οκτώβρη 01-Οκτ-19 μου είπαν τα ίδια. Ωρε πάτε καλά τους λέω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ; Ειπαν πως πρέπει να περάσουν 45 μέρες για να το επιτρέπει το σύστημα!!! ξαναέλα στις 04-Οκτ-2019 Ερώτηση: Γνωρίζετε κάτι για παρόμοιες περιπτώσεις; Τι να μπορώ κάνω εκτός από υπομονή; Ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από sotos_panag 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, sotos_panag είπε ΑΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ από το σύστημα της ΔΕΗ (λένε) Καλημέρα, απο αρχες Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα με τη ΔΕΗ. - μετακόμισα σε νεο σπίτι (συμβόλαιο απο 20 Αυγουστου 19) - ο προηγούμενος έφυγε με έξωση 09-Αυγουστου-2019 - είχε την ΔΕΗ στο όνομα του και χρωστά στη ΔΕΗ αρκετά (μάλλον) Στην αρχή μου είπαν (ΔΕΗ Θεσσ/νικης - Εθνικης Αμύνης): να πάω τελος Αυγούστου - Πηγα με ιδιοκτητη, ειπαν δεν τους αφήνει το σύστημα να γινει αλλαγή πρεπει να περασουν κάποιες μέρες. Ξαναέλα στις 16-Σεπτ-19. Στις 16-Σεπτ μου είπαν τα ίδια, έλα σε μια βδομάδα Ξαναπήγα στην βδομαδα και πάλι τα ίδια, ξαναέλα αρχές Οκτώβρη 01-Οκτ-19 μου είπαν τα ίδια. Ωρε πάτε καλά τους λέω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ; Ειπαν πως πρέπει να περάσουν 45 μέρες για να το επιτρέπει το σύστημα!!! ξαναέλα στις 04-Οκτ-2019 Ερώτηση: Γνωρίζετε κάτι για παρόμοιες περιπτώσεις; Τι να μπορώ κάνω εκτός από υπομονή; Ευχαριστώ Να απαιτησεις γραπτα να στο αλλαξουν για να μην εχεις θεμα με καταναλωσεις αλλου .Να κανεις γραπρο αιτημα με αριθμο πρωτοκολλου. Εθνικης Αμυνης (πρωην Β.Σοφιας) κοντα σε Τσιμικση εχει ΔΕΔΔΗΕ απο οτι ξερω .Εχει και ΔΕΗ ? Η αλλαγη ονοματος γινεται αμεσα αν υπαρει μισθωτηριο μεσω taxis . : Ή κατι αλλο συμβαινει η σου λενε..... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα