Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Τι αλλο μπορώ να κάνω τότε; 

Θα δεις την ένδειξη και υπάρχουν site, που μπορείς να υπολογίσεις περίπου πόσο σου αναλογεί να πληρώσεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Μια συντομη ερωτηση. Η Δεη ειναι σε αλλο ονομα, μαλλον του προηγουμενου ενοικιαστη. Το καλοκαιρι ξενοικιαζω, τον Ιουλιο, αλλα η επομενη καταμετρηση θα γινει τον Αυγουστο. Μπορω να κανω διακοπη οταν φυγω απο το σπιτι, παρολο που δεν ειναι στο ονομα μου, ωστε να πληρωσω ο,τι εχω καταναλωσει μεχρι εκεινη την στιγμη;

Οχι αφου δεν ειναι στο ονομα σου .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Τι αλλο μπορώ να κάνω τότε; 

Απλό είναι, θα πάρεις μόνος σου την ένδειξη, μετά θα υπολογίσεις μόνος σου όλες τις χρεώσεις (πάγιο και καταναλώσεις) μέχρι εκείνη τη στιγμή, και μετά θα κάνεις πληρωμή με το ακριβές ποσό που θα έχεις υπολογίσει.

Δημοσ.
8 hours ago, Joshua21 said:

Απλό είναι, θα πάρεις μόνος σου την ένδειξη, μετά θα υπολογίσεις μόνος σου όλες τις χρεώσεις (πάγιο και καταναλώσεις) μέχρι εκείνη τη στιγμή, και μετά θα κάνεις πληρωμή με το ακριβές ποσό που θα έχεις υπολογίσει.

Τις λοιπες χρεωσεις πως θα τις υπολογισω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Με αριθμομηχανή, πολλαπλασιάζεις τις KWh επί 0,00007.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Παρε ενα προηγουμενο εκκαθαριστικο και διαιρεσε το τελικο ποσο με τις κιλοβατωρες καταναλωσης .

Βγαζεις μεσο ορο κοστους κιλοβατωρας συνολικο

Αλοιως δεν θα βγαλεις ακρη .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Μια συντομη ερωτηση. Η Δεη ειναι σε αλλο ονομα, μαλλον του προηγουμενου ενοικιαστη. Το καλοκαιρι ξενοικιαζω, τον Ιουλιο, αλλα η επομενη καταμετρηση θα γινει τον Αυγουστο. Μπορω να κανω διακοπη οταν φυγω απο το σπιτι, παρολο που δεν ειναι στο ονομα μου, ωστε να πληρωσω ο,τι εχω καταναλωσει μεχρι εκεινη την στιγμη;

Καλησπερα... Μια καλη λυση ειναι να ζητησεις σε αυτον που ανηκει  η παροχη  και ειναι στο ονομα του να κανει την διακοπη ρευματος.. Και να πληρωσεις το ποσο που θα βγει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, takoulou said:

Καλησπερα... Μια καλη λυση ειναι να ζητησεις σε αυτον που ανηκει  η παροχη  και ειναι στο ονομα του να κανει την διακοπη ρευματος.. Και να πληρωσεις το ποσο που θα βγει..

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι και μάλλον θα εχει μετακομίσει εκτός Αττικής. 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
Στις 19/4/2019 στις 12:46 ΠΜ, GREGORYMO είπε

Θα δεις την ένδειξη και υπάρχουν site, που μπορείς να υπολογίσεις περίπου πόσο σου αναλογεί να πληρώσεις.

Υπάρχει και ΑΛΛΗ λύση. Παίρνεις ΕΝΔΕΙΞΗ, φεύγεις κανονικά και όταν ΕΚΔΟΘΕΙ ο λογαριασμός, άσχετα αν έχει ενοικιαστεί το σπίτι η όχι, ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΤΕ τον λογαριασμό ΒΑΣΗ των 2 ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι και μάλλον θα εχει μετακομίσει εκτός Αττικής. 

Καλημερα.... Δεν εχεις καμια επαφη μαζι του... Αυτος που εφυγε θα εχει  το προβλημα...Ειναι στο ονομα του η παροχη και θα χρωσταει...Γιατι καποια στιγμη οταν ζητησει κατι και παει στην Δεη θα φανει οτι χρωσταει..

• Like 1
Δημοσ.

Μετακομίζω τον άλλο μήνα και ενώ ξέρω τι πρέπει να κάνω για τη ΔΕΗ στο καινούριο σπίτι, με αυτό που αφήνω τι γίνεται?

Εννοώ τη ΔΕΗ την παίρνει στο όνομα του ο ιδιοκτήτης ή απλά πάω εγώ στη ΔΕΗ και το κόβω και κάνει μετά αυτός ότι θέλει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Μετακομίζω τον άλλο μήνα και ενώ ξέρω τι πρέπει να κάνω για τη ΔΕΗ στο καινούριο σπίτι, με αυτό που αφήνω τι γίνεται?

Εννοώ τη ΔΕΗ την παίρνει στο όνομα του ο ιδιοκτήτης ή απλά πάω εγώ στη ΔΕΗ και το κόβω και κάνει μετά αυτός ότι θέλει?

Αφου ειναι στο ονομα σου, μπορεις να πας και να κανεις διακοπη αλλα καλυτερα να μιλησεις πρωτα με τον ιδιοκτητη, μηπως θελει να το γυρισει στο ονομα του ωστε να υπαρχει ρευμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chsam είπε

Αφου ειναι στο ονομα σου, μπορεις να πας και να κανεις διακοπη αλλα καλυτερα να μιλησεις πρωτα με τον ιδιοκτητη, μηπως θελει να το γυρισει στο ονομα του ωστε να υπαρχει ρευμα.

Αν θέλει να το γυρίσει στο όνομά του που είναι κ το πιο πιθανό πρέπει να πάμε και οι δύο στη ΔΕΗ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Αν θέλει να το γυρίσει στο όνομά του που είναι κ το πιο πιθανό πρέπει να πάμε και οι δύο στη ΔΕΗ?

Οχι, μονο αυτος που το θελει στο ονομα του.Αν εκανες διακοπη τοτε θα πηγαινες εσυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...