SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, chsam είπε Οχι, μονο αυτος που το θελει στο ονομα του.Αν εκανες διακοπη τοτε θα πηγαινες εσυ. Τελευταία ερώτηση και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και πώς γνωρίζω εγώ ότι το γύρισε πράγματι στο όνομα του και δεν το έχει αφήσει να γράφει σε μένα?
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε Μετακομίζω τον άλλο μήνα και ενώ ξέρω τι πρέπει να κάνω για τη ΔΕΗ στο καινούριο σπίτι, με αυτό που αφήνω τι γίνεται? Εννοώ τη ΔΕΗ την παίρνει στο όνομα του ο ιδιοκτήτης ή απλά πάω εγώ στη ΔΕΗ και το κόβω και κάνει μετά αυτός ότι θέλει? Εσύ από τη μεριά σου πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις διακοπή, θα περάσουν να πάρουν την τελευταία ένδειξη, και μετά θα σου έρθει τελικός λογαριασμός ώστε να πληρώσεις όσα έχεις καταναλώσει και να σου επιστραφεί η εγγύηση. Μόνο έτσι θα σιγουρέψεις το ότι δεν θα χρεωθείς καταναλώσεις κάποιου άλλου. Το τι θα κάνει ή δεν θα κάνει μετά ο ιδιοκτήτης, δεν σε αφορά. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Joshua21
chsam Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Τελευταία ερώτηση και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και πώς γνωρίζω εγώ ότι το γύρισε πράγματι στο όνομα του και δεν το έχει αφήσει να γράφει σε μένα? Μπορεις να πας σε ενα καταστημα της ΔΕΗ ή τηλεφωνικως και να διαπιστωσεις αν συνεχιζει να ειναι στο ονομα σου.Το θεμα ειναι τι σχεσεις εχεις με τον ιδιοκτητη.Αν δεν σε ενδιαφερει ή δεν τον εμπιστευεσαι, πας και το κοβεις μονος σου.Αν εχετε μια σχεση σεβασμου κτλ κτλ συνεννοησου με αυτον για το τι θα γινει. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από chsam 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, SakafliaC είπε Μετακομίζω τον άλλο μήνα και ενώ ξέρω τι πρέπει να κάνω για τη ΔΕΗ στο καινούριο σπίτι, με αυτό που αφήνω τι γίνεται? Εννοώ τη ΔΕΗ την παίρνει στο όνομα του ο ιδιοκτήτης ή απλά πάω εγώ στη ΔΕΗ και το κόβω και κάνει μετά αυτός ότι θέλει? Εσυ απλα κανεις διακοπη ή αν θελεις πας με τον νεο ενοικο αν υπαρχει μαζι και γινεται δισδοχη και ετσι δεν κοβεται ουτε μια ωρα το ρευμα Καλο ειναι να εχεις παρει και την τελευταια ενδειξη του μετρητη . 1
yyyy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Σε διαμέρισμα που ήταν χρόνια κλειστό, έχει γίνει διακοπή της παροχής. Το ρολόι είναι ακόμα στη θέση του. Ο τελευταίος λογαριασμός που βρήκα, είναι του Ιουλίου του 2002!!!! Μπορώ να πάω στη ΔΕΗ με αυτόν τον λογαριασμό, να πληρώσω τις οφειλές και να ξανασυνδεθεί το ρεύμα;
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, yyyy είπε Σε διαμέρισμα που ήταν χρόνια κλειστό, έχει γίνει διακοπή της παροχής. Το ρολόι είναι ακόμα στη θέση του. Ο τελευταίος λογαριασμός που βρήκα, είναι του Ιουλίου του 2002!!!! Μπορώ να πάω στη ΔΕΗ με αυτόν τον λογαριασμό, να πληρώσω τις οφειλές και να ξανασυνδεθεί το ρεύμα; Εκτός από τις οφειλές θα επιβαρυνθείς ακόμα με 130€ ως εγγύηση, καθώς επίσης και το κόστος για νέα ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη) συν ότι τυχόν αλλαγές χρειαστεί να κάνει ο ηλεκτρολόγος.
yyyy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ. Αν δεν αλλάξει όμως το όνομα, γιατί να καταβληθεί νέα εγγύηση και νέα ΥΔΕ;
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, yyyy είπε Ευχαριστώ. Αν δεν αλλάξει όμως το όνομα, γιατί να καταβληθεί νέα εγγύηση και νέα ΥΔΕ; Η εγγύηση σύμφωνα με το τρέχον τιμολόγιο και ΥΔΕ σε ισχύ απαιτούνται σε κάθε περίπτωση επανασύνδεσης. Μην ρωτάς εμένα το γιατί, δεν έφτιαξα εγώ τους κανονισμούς/νόμους, εγώ απλά σε ενημερώνω για το τι ισχύει. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Joshua21
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, yyyy είπε Ευχαριστώ. Αν δεν αλλάξει όμως το όνομα, γιατί να καταβληθεί νέα εγγύηση και νέα ΥΔΕ; Θα πληρωσεις εξοδα επανασυνδεσης σε ΔΕΔΔΗΕ. Αν υπαρχει ομως οφειλη θα πρεπει να εξοφληθει ή να γινει ρυθμιση για επανασυνδεση .Κοπηκε λογω χρεους ?
yyyy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Είχε μείνει κλειστό για πολλά χρόνια, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να παίρνει τους λογαριασμούς... Λογικά, λόγω οφειλών, το έκοψαν. Αυτές τις μέρες έψαξα όλους του παλιούς λογαριασμούς, και δε βρήκα κάποιον νεότερο από το 2002. Λογικά τότε θα το έκοψαν. Το περίεργο είναι ότι το ποσό πληρωμής που γράφει είναι μόνο 179 ευρώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Με επιφυλαξη αλλα αν δεν εξοφληθουν 2 διαδοχικοι εκκαθαριστικοι ανεξαρτητα απο το ποσο γινεται διακοπη .
ELMastas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεγάλη κοροιδία ρε παιδιά η ιστορία με το κοιν τιμολόγιο,εκτός απο του οτι είδα πολύ φουσκωμένο το ρεύμα ενώ υποτίθεται στήν νέα εταιρία είναι 30% φτηνότερα απο την ΔΕΗ με το νυκτερινό ολη μέρα όπως ήταν όντος για μερικούς μήνες,ξαφνικά βλέπω 400ευρώ λογαριασμό χωρίς να έχω κάνει κάτι να κάψω παραπάνω ρεύμα...οι άλλοι λογαριασμοί ήταν σχεδόν στο μισό μέχρι 250 το πολύ και δεν βλέπω έκπτωση ούτε στο κοιν τιμολόγιο γιατί περάσαμε λέει ο τηλεφωνητής στήν εταιρία τις 16Kwh ενώ πρίν κάτι μήνες στόν προηγούμενο εκκαθαριστικό που ήταν και αυτός πιο πάνω απο το όριο υπήρχε η εκπτωση,τελικά οτι θέλουν κάνουν μου φαίνεται... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από ELMastas
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, ELMastas είπε Μεγάλη κοροιδία ρε παιδιά η ιστορία με το κοιν τιμολόγιο,εκτός απο του οτι είδα πολύ φουσκωμένο το ρεύμα ενώ υποτίθεται στήν νέα εταιρία είναι 30% φτηνότερα απο την ΔΕΗ με το νυκτερινό ολη μέρα όπως ήταν όντος για μερικούς μήνες,ξαφνικά βλέπω 400ευρώ λογαριασμό χωρίς να έχω κάνει κάτι να κάψω παραπάνω ρεύμα...οι άλλοι λογαριασμοί ήταν σχεδόν στο μισό μέχρι 250 το πολύ και δεν βλέπω έκπτωση ούτε στο κοιν τιμολόγιο γιατί περάσαμε λέει ο τηλεφωνητής στήν εταιρία τις 16Kwh ενώ πρίν κάτι μήνες στόν προηγούμενο εκκαθαριστικό που ήταν και αυτός πιο πάνω απο το όριο υπήρχε η εκπτωση,τελικά οτι θέλουν κάνουν μου φαίνεται... Ετσι...Υποτιθετια αλλα στην πραξη ...
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Μεγάλη κοροιδία ρε παιδιά η ιστορία με το κοιν τιμολόγιο,εκτός απο του οτι είδα πολύ φουσκωμένο το ρεύμα ενώ υποτίθεται στήν νέα εταιρία είναι 30% φτηνότερα απο την ΔΕΗ με το νυκτερινό ολη μέρα όπως ήταν όντος για μερικούς μήνες,ξαφνικά βλέπω 400ευρώ λογαριασμό χωρίς να έχω κάνει κάτι να κάψω παραπάνω ρεύμα...οι άλλοι λογαριασμοί ήταν σχεδόν στο μισό μέχρι 250 το πολύ και δεν βλέπω έκπτωση ούτε στο κοιν τιμολόγιο γιατί περάσαμε λέει ο τηλεφωνητής στήν εταιρία τις 16Kwh ενώ πρίν κάτι μήνες στόν προηγούμενο εκκαθαριστικό που ήταν και αυτός πιο πάνω απο το όριο υπήρχε η εκπτωση,τελικά οτι θέλουν κάνουν μου φαίνεται... Αν θες να σου πούμε μια σίγουρη γνώμη, πρέπει να μας δείξεις τους 2 λογαριασμους, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
opera Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 15/3/2011 στις 11:04 ΜΜ, horsepower είπε Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι, τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνει μεταβίβαση σε άλλο όνομα ο λογαριασμός της ΔΕΗ? Νοίκιασα άλλο σπίτι και πρέπει αύριο να πάω να αλλάξω το όνομα. Διάβασα κάπου ότι θέλει ταυτότητα, ΑΦΜ και ένα παράβολο των 45€. αλλά δεν βρήκα κάπου σίγουρα (ούτε στο FAQ του γ@#&site τους). Είναι 3ετίας η πολυκατοικία (είδα την περίπτωση με το ΥΔΗ για 14 χρόνια και πάνω). Ξέρει κάποιος την διαδικασία? Και εγώ ψάχνω κάποιον να βάλει το λογαριασμό της ΔΕΗ μου στο όνομά του. 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα