GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, opera είπε Και εγώ ψάχνω κάποιον να βάλει το λογαριασμό της ΔΕΗ μου στο όνομά του. 😋 Άργησες λίγο!
opera Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άργησες λίγο! Τι τέλειωσαν;
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, opera είπε Τι τέλειωσαν; Όχι, άλλο εννοούσε:
opera Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, άλλο εννοούσε: Μη με απογοητεύεις,κάποιος θα υπάρχει ,τους βλέπω καθε μέρα,ζουν ανάμεσά μας.
kostakiss Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ποια εταιρεία συμφαιρει περισσότερο αυτή τη στιγμή για πάροχο ρεύματος ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kostakiss είπε Ποια εταιρεία συμφαιρει περισσότερο αυτή τη στιγμή για πάροχο ρεύματος ; https://allazorevma.gr/ Προσοχη ομως στα ψιλα των ορων . 2
akishellas1979 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 καλησπερα παιδια εδω κ τρεις μηνες περιπου ενω εμενα σε ενοικιο κ ο λογαριασμος ερχοταν σε αλλο ονομα αποφασισα να το βαλω στο ονομα μου πληρωσα εγγυηση κτλ κ μου ηρθε τελικος λογαριασμος στο προηγουμενο ονομα το οποιο δεν πληρωσα β,βεβαια ειχα υπογραψει οτι συμφωνο να το πληρωσω εγω μιας που εγω εμενα . Εντελει δεν πληρωσα 100ε περιπου που ειχε ερθει ο τελικος λογαριασμος στο προηγουμενο ονομα κ στο δευτερο λογαριασμο στο ονομα μου βλεπω χρεωση " Μεταφορα απο λογαριασμο 89ε περιπου" ειναι ο προηγουμενος λογαριασμος που δενηταν στο ονομα μου λογικα ετσι ? Θα παω κ αυριο στην δεη να ρωτησω τουλαχιστον να μην τον ξαναπληρωνω με το προηγουμενο απλα ρωταω γιατι ηταν 100ε περιπου στο ανεξοφλητο με το προηγουμενο ονομα κ στον δικο μου λογαριασμο ηρθε με αυτη την χρεωση στα 89ε .
rus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, akishellas1979 είπε καλησπερα παιδια εδω κ τρεις μηνες περιπου ενω εμενα σε ενοικιο κ ο λογαριασμος ερχοταν σε αλλο ονομα αποφασισα να το βαλω στο ονομα μου πληρωσα εγγυηση κτλ κ μου ηρθε τελικος λογαριασμος στο προηγουμενο ονομα το οποιο δεν πληρωσα β,βεβαια ειχα υπογραψει οτι συμφωνο να το πληρωσω εγω μιας που εγω εμενα . Εντελει δεν πληρωσα 100ε περιπου που ειχε ερθει ο τελικος λογαριασμος στο προηγουμενο ονομα κ στο δευτερο λογαριασμο στο ονομα μου βλεπω χρεωση " Μεταφορα απο λογαριασμο 89ε περιπου" ειναι ο προηγουμενος λογαριασμος που δενηταν στο ονομα μου λογικα ετσι ? Θα παω κ αυριο στην δεη να ρωτησω τουλαχιστον να μην τον ξαναπληρωνω με το προηγουμενο απλα ρωταω γιατι ηταν 100ε περιπου στο ανεξοφλητο με το προηγουμενο ονομα κ στον δικο μου λογαριασμο ηρθε με αυτη την χρεωση στα 89ε . Δηλαδη σου μετεφεραν το χρεος αλλου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, akishellas1979 είπε καλησπερα παιδια εδω κ τρεις μηνες περιπου ενω εμενα σε ενοικιο κ ο λογαριασμος ερχοταν σε αλλο ονομα αποφασισα να το βαλω στο ονομα μου πληρωσα εγγυηση κτλ κ μου ηρθε τελικος λογαριασμος στο προηγουμενο ονομα το οποιο δεν πληρωσα β,βεβαια ειχα υπογραψει οτι συμφωνο να το πληρωσω εγω μιας που εγω εμενα . Εντελει δεν πληρωσα 100ε περιπου που ειχε ερθει ο τελικος λογαριασμος στο προηγουμενο ονομα κ στο δευτερο λογαριασμο στο ονομα μου βλεπω χρεωση " Μεταφορα απο λογαριασμο 89ε περιπου" ειναι ο προηγουμενος λογαριασμος που δενηταν στο ονομα μου λογικα ετσι ? Θα παω κ αυριο στην δεη να ρωτησω τουλαχιστον να μην τον ξαναπληρωνω με το προηγουμενο απλα ρωταω γιατι ηταν 100ε περιπου στο ανεξοφλητο με το προηγουμενο ονομα κ στον δικο μου λογαριασμο ηρθε με αυτη την χρεωση στα 89ε . Δεν σε αφορα οποιοδήποτε χρεος πριν παρεις την παροχη στο ονομα σου . 1
akishellas1979 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα εγω ημουν σπιτι πιο πριν κ εμενα απλα ερχοταν στο προηγουμενο ονομα κ οταν αποφασισα να το παρω στο ονομα μου πλεον κ πηγα να δωσω την εγγυηση υπεγραψα(βασικα αυτοι με βαλανε) να εχω εγω το χρεος ,το ξαναλεω εγω απλα πλεον το αλλαξα στο ονομα μου οποτε γιαυτο δεν τους ειπα κατι διοτι δικη μου ηταν η καταναλωση κ στο προηγουμενο ονομα του ιδιοκτητη απλα θελω να ειμαι σιγουρος πως αυτη η χρεωση που αναφερω πιο πανω ειναι λογικα απο αυτο τον λογαριασμο τον ανεξοφλητο στο προηγουμενο ονομα του ιδιοκτητη κ απλα επειδη δεν ειχε πληρωθει το μετεφεραν σε μενα . 3 ώρες πριν, rus είπε Δηλαδη σου μετεφεραν το χρεος αλλου? οταν εμενα εκει το οομα στην δεη ηταν του ιδιοκτητη δεν το ειχα αλλαξει κ οταν λοιπον αποφασισα να το παρω στο ονομα μου λογικα μου μετεφεραν το ποσο αυτο βασικα αυτο αναρωτιεμαι αν οντως η χρεωση στο δικο μου πλεον λογαριασμο-ονομα αφορα το υπολοιπο απο το προηγουμενο ανεξοφλητο . Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από akishellas1979
takoulou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, akishellas1979 είπε Καλημερα εγω ημουν σπιτι πιο πριν κ εμενα απλα ερχοταν στο προηγουμενο ονομα κ οταν αποφασισα να το παρω στο ονομα μου πλεον κ πηγα να δωσω την εγγυηση υπεγραψα(βασικα αυτοι με βαλανε) να εχω εγω το χρεος ,το ξαναλεω εγω απλα πλεον το αλλαξα στο ονομα μου οποτε γιαυτο δεν τους ειπα κατι διοτι δικη μου ηταν η καταναλωση κ στο προηγουμενο ονομα του ιδιοκτητη απλα θελω να ειμαι σιγουρος πως αυτη η χρεωση που αναφερω πιο πανω ειναι λογικα απο αυτο τον λογαριασμο τον ανεξοφλητο στο προηγουμενο ονομα του ιδιοκτητη κ απλα επειδη δεν ειχε πληρωθει το μετεφεραν σε μενα . οταν εμενα εκει το οομα στην δεη ηταν του ιδιοκτητη δεν το ειχα αλλαξει κ οταν λοιπον αποφασισα να το παρω στο ονομα μου λογικα μου μετεφεραν το ποσο αυτο βασικα αυτο αναρωτιεμαι αν οντως η χρεωση στο δικο μου πλεον λογαριασμο-ονομα αφορα το υπολοιπο απο το προηγουμενο ανεξοφλητο . Καλημερα... Αφου υπεγραψες να μεταρφεθει το προηγουμενο χρεος-οφειλη στο δικο σου τωρα λογαριασμο.. Ετσι δεν ειναι.. Αρα πηρες και την οφειλη...Μπορει να πας και να ρωτησεις αλλα το εκανες ομως.. 2 1
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Aν, δε το ξέρει κάποιος, στο σπίτι που έμενα, ο νέος ενοικιαστής μου ζήτησε να μη κοψω το ρεύμα. Ηρθε 2-3 μέρες πριν φυγω ο άνθρωπος, (έχοντας μαζι το συμβόλαιό του του taxis), πήρε τηλέφωνο στο 11770 της ΔΕΗ και μετέφερε στο ονομά του το ρεύμα χωρις να χρειαστεί να πάει απο εκεί (απαραίτητο να έχει κατατεθει πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου, αν χρειάζεται που ειναι δουλειά του ιδιοκτήτη) Μάλιστα, επειδη ημουν μπροστά, πήρα και εγω τη γραμμή και τους ζητησα οποιοδήποτε πιστωτικο να περαστεί στο νέο μου αριθμό παροχής (όντως το έκαναν) Το ίδιο μάλιστα κάναμε και με τον ΟΤΕ. Το συμβόλαιό μου είχε λήξει, ο νέος ενοικιαστής, ηθελε να κρατήσει τη συγκεκριμένη γραμμη και το νουμερο, έκανε αλλαγή στοιχείων τηλεφωνικά, ανανέωσε και το συμβόλαιο και όλα οκ. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από pontez2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Aν, δε το ξέρει κάποιος, στο σπίτι που έμενα, ο νέος ενοικιαστής μου ζήτησε να μη κοψω το ρεύμα. Ηρθε 2-3 μέρες πριν φυγω ο άνθρωπος, (έχοντας μαζι το συμβόλαιό του του taxis), πήρε τηλέφωνο στο 11770 της ΔΕΗ και μετέφερε στο ονομά του το ρεύμα χωρις να χρειαστεί να πάει απο εκεί (απαραίτητο να έχει κατατεθει πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου, αν χρειάζεται που ειναι δουλειά του ιδιοκτήτη) Μάλιστα, επειδη ημουν μπροστά, πήρα και εγω τη γραμμή και τους ζητησα οποιοδήποτε πιστωτικο να περαστεί στο νέο μου αριθμό παροχής (όντως το έκαναν) Το ίδιο μάλιστα κάναμε και με τον ΟΤΕ. Το συμβόλαιό μου είχε λήξει, ο νέος ενοικιαστής, ηθελε να κρατήσει τη συγκεκριμένη γραμμη και το νουμερο, έκανε αλλαγή στοιχείων τηλεφωνικά, ανανέωσε και το συμβόλαιο και όλα οκ. Ναι γινεται και από το 11770 αλλα καθυστερει και καμμια φορα γινεται μπερδεμα. Οι υπαλληλοι του 11770 είναι εργολαβου και όχι της ΔΕΗ αμεσα. Αν υπαρχει δυνατοτητα θα προτεινα πιο καλα σε πρακτορειο . 1
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν υπαρχει δυνατοτητα θα προτεινα πιο καλα σε πρακτορειο . Βρε Γιάννη, γινεται πανικος. Αναμονή 4 ώρες το λιγότερο. Και δεν διαχωρίζουν το τι θέλει να κάνει ο καθένας. Ολοι στην ιδια ουρά. Διακανονισμοι, αλλαγή στοιχείων, προβλήματα... 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Εγώ έχω λάθος Τ.Κ. στο ΡΟΛΟΙ, και όχι στο λογαριασμό. Αυτό αποτρέπει τον αδερφό μου από το να πάρει ΚΕΑ, του βγάζει λάθος ΤΚ. Παίρνω τη ΔΕΗ και μου λέει δεν είναι δικό μας, παίρνω τη ΔΕΔΔΗΕ λέει να πάτε στη ΔΕΗ. Τι κάνω ρε γμτ; Και δε θέλω να αλλάξω όνομα στο λογαριασμό, γιατί έχει κάποια χρέη η γιαγιά μου παλιά (τώρα πληρώνονται κανονικά οι λογαριασμοί, απλά έχει μείνει ένα 200άρι-300άρι ανεξόφλητο από το 10-11). Πώς διορθώνω τον Τ.Κ. παροχής χωρίς να αλλάξω όνομα, εν τέλει; Και κυρίως, ΠΟΥ το κάνω αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα