takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ειπαμε απο Δεδδηε.. Οχι δεν υπαρχει καποια ενημερωση για ποτε θα περασει ο τεχνικος.. ..Συνηθως αυτο γινεται μεσα σε 2-3 μερες..Σε ποια περιοχη μενεις;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.8000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ειμαι κοντα στους Αμπελοκηπους. Απο την στιγμη που εστειλα και το τελευταιο δικαιολογητικο δεν με ξανακαλεσαν οποτε υποθετω οτι απλα περιμενω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι.. Θα περιμενεις λιγο.. Δεν θα σε παρουν καποιο τηλεφωνο.. Ο λογαιασμος σου εχει επανω ενα τηλεφωνο που λεει καταμετρηση... Παρε και ρωτα και εκει... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Όσες φορές έχω χρειαστεί τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ πάντα με καλούν. Αφήνω βέβαια τηλέφωνο στο "κέντρο" της περιοχής. Βέβαια εγώ δεν έχω κατά νου αλλαγή ονόματος αλλά καμμένη ασφάλεια στο ρολόι και μάλιστα σε αργία όπου με κάλεσαν καθώς ερχόντουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 φορες (η μια σε επαρχια κιόλας) εχω χρεαστει δεδηε και ηρθαν απίκο και μπραβο τους ! Να σας ρωτησω, ποσο ειναι ηωεγγυηση για αλλαγη ονοματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, panosno1com είπε 3 φορες (η μια σε επαρχια κιόλας) εχω χρεαστει δεδηε και ηρθαν απίκο και μπραβο τους ! Να σας ρωτησω, ποσο ειναι ηωεγγυηση για αλλαγη ονοματος? 130 ευρώπουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, adsl2+ είπε 130 ευρώπουλα Αυτό γνωρίζουμε αν ισχύει και στους εναλλακτικούς; Έχω ένα σπίτι στο χωριό στο όνομα του παππού και θέλω να το φέρω στα στοιχεία μου, αλλά παίζει 130€ να πληρώνω όλο το χρόνο στη ΔΕΗ, δε θα τα δεσμεύσω για εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kgkatzi είπε Αυτό γνωρίζουμε αν ισχύει και στους εναλλακτικούς; Έχω ένα σπίτι στο χωριό στο όνομα του παππού και θέλω να το φέρω στα στοιχεία μου, αλλά παίζει 130€ να πληρώνω όλο το χρόνο στη ΔΕΗ, δε θα τα δεσμεύσω για εγγύηση. Καλησπερα.. Αυτα τα λεφτα ειναι η εγγυηση που σου ζητουν... Επιστεφονται μετα συμψηφιζονται πχ αν θα κανεις διακοπη του ρευματος... Σε αλλους παροους ειναι διαφορετικα τα ποσα και αναλογα τι συμβολαιο θα υπογραψεις... Μπορεις και να χρειαστεις το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για να γινει η αλλαγη αυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Αυτα τα λεφτα ειναι η εγγυηση που σου ζητουν... Επιστεφονται μετα συμψηφιζονται πχ αν θα κανεις διακοπη του ρευματος... Σε αλλους παροους ειναι διαφορετικα τα ποσα και αναλογα τι συμβολαιο θα υπογραψεις... Μπορεις και να χρειαστεις το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για να γινει η αλλαγη αυτη.. Καλησπέρα. Αυτά τα χρήματα δεσμεύονται μέχρι να αποφασίσω να κόψω εγώ το ρεύμα ίσως σε 30 χρόνια, ίσως και ποτέ, που δε θα έχουν καμία απολύτως αξία. Αντίθετα τώρα έχουν μεγάλη αξία, όπως είπα σχεδόν οι λογαριασμοί ενός χρόνου. Χαρτί από ηλεκτρολόγο έτσι κι αλλιώς πρέπει να βγάλω όπου και να πάω αφού το ζητάει ο ΔΕΔΔΗΕ κι όχι ο εκάστοτε πάροχος. Για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, υπάρχει πάροχος που δεν απαιτεί εγγύηση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, kgkatzi είπε Καλησπέρα. Αυτά τα χρήματα δεσμεύονται μέχρι να αποφασίσω να κόψω εγώ το ρεύμα ίσως σε 30 χρόνια, ίσως και ποτέ, που δε θα έχουν καμία απολύτως αξία. Αντίθετα τώρα έχουν μεγάλη αξία, όπως είπα σχεδόν οι λογαριασμοί ενός χρόνου. Χαρτί από ηλεκτρολόγο έτσι κι αλλιώς πρέπει να βγάλω όπου και να πάω αφού το ζητάει ο ΔΕΔΔΗΕ κι όχι ο εκάστοτε πάροχος. Για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, υπάρχει πάροχος που δεν απαιτεί εγγύηση; Νομιζω οτι θα πρεπει να πληρωνεις αυτοματα μεσω τραπεζης και σου βαζουν λιγοτερο ποσο εγγυησης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Σπιτια σε χωρια,εξοχικα κτλπ δεν συμφερει η ΔΕΗ πλεον να λεμε την αληθεια αμα ειναι να γινει αλλαγη ονοματος,ψαχτειτε για εναλλακτικους που εχουν μικροτερη η καθολου εγγυηση(γλιτωνεις το 130αρι),μερικες εχουν και μηδενικο παγιο(εννοειται ερτ,ταπ κτλπ εχουν ολοι) και σε τοσο χαμηλες καταναλωσεις(αμα πηγαινεις λιγες φορες τον χρονο προφανως) δε σε νοιαζει η ΟΤΣ.Ονοματα δε γραφω για να μη νομιζεται οτι θελω να τους κανω και διαφημιση😛. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, greengr21 είπε Σπιτια σε χωρια,εξοχικα κτλπ δεν συμφερει η ΔΕΗ πλεον να λεμε την αληθεια αμα ειναι να γινει αλλαγη ονοματος,ψαχτειτε για εναλλακτικους που εχουν μικροτερη η καθολου εγγυηση(γλιτωνεις το 130αρι),μερικες εχουν και μηδενικο παγιο(εννοειται ερτ,ταπ κτλπ εχουν ολοι) και σε τοσο χαμηλες καταναλωσεις(αμα πηγαινεις λιγες φορες τον χρονο προφανως) δε σε νοιαζει η ΟΤΣ.Ονοματα δε γραφω για να μη νομιζεται οτι θελω να τους κανω και διαφημιση😛. Αν θες στείλε σε pm. Αλλά σιγά τη διαφήμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Allazorevma μπες και κανε συγκριση,εχει αρκετες και τα γραφει αναλυτικα,oνοματα δε γραφω γιατι εχει κλεισει(χρησιμο) thread για αυτο το λογο...Απλως να ξερεις στους εναλλακτικους εχει το "μειονεκτημα" να πρεπει να πληρωσεις στην ωρα του τον λογαριασμο ακομα και 10-15ευρω να ειναι,σε αντιθεση με τη ΔΕΗ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στη ΔΕΗ πληρώνεις πάγιο μια φορά το τετράμηνο στους εναλλακτικους με φτηνό ρεύμα πληρώνεις 4.5 ευρό πάγιο κάθε μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μιλησα για φτηνο ρευμα(που το πληρωνεις σχεδον οσο της ΔΕΗ μεσο μεγαλυτερου παγιου αλλα ειναι αλλη κουβεντα) ομως γιατι δεν χρειαζεται σε καποιον που εχει σπιτι σε χωριο κτλπ και πηγαινει σπανια,προγραμματα χωρις παγιο υπαρχουν αρκετα με λιγο ψαξιμο... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από greengr21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα