takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ναι.. Πηγαινε αλλα δεν νομιζω να βγαλεις κατι.. θα σου πουν για εξοφληση και με δοσεις να το παρεις στο ονομα σου... Νομιζω εχει ληξει για να μπεις τωρα στο κοινωνικο τιμολογιο... Ηταν μεχρι 30/11/2018.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Να κανω λιγο τον...δικηγορο του διαβολου ? Εχω εγω χρεος κανω το σπιτι δωρεαν παραχωριση σε ενα παιδι μου παιρνει τον μετρητη στο ονομα του και ...παει το χρεος ? Ειχα κανει παλια τετοια παραχωρηση με απλη υπεθυνη δηλωση αλλα δεν υπηρχε χρεος και δεν μειναμε μαζι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Οχι, αφου ειπαμε το χρεος δεν διαγραφεται, το χρεος ακολουθει αυτον που το εκανε. Οπως ακριβως ενας ενοικιαστης αν χρεωσει το ρολόι και ξενοικιασει, ο ιδιοκτητης δεν θα εχει προβλημα να το ξανανοικιασει το οικημα. Ο ενοικιαστης ομως δεν θα μπορει να ξανανοικιασει στο ονομα του αφου τον ακολουθει χρεος. Και φανταζομαι αν δεν το πληρωσει θα παει στην εφορια του. Επομενως και τωρα ο ιδιοκτητηες που εχει χρεος, συνεχιζει να εχει. Αν δεν το ρυθμισει θα το φαει στην εφορια του. Δε νομιζω πως αλλάζει κατι. Το χρεος δεν διαγραφεται, ουτε παραθυρακι ειναι η κατασταση. Απλα δυσκολευει αυτους που δεν εχουν χρεη απεναντι στη ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, vasgrin είπε Οχι, αφου ειπαμε το χρεος δεν διαγραφεται, το χρεος ακολουθει αυτον που το εκανε. Οπως ακριβως ενας ενοικιαστης αν χρεωσει το ρολόι και ξενοικιασει, ο ιδιοκτητης δεν θα εχει προβλημα να το ξανανοικιασει το οικημα. Ο ενοικιαστης ομως δεν θα μπορει να ξανανοικιασει στο ονομα του αφου τον ακολουθει χρεος. Και φανταζομαι αν δεν το πληρωσει θα παει στην εφορια του. Επομενως και τωρα ο ιδιοκτητηες που εχει χρεος, συνεχιζει να εχει. Αν δεν το ρυθμισει θα το φαει στην εφορια του. Δε νομιζω πως αλλάζει κατι. Το χρεος δεν διαγραφεται, ουτε παραθυρακι ειναι η κατασταση. Απλα δυσκολευει αυτους που δεν εχουν χρεη απεναντι στη ΔΕΗ. Οχι δεν παει στην εφορια του .Η ΔΕΗ ειναι ΑΕ .Αλοιμονο αν καθε χρεος σε ΑΕ πηγαινε στην Εφορια .Μονο δικαστικη διεκδικηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν το γνώριζα, πίστευα οπως τα χαρατσια μεταφερονταν στην εφορία ενδεχομένως και τα χρεη αλλά οπως είπα ευτυχώς δεν χρωστούσα ποτέ για να γνωρίζω. Λογικό πάντως και κακώς το υπέθεσα. Πάντως για να συνεχίσω στην απάντηση χωρίς να παίζει ρόλο η εφορία εν τέλει θα κάνω και γω τον δικηγόρο... του διαβόλου με μια παραλλαγή: Αν ένας ιδιοκτήτης χρωστάει αλλά η ΔΕΗ του επιτρέπει να συνάψει μεταφορα ονοματος στον ενοικιαστή που παίρνει το μετρητή στο όνομα του ...πάει το χρέος? Ό,τι απάντηση χωράει εδώ για το πως η ΔΕΗ κυνηγάει το χρέος θα ταιριάζει και στην παρόμοια ερώητηση σου. Αν απαντηθεί αυτή απαντάται και η δική σου. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από vasgrin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vasgrin είπε Δεν το γνώριζα, πίστευα οπως τα χαρατσια μεταφερονταν στην εφορία ενδεχομένως και τα χρεη αλλά οπως είπα ευτυχώς δεν χρωστούσα ποτέ για να γνωρίζω. Λογικό πάντως και κακώς το υπέθεσα. Πάντως για να συνεχίσω στην απάντηση χωρίς να παίζει ρόλο η εφορία εν τέλει θα κάνω και γω τον δικηγόρο... του διαβόλου με μια παραλλαγή: Αν ένας ιδιοκτήτης χρωστάει αλλά η ΔΕΗ του επιτρέπει να συνάψει μεταφορα ονοματος στον ενοικιαστή που παίρνει το μετρητή στο όνομα του ...πάει το χρέος? Ό,τι απάντηση χωράει εδώ για το πως η ΔΕΗ κυνηγάει το χρέος θα ταιριάζει και στην παρόμοια ερώητηση σου. Αν απαντηθεί αυτή απαντάται και η δική σου. Αν χρωστάει για την ιδια παροχη ο ιδιοκτητης (ειχε τελευταίος την παροχη στο ονομα του ) δεν είμαι σιγουρος αν μπορει να την μεταφερει . Αν χρωστάει για οποιοδήποτε άλλο λογο σε ΔΕΗ δεν εχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Για πειτε. Ηρθε πριν 10 μερες λογαριασμος ΔΕΗ και ειχε μεσα το 1 ευρω εντυπου λογαριασμου. Το εκανα χθες ηλεκτρονικο λογαριασμο και εκοψα τον εντυπο. Στον επομενο λογαριασμο θα εχουν αφαιρεσει το 1 ευρω που προηγουμενου λογαριασμου εφοσον εκανα ebill αμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Για πειτε. Ηρθε πριν 10 μερες λογαριασμος ΔΕΗ και ειχε μεσα το 1 ευρω εντυπου λογαριασμου. Το εκανα χθες ηλεκτρονικο λογαριασμο και εκοψα τον εντυπο. Στον επομενο λογαριασμο θα εχουν αφαιρεσει το 1 ευρω που προηγουμενου λογαριασμου εφοσον εκανα ebill αμεσα? Έτσι λέει στο σάιτ της ΔΕΗ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Έτσι λέει στο σάιτ της ΔΕΗ! Εγραφε μεχρι τελος Δεκεμβριου και εγω το εκανα 1 Ιανουαριου για αυτο. Στις 28 ειχα κανει αιτηση για αλλαγη ταυτοτητας και στις 31 εγινε δεκτο οποτε στις 1 εκανα το ebill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Εγραφε μεχρι τελος Δεκεμβριου και εγω το εκανα 1 Ιανουαριου για αυτο. Στις 28 ειχα κανει αιτηση για αλλαγη ταυτοτητας και στις 31 εγινε δεκτο οποτε στις 1 εκανα το ebill. Υπομονή μέχρι τον επόμενο λογαριασμό! Σε καμιά περίπτωση μην πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις γιατί το τηλεφώνημα θα σου στοιχίσει περισσότερο από 1 ευρώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είναι να το χρεωθείς το 1 ευρώ! Και ας είναι μια ημέρα! Εκτός αν μπερδέψουν τα συστήματα και στο δώσουν! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raniaibanez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παιδια καλησπερα αν μπορει κάποιος να απαντήσει θα βοηθήσει παρα πολυ ειμαι κάτοχος κοινωνικού τιμολογίου και νοικιάζω ενα σπίτι 4χρονια τωρα στο απο πανω διαμέρισμα ειναι του ίδιου ιδιοκτήτη μετακόμισε ο γιος του και αντι να δωςει τον αριθμό παροχής το δικό του έδωσε τον δικό μου το αποτέλεσμα ηταν ν βγει ενας τελικός λογαριασμός στο ονομα μου 27/08 43 ε που το πέρασα για έναντι και το ρεύμα που καταναλώνω απο τοτε να ερχετε στο ονομα του (ολλο αυτο το κατάλαβα πριν μια εβδομαδα που πήρα στην ΔΕΗ τηλ για να ρωτησω γιατι αργεί να βγει λογαριασμός )τωρα πως μπορω να γυρισω το ονομα μου παλι στην ΔΕΗ;το κοινωνικό τιμολόγιο το έχασα ;καινό λογαριασμός που θα βγει στο ονομα του μπορει να γυρίσει σε εμενα με κοινωνικό τιμολόγιο χρέωση ;επισης αν κανω έναρξη τωρα στην ΔΕΗ στο δικό μου ονομα απο ποτε θα μετρήσουν το ρολόι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Με το μισθωτηριο σου που γραφει τον αριθμο παροχης να πας στη ΔΕΗ να το ξεκαθαρισεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Επιβεβαιωνω κ γω οτι αλλαγη ονοματος παραχωρηση ενοικιαση κτλ σε συγγενη οταν εχεις χρεος δεν γινεται. Θα το βρει μπροστα του. Εχω υπερογκο χρεος στη δεη, στην προσπαθεια μου να τους το ξεπληρωσω μιας και ρυθμιση δεν γινοταν εκανα καταθεση ενα μεγαλο ποσο μεσω e-banking και το αποτελεσμα μια βδομαδα μετα μου το εκοψαν. Το πιο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι ηρθαν να μου κοψουν το ρευμα την ιδια μερα που εκδικαζοταν το χρεος μου στο δικαστηριο (μαζι με κατι αλλα) στη δεη. Η δεη δεν ειναι δευα, το να δειξεις οτι προσπαθεις να μειωσεις το χρεος δεν τους νοιαζει καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα.. Ναι μπορεις να το γυρισεις στο ονομα σου.. Αλλα εχει εγγυηση αυτο.. Οταν θα κανεις την αιτηση για την αλλαγη του ονοματος μετα 2-3 μερες θα περασει καποιος τεχνικος απο την Δεδδηε για να παρει την μετρηση για την αλλαγη.. Και μετα θα κανεις την αιτηση για το Κοινωνικο τιμολογιο... 43 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Επιβεβαιωνω κ γω οτι αλλαγη ονοματος παραχωρηση ενοικιαση κτλ σε συγγενη οταν εχεις χρεος δεν γινεται. Θα το βρει μπροστα του. Εχω υπερογκο χρεος στη δεη, στην προσπαθεια μου να τους το ξεπληρωσω μιας και ρυθμιση δεν γινοταν εκανα καταθεση ενα μεγαλο ποσο μεσω e-banking και το αποτελεσμα μια βδομαδα μετα μου το εκοψαν. Το πιο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι ηρθαν να μου κοψουν το ρευμα την ιδια μερα που εκδικαζοταν το χρεος μου στο δικαστηριο (μαζι με κατι αλλα) στη δεη. Η δεη δεν ειναι δευα, το να δειξεις οτι προσπαθεις να μειωσεις το χρεος δεν τους νοιαζει καν. Για ποσα λεφτα μιλαμε;; Τι ρυθμιση; Στο εκοψαν το ρευμα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα