Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Raniaibanez είπε Θα πάω αυριο πρωι πρωι και να ξανά πληρώσω την εγγύηση για να ξαναέρθει στο ονομα μου ο λογαριασμός με τον λογαριασμό ομως που ηρθε η θα ερθει στο ονομα του ιδιοκτήτη τι γινετε ;θα περάσει στο δικό μου το ονομα και αν περάσει θα εχω τον χρονο να παρω το κοινωνικό τιμολόγιο ώστε να πληρώσω με την έκπτωση του κοινωνικού ;θα αναγνωρίσουν το λαθος τους απο την στιγμη που ηταν ενεργή παροχή και το άλλαξαν στο ονομα άλλου χωρίς την ενημέρωση μου ; Να ζητήσεις να ξαναέρθει στο όνομα σου χωρίς εγγύηση πάλι που τώρα είναι 130 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raniaibanez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Να ζητήσεις να ξαναέρθει στο όνομα σου χωρίς εγγύηση πάλι που τώρα είναι 130 ευρώ 130 ευρώ ειναι η εγγύηση; 47 θύμαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Raniaibanez είπε 130 ευρώ ειναι η εγγύηση; 47 θύμαμε Εχει αλλαξει εδω και καπου 8 μηνες . Δεν εχει σχεση με τα τετραγωνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raniaibanez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχει αλλαξει εδω και καπου 8 μηνες . Δεν εχει σχεση με τα τετραγωνικα Αν παω σε αλλη εταιρία ;ίδια εγγυηση ;ακρη με τον προηγουμενο λογαριασμό θα βρω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Raniaibanez είπε Αν παω σε αλλη εταιρία ;ίδια εγγυηση ;ακρη με τον προηγουμενο λογαριασμό θα βρω ; Δεν ξερω για αλλη εταιρεια ουτε αν εχουν κοινωνικο τιμολογιο .Θα βγαλεις ακρη αλλα θα χρειστει να βαλεις και τις φωνες και να το κανεις και εγγραφως. Κάνε εγγραφή καταγγελία σε ΡΑΕ Σου πήραν δική σου παροχή Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raniaibanez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ξερω για αλλη εταιρεια .θα βγαλεις ακρη αλλα θα χρειστει να βαλεις και τις φωνες και να το κανεις και εγγραφως. Σε ευχαριστω πολυ προβλέπετε δύσκολη δευτερα αυριο απο την nrg μου είπαν για 50 ε προκαταβολή το μοσθωτηριο μου γραφει κανωνικα τον αριθμό παροχής αν παω στην nrg και δωσω τον αριθμό παροχής με οτι προβλέπετε σε χαρτια ο σποιτονοκουρης δεν θα φαινετε πλεον στην ΔΕΗ ετςι θα του βγει τελικός λογαριασμός που λογικά θα τον χρεώσω εγω και τελος ξεκιναω στην energy ομως χωρίς κοινωνικό 1 λεπτό πριν, Raniaibanez είπε Σε ευχαριστω πολυ προβλέπετε δύσκολη δευτερα αυριο απο την nrg μου είπαν για 50 ε προκαταβολή το μοσθωτηριο μου γραφει κανωνικα τον αριθμό παροχής αν παω στην nrg και δωσω τον αριθμό παροχής με οτι προβλέπετε σε χαρτια ο σποιτονοκουρης δεν θα φαινετε πλεον στην ΔΕΗ ετςι θα του βγει τελικός λογαριασμός που λογικά θα τον χρεώσω εγω και τελος ξεκιναω στην energy ομως χωρίς κοινωνικό Επισης για να παω σε αλλη εταιρία με δικό μου ονομα πρεπει ν εξοφληθη ο προηγούμενος λογαριασμός που ειναι στο ονομα του ιδιοκτήτη η δεν παιζει ρόλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Raniaibanez είπε Σε ευχαριστω πολυ προβλέπετε δύσκολη δευτερα αυριο απο την nrg μου είπαν για 50 ε προκαταβολή το μοσθωτηριο μου γραφει κανωνικα τον αριθμό παροχής αν παω στην nrg και δωσω τον αριθμό παροχής με οτι προβλέπετε σε χαρτια ο σποιτονοκουρης δεν θα φαινετε πλεον στην ΔΕΗ ετςι θα του βγει τελικός λογαριασμός που λογικά θα τον χρεώσω εγω και τελος ξεκιναω στην energy ομως χωρίς κοινωνικό Εγώ επιμένω να το παλέψεις. Δικιά σου ή απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μια γρήγορη ερώτηση και απο μένα για την Μητέρα μου,για την "ιστορία" με το κοινωνικό τιμολόγιο πρέπει να κάνουμε αίτηση πάλι φέτος ? όταν είχαμε πέρσι κανονικά το κοινωνικό,η γίνεται αυτόματα εφόσον είμαστε μέσα στα κριτήρια που προυποθέτει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, ELMastas είπε Μια γρήγορη ερώτηση και απο μένα για την Μητέρα μου,για την "ιστορία" με το κοινωνικό τιμολόγιο πρέπει να κάνουμε αίτηση πάλι φέτος ? όταν είχαμε πέρσι κανονικά το κοινωνικό,η γίνεται αυτόματα εφόσον είμαστε μέσα στα κριτήρια που προυποθέτει ? Απο οτι εχω διαβασει θελει νεα αιτηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Πάλι τζάμπα λεφτά στούς λογιστές δηλ συνέχεια αυτά βλέπω,για αυτονόητα πράματα που έπρεπε να ισχύουν απλά βάση ισοδήματος και φορολογικών δηλώσεων,τώρα πρέπει κάθε τρείς και λίγο να πληρώνουμε εχτρά τα γραφεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 μπαίνεις στο insomnia και δεν ξέρεις να κάνεις αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο? περιμένεις να στη κάνει ο λογιστής ,ενώ είναι τόσο εύκολη? πλήρωνε τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για ηλικιωμένους,όπως η μητέρα (το είπα πιο πάνω)και η Θεία μου,που δεν ξέρουν τίποτα,ούτε τον κλειδάριθμο δεν ξέρουν και τα κάνει χρόνια τώρα,πάντα ο λογιστής οτι χρειάζεται. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.8000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω καποια πραγματα Θελω να αλλαξω τον αριθμο παροχης σε σπιτι που μενω με δωρεαν παραχωρηση απο την μητερα μου. Οι λογαριασμοι εκδιδοταν ως τωρα στο ονομα του παππου μου που ομως απεβιωσε. Η διαδικασια εγινε με το 11770. Καλεσα, ηρθε κουριερ πριν 10 μερες, πηρε ολα τα απαραιτητα δικιολογητικα (εξουσιοδοτησεις, ληξιαρχικη πραξη θανατου του παππου μου, αιτηση, προσφατος λογαριασμος, πιστοποιητικο ΥΔΕ κλπ), και μετα απο 3 μερες μας καλεσαν και μας ειπαν οτι χειαζεται επιπλεον μια εξουσιοδοτηση απο μενα οτι αφηνω την μητερα μου να μεταφερει τον αριθμο παροχης σε μενα. Μου ειπαν να στειλω σκαναρισμενο το δικιολογητικο που ελειπε σε ενα mail [email protected], οπως και το εκανα την ιδια μερα ακριβως. Απο τοτε περασαν 3 μερες και δεν εχω νεοτερα. Εντω μεταξυ δεν μπορω να παιρνω συνεχεια εγω το 11770 γιατι χρεωθηκα ηδη πανω απο 15 ευρω κλησεις για ολα αυτα. Η αλλαγη πρεπει να γινει για να ενταχθω στο ΚΟΤ-Α ως δικαιουχος του ΚΕΑ. Η ερωτηση μου ειναι: Αργουν οντως τοσο πολυ; Επισης τι γινεται στη συνεχεια; Υπογραφω κατι επιπλεον; Ο αριθμος παροχης παραμενει ο ιδιος με πριν; Γιαννη, εσυ που εχεις σχεση με την ΔΕΗ μηπως θα υπαρξει καποιο θεμα με την ολη διαδικασια; Εκδιδεται καποιος τελικος λογαριασμος στον παλιο ιδιοκτητη μετα; Συγνωμη που μακρυγορω απλα δεν εχω ξαναμπει σε αυτη τη διαδικασια Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από panagiotis.8000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Συνηθως με κουριερ γινεται μεσα σε 7-8 μερες..Αν θα πηγαινες στην Δεδδηε θα γινοταν μεσα σε 3-4 μερες... Τωρα μαλλον θα εχει εγκριθει το αιτημα σου... Θα περασει και ενας τεχνικος απο την Δεδδηε για την μετρηση που εχει το ρολοι και να αλλαξει το ονομα σου η παροχη.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.8000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Συνηθως με κουριερ γινεται μεσα σε 7-8 μερες..Αν θα πηγαινες στην Δεδδηε θα γινοταν μεσα σε 3-4 μερες... Τωρα μαλλον θα εχει εγκριθει το αιτημα σου... Θα περασει και ενας τεχνικος απο την Δεδδηε για την μετρηση που εχει το ρολοι και να αλλαξει το ονομα σου η παροχη.. Καλησπερα σευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει καποια ενημερωση απο την ΔΕΗ για το ποτε ερχεται ο τεχνικος; Απο τη στιγμη που ερθει αλλαζει αμεσα μετα το ονομα της παροχης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα