Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Εγώ έχω λάθος Τ.Κ. στο ΡΟΛΟΙ, και όχι στο λογαριασμό. Αυτό αποτρέπει τον αδερφό μου από το να πάρει ΚΕΑ, του βγάζει λάθος ΤΚ. Παίρνω τη ΔΕΗ και μου λέει δεν είναι δικό μας, παίρνω τη ΔΕΔΔΗΕ λέει να πάτε στη ΔΕΗ.

Τι κάνω ρε γμτ; Και δε θέλω να αλλάξω όνομα στο λογαριασμό, γιατί έχει κάποια χρέη η γιαγιά μου παλιά (τώρα πληρώνονται κανονικά οι λογαριασμοί, απλά έχει μείνει ένα 200άρι-300άρι ανεξόφλητο από το 10-11).

Πώς διορθώνω τον Τ.Κ. παροχής χωρίς να αλλάξω όνομα, εν τέλει; Και κυρίως, ΠΟΥ το κάνω αυτό;

Στον παροχο που εχεις και οχι σε ΔΕΔΔΗΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Εγώ έχω λάθος Τ.Κ. στο ΡΟΛΟΙ, και όχι στο λογαριασμό. Αυτό αποτρέπει τον αδερφό μου από το να πάρει ΚΕΑ, του βγάζει λάθος ΤΚ. Παίρνω τη ΔΕΗ και μου λέει δεν είναι δικό μας, παίρνω τη ΔΕΔΔΗΕ λέει να πάτε στη ΔΕΗ.

Τι κάνω ρε γμτ; Και δε θέλω να αλλάξω όνομα στο λογαριασμό, γιατί έχει κάποια χρέη η γιαγιά μου παλιά (τώρα πληρώνονται κανονικά οι λογαριασμοί, απλά έχει μείνει ένα 200άρι-300άρι ανεξόφλητο από το 10-11).

Πώς διορθώνω τον Τ.Κ. παροχής χωρίς να αλλάξω όνομα, εν τέλει; Και κυρίως, ΠΟΥ το κάνω αυτό;

Καλησπερα... Τι εχεις κανεις λαθος; Τ.Κ; Που βρισκεται το λαθος;;;

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Τι εχεις κανεις λαθος; Τ.Κ; Που βρισκεται το λαθος;;;

Ο αριθμός παροχής αντιστοιχεί σε έναν τελείως άκυρο Τ.Κ.

Ο σωστός είναι ξέρω γω 12345 και ο αναγραφόμενος είναι 98765. Υπαρκτός, αλλά βρίσκεται ακριβώς στην άλλη άκρη της πόλης. Ο λογαριασμός έρχεται κανονικά τόσα χρόνια γιατί τα στοιχεία επικοινωνίας είναι σωστά, πάει σε σπίτι στην επαρχία και τον πληρώνει η γιαγιά από το 1990. Σκοντάψαμε τώρα, που το αυτοματοποιημένο σύστημα του ΚΕΑ δεν κάνει match αυτόν με τον δηλωμένο στο Ε9.

4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Ο σωστός είναι ξέρω γω 12345 και ο αναγραφόμενος είναι 98765. Υπαρκτός, αλλά βρίσκεται ακριβώς στην άλλη άκρη της πόλης. Ο λογαριασμός έρχεται κανονικά τόσα χρόνια γιατί τα στοιχεία επικοινωνίας είναι σωστά, πάει σε σπίτι στην επαρχία και τον πληρώνει η γιαγιά από το 1990. Σκοντάψαμε τώρα, που το αυτοματοποιημένο σύστημα του ΚΕΑ δεν κάνει match αυτόν με τον δηλωμένο στο Ε9.

Το 98765, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ !!!!

Σε ποια πόλη είναι ??? Σε πόλη του πλανήτη ΑΡΗ ?

• Sad 1

8 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Καλημερα... Τα σωστα στοιχεια θα πας να τα δηλωσεις στον παροχο σου ... Και μετα τα πηγαινεις και στην Δεδδηε της περιοχης για να τα εχουν και αυτοι...

• Like 1

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Τα σωστα στοιχεια θα πας να τα δηλωσεις στον παροχο σου ... Και μετα τα πηγαινεις και στην Δεδδηε της περιοχης για να τα εχουν και αυτοι...

Εγώ πάντως όταν προσπάθησα να δώσω τα σωστά στοιχεία στον πάροχο μου (ΔΕΗ) μου απάντησαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί τα στοιχεία αυτά τους τα παρέχει ο Δήμος.

2 ώρες πριν, takoulou είπε

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάντως όταν προσπάθησα να δώσω τα σωστά στοιχεία στον πάροχο μου (ΔΕΗ) μου απάντησαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί τα στοιχεία αυτά τους τα παρέχει ο Δήμος.

Το ίδιο ακριβώς ζήτημα - μπαλάκι που αντικατοπτρίζεται εδώ,είχα και σε τηλεφωνικές και διαπροσωπικές επικοινωνίες με δήμο, δεη, δεδδηε.

Με βλέπω να βάζω συνήγορο του πολίτη.

3 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Το ίδιο ακριβώς ζήτημα - μπαλάκι που αντικατοπτρίζεται εδώ,είχα και σε τηλεφωνικές και διαπροσωπικές επικοινωνίες με δήμο, δεη, δεδδηε.

Με βλέπω να βάζω συνήγορο του πολίτη.

Νομίζω, ότι από τον ΔΗΜΟ ξεκινάς.

27 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Πήρα τηλέφωνο και έφαγα χ. Όπου κι αν πήρα.

Μα, κάτι ΑΛΛΟ συμβαίνει τότε.

Τον ΤΚ, γιατί τον έχεις ΚΡΥΦΟ ? ΘΑ μάθουμε κανένα μυστικό ?

Φαντάζομαι, ότι η ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ της πόλης, θα έχει και ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ. Άρα, ΑΛΛΑ δημοτικά τέλη κτλ. Βέβαια, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό, θα έπρεπε να σου πούνε Έλα και ΠΛΗΡΩΣΕ την διαφορά και πήγαινε παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Μα, κάτι ΑΛΛΟ συμβαίνει τότε.

Τον ΤΚ, γιατί τον έχεις ΚΡΥΦΟ ? ΘΑ μάθουμε κανένα μυστικό ?

Φαντάζομαι, ότι η ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ της πόλης, θα έχει και ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ. Άρα, ΑΛΛΑ δημοτικά τέλη κτλ. Βέβαια, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό, θα έπρεπε να σου πούνε Έλα και ΠΛΗΡΩΣΕ την διαφορά και πήγαινε παρακάτω.

Ο σωστός είναι 11524 και ο αναγραφόμενος είναι 10499.

Με μία πρόχειρη ματιά, παρατήρησα ότι δεν υφίσταται αυτός ο Τ.Κ. τελικά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του αποθανόντα παππού.

Επεξ/σία από qwertyuiop2

6 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ο σωστός είναι 11524 και ο αναγραφόμενος είναι 10499.

Με μία πρόχειρη ματιά, παρατήρησα ότι δεν υφίσταται αυτός ο Τ.Κ. τελικά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του αποθανόντα παππού.

Άρα, αφού έχει πεθάνει ΔΕΝ μπορεί να γίνει τίποτα και πουθενά! Μόνη λύση η αλλαγή ονόματος στην ΔΕΗ από τους ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ.

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άρα, αφού έχει πεθάνει ΔΕΝ μπορεί να γίνει τίποτα και πουθενά! Μόνη λύση η αλλαγή ονόματος στην ΔΕΗ από τους ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ.

Αναφέρομαι εγώ ως ενοικιαστής με δωρεάν παραχώρηση από τους γονείς που είναι οι κληρονόμοι.

Μπορώ να πάω εγώ με το μισθωτήριο (ασχέτως που είναι 0) και να ζητήσω μεταβολή στο όνομά μου + διόρθωση του ΤΚ; Ή θα πρέπει να κάνω νέο συμβόλαιο;

Σημειώνω ότι η Υ.Δ.Ε. έχει λήξει, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ.

3 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Αναφέρομαι εγώ ως ενοικιαστής με δωρεάν παραχώρηση από τους γονείς που είναι οι κληρονόμοι.

Μπορώ να πάω εγώ με το μισθωτήριο (ασχέτως που είναι 0) και να ζητήσω μεταβολή στο όνομά μου + διόρθωση του ΤΚ; Ή θα πρέπει να κάνω νέο συμβόλαιο;

Σημειώνω ότι η Υ.Δ.Ε. έχει λήξει, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ.

Έτσι πιστεύω, μπορεί να γίνει δουλειά.

Προσκομίζοντας το μισθωτηριο, θα μπουν τα νέα στοιχεία και ο ΤΚ.

ΥΓ. Δεν χρειάζεται ΝΕΟ μισθωτηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...