Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Ναι μπορεις να το γυρισεις στο ονομα σου.. Αλλα εχει εγγυηση αυτο.. Οταν θα κανεις την αιτηση για την αλλαγη του ονοματος μετα 2-3 μερες θα περασει καποιος τεχνικος απο την Δεδδηε για να παρει την μετρηση για την αλλαγη.. Και μετα θα κανεις την αιτηση για το Κοινωνικο τιμολογιο... Αν κακως απο λαθος του ιδιοκτητη εγινε το μπερδεμα δεν θα χρειαστει νεα εγγυηση.Αν καταλαβα καλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αν κακως απο λαθος του ιδιοκτητη εγινε το μπερδεμα δεν θα χρειαστει νεα εγγυηση.Αν καταλαβα καλα . Δυστυχως και σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστει νεα εγγυηση... Οταν γινεται η αλλαγη μεσω Δεη και μετα απο την Δεδδηε ... Φαινεται αυτοματα και στην Ραε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Δυστυχως και σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστει νεα εγγυηση... Οταν γινεται η αλλαγη μεσω Δεη και μετα απο την Δεδδηε ... Φαινεται αυτοματα και στην Ραε... Μην εισαι τοσο απολυτος αν δεν εχει ευθυνη ο πελατης.Εκτος και ξερεις κατι παραπανω. Κακως εδωσε η ΔΕΗ ενεργη παροχη σε αλλον χωρις δικαιολογητικα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Μην εισαι τοσο απολυτος αν δεν εχει ευθυνη ο πελατης.Εκτος και ξερεις κατι παραπανω. Κακως εδωσε η ΔΕΗ ενεργη παροχη σε αλλον χωρις δικαιολογητικα Ισως να ξερω κατι λογω δουλειας!!!! Το εχω δει αυτο το λαθος!!! Δεν γινεται η αλλαγη του ονοματος χωρις καποια χαρτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, takoulou είπε Ισως να ξερω κατι λογω δουλειας!!!! Το εχω δει αυτο το λαθος!!! Δεν γινεται η αλλαγη του ονοματος χωρις καποια χαρτια... Αυτο για τα χαρτιά το λέω κι εγώ. Με τι χαρτιά άλλαξε όνομα η παροχή; Κι εγώ λόγω... σχεδόν δουλειάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Ναι μπορεις να το γυρισεις στο ονομα σου.. Αλλα εχει εγγυηση αυτο.. Οταν θα κανεις την αιτηση για την αλλαγη του ονοματος μετα 2-3 μερες θα περασει καποιος τεχνικος απο την Δεδδηε για να παρει την μετρηση για την αλλαγη.. Και μετα θα κανεις την αιτηση για το Κοινωνικο τιμολογιο... Για ποσα λεφτα μιλαμε;; Τι ρυθμιση; Στο εκοψαν το ρευμα;; Για πολλα...10.000+ Ρυθμιση προτειναν 50% προκαταβολη και τα υπολοιπα σε 6 δοσεις. Μεγιστανας δεν ειμαι οποτε τετοιο ποσο δεν πληρωνεται με 50% προκαταβολη κ 6 δοσεις. Ναι μου το εκοψαν. Προτιμουν τελικα να μην παρουν τιποτα παρα να τα παιρνουν λιγα λιγα. Ο δικηγορος μου ειπε οτι κακως στο εκοψαν αφου δεν βγηκε η δικαστικη αποφαση στο τελος του μηνα. Πηγα στον προισταμενο με τα χαρτια που συνεταξε ο δικηγορος και κατατεθηκαν στο δικαστηριο και ειπε οταν βγει η αποφαση ελατε ξανα σε μενα, δεν μπορουμε να συνδεσουμε το ρευμα προς το παρον, βρειτε καπου αλλου να μεινετε! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από stefa_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ναι... Αφου υπαρχει αυτη η οφειλη... Ειναι πολλα τα λεφτα... Ειχε βγει εντολη για κοψιμο... Πως θα το συνδεσουν το ρευμα χωρις να πληρωθει;; Στο δικαστηριο γιατι ακριβως πηγες;;; Ποιος ο λογος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι... Αφου υπαρχει αυτη η οφειλη... Ειναι πολλα τα λεφτα... Ειχε βγει εντολη για κοψιμο... Πως θα το συνδεσουν το ρευμα χωρις να πληρωθει;; Στο δικαστηριο γιατι ακριβως πηγες;;; Ποιος ο λογος;; Μαζι με αλλα χρεη που εχω κατατεθηκαν ολα μαζι στο δικαστηριο με το νομο που ειχε βγει για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια. Ο δικηγορος παντως επεμενε οτι ηταν παρανομο να το κοψει πριν την αποφαση του δικαστηριου. Οι προειδοποιησεις για διακοπη εχουν καμια 3ετια τωρα, αλλα τυχαιο που το εκοψαν την ημερα της εκδικασης ? Μπορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Μαζι με αλλα χρεη που εχω κατατεθηκαν ολα μαζι στο δικαστηριο με το νομο που ειχε βγει για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια. Ο δικηγορος παντως επεμενε οτι ηταν παρανομο να το κοψει πριν την αποφαση του δικαστηριου. Οι προειδοποιησεις για διακοπη εχουν καμια 3ετια τωρα, αλλα τυχαιο που το εκοψαν την ημερα της εκδικασης ? Μπορει. Δεν νομιζω οτι ηταν παρανομο να το κοψει το ρευμα...Αφου υπαρχει οφειλη... Μαλλον τυχαιο ειναι ... Απο εξω εγινε η διακοπη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Για πολλα...10.000+ Ο δικηγορος μου ειπε οτι κακως στο εκοψαν αφου δεν βγηκε η δικαστικη αποφαση στο τελος του μηνα. Βλακειες σου ειπε ..Δεν χρειαζεται δικαστικη αποφαση για διακοπη λογω χρεους . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν νομιζω οτι ηταν παρανομο να το κοψει το ρευμα...Αφου υπαρχει οφειλη... Μαλλον τυχαιο ειναι ... Απο εξω εγινε η διακοπη;;; Μπορει, παρανομη ή οχι δεν παιζει κανενα ρολο πλεον. Ναι απο τη χελωνα το εκοψε. (μονοκατοικια) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από stefa_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Μπορει, παρανομη ή οχι δεν παιζει κανενα ρολο πλεον. Ναι απο τη χελωνα το εκοψε. Ναι παρανομο δεν ηταν... Αφου ειχε βγει εντολη αποκοπης λογω χρεους... Δεν ξερει ο δκηγορος μαλλον... Απλα τωρα εχουν δυσκολεψει τα πραγματα με τους διακανονισμους... Και πλεον αν το συνδεσεις μονος σου εχει βαρυ προστιμο... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από takoulou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι παρανομο δεν ηταν... Αφου ειχε βγει εντολη αποκοπης λογω χρεους... Δεν ξερει ο δκηγορος μαλλον... Απλα τωρα εχουν δυσκολεψει τα πραγματα με τους διακανονισμους... Και πλεον αν το συνδεσεις μονος σου εχει βαρυ προστιμο... Ειναι ρευματοκλοπη και εχει και ποινικο αδικημα εκτος το προστιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ειναι ρευματοκλοπη και εχει και ποινικο αδικημα εκτος το προστιμο. Δεν το συνδεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raniaibanez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με το μισθωτηριο σου που γραφει τον αριθμο παροχης να πας στη ΔΕΗ να το ξεκαθαρισεις . 19 ώρες πριν, Raniaibanez είπε Παιδια καλησπερα αν μπορει κάποιος να απαντήσει θα βοηθήσει παρα πολυ ειμαι κάτοχος κοινωνικού τιμολογίου και νοικιάζω ενα σπίτι 4χρονια τωρα στο απο πανω διαμέρισμα ειναι του ίδιου ιδιοκτήτη μετακόμισε ο γιος του και αντι να δωςει τον αριθμό παροχής το δικό του έδωσε τον δικό μου το αποτέλεσμα ηταν ν βγει ενας τελικός λογαριασμός στο ονομα μου 27/08 43 ε που το πέρασα για έναντι και το ρεύμα που καταναλώνω απο τοτε να ερχετε στο ονομα του (ολλο αυτο το κατάλαβα πριν μια εβδομαδα που πήρα στην ΔΕΗ τηλ για να ρωτησω γιατι αργεί να βγει λογαριασμός )τωρα πως μπορω να γυρισω το ονομα μου παλι στην ΔΕΗ;το κοινωνικό τιμολόγιο το έχασα ;καινό λογαριασμός που θα βγει στο ονομα του μπορει να γυρίσει σε εμενα με κοινωνικό τιμολόγιο χρέωση ;επισης αν κανω έναρξη τωρα στην ΔΕΗ στο δικό μου ονομα απο ποτε θα μετρήσουν το ρολόι; Θα πάω αυριο πρωι πρωι και να ξανά πληρώσω την εγγύηση για να ξαναέρθει στο ονομα μου ο λογαριασμός με τον λογαριασμό ομως αυτος που ηρθε η θα ερθει στο ονομα του ιδιοκτήτη και ειναι δικό μου το ρεύμα ομως όχι με χρέωση κοινωνικού τιμολογίου τι γινετε ;θα περάσει στο δικό μου το ονομα ;και αν περάσει θα εχω τον χρονο να παρω το κοινωνικό τιμολόγιο ώστε να πληρώσω με την έκπτωση του κοινωνικού ;θα αναγνωρίσουν το λαθος τους απο την στιγμη που ηταν ενεργή παροχή και το άλλαξαν στο ονομα άλλου χωρίς την ενημέρωση μου ; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Raniaibanez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα