takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα.... Οταν γινεται αλλαγη ονοματος ζητειται και το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου αν εχει ληξει αυτο... Φαινεται στην Δεδδηε αν υπαρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, elpaso1 είπε Το συμβολαιο εχει ληξει. Με ληγμένο συμβόλαιο ΔΕΝ γίνεται αλλαγή ονόματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα.... Οταν γινεται αλλαγη ονοματος ζητειται και το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου αν εχει ληξει αυτο... Φαινεται στην Δεδδηε αν υπαρχει... Ναι φαινεται γιατι ο ΔΕΔΔΗΕ το ζηταει απο ΔΕΗ αλλα και αλλους παροχους. 7 ώρες πριν, elpaso1 είπε Το συμβολαιο εχει ληξει. Τι εννοεις να εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου; Τι εννοεις εχει ληξει το συμβολαιο ? Με το σπιτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλη χρονιά σε όλους! Να κάνω μια ερώτηση για το πως μπορώ να κινηθω απο δω και πέρα; Το ρολόι είναι στο όνομα του αδερφού μου ο οποίος λείπει εξωτερικό και έχει μεγάλο χρέος. Το οικημα το έχει κάνει δωρεαν παραχώρηση σε εμένα και ήρθε χαρτι ότι κόβεται την άλλη βδομάδα λογω μεγάλων χρεών. Πήγα στο τοπικό υποκατάστημα να ζητήσω αλλαγή ονόματος αλλά μου είπαν πως αν δεν ρυθμίσει το χρέος δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Έχουν δικαίωμα να μου αρνηθουν απο τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρός και δεν είχα ποτέ καμία σύμβαση/οφειλή; Τώρα τον ψάχνω να κάνει διακανονισμό αλλά είναι εκτός Ελλάδος και εγώ θα μείνω χωρίς ρεύμα χωρίς να φταίω. Τηλεφωνικα που εκανα αλλη μια προσπαθεια μου ειπαν πως αν ημουν ενοικιαστης δεν θα υπηρχε τυπικα προβλημα για αλλαγή αλλά επειδη ειμαι συγγενης δεν γινεται... Ισχυουν αυτά ή επεσα σε άσχετους υπαλλήλους που απλά θέλαν να με ξερφορτωθούν; Ρωτάω γιατι αλλου διαβάζω ότι τα χρεη χρεώνονται στο ΑΦΜ του εκάστοτε και όχι στο οίκημα αλλά εδώ βλέπω πως τη δουλειά μου δεν μπορώ να την κάνω. Μπορεί η ΔΕΗ να μου αρνηθει ηλεκτροδοτηση από τη στιγμή που δεν είχα ποτέ πάρε δωσε μαζι τους;; Μπορώ να κάνω καταγγελία ή να ζητήσω έγγραφα την απόφασή τους και τον λόγο που αρνούνται; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από vasgrin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, vasgrin είπε Καλη χρονιά σε όλους! Να κάνω μια ερώτηση για το πως μπορώ να κινηθω απο δω και πέρα; Το ρολόι είναι στο όνομα του αδερφού μου ο οποίος λείπει εξωτερικό και έχει μεγάλο χρέος. Το οικημα το έχει κάνει δωρεαν παραχώρηση σε εμένα και ήρθε χαρτι ότι κόβεται την άλλη βδομάδα λογω μεγάλων χρεών. Πήγα στο τοπικό υποκατάστημα να ζητήσω αλλαγή ονόματος αλλά μου είπαν πως αν δεν ρυθμίσει το χρέος δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Έχουν δικαίωμα να μου αρνηθουν απο τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρός και δεν είχα ποτέ καμία σύμβαση/οφειλή; Τώρα τον ψάχνω να κάνει διακανονισμό αλλά είναι εκτός Ελλάδος και εγώ θα μείνω χωρίς ρεύμα χωρίς να φταίω. Τηλεφωνικα που εκανα αλλη μια προσπαθεια μου ειπαν πως αν ημουν ενοικιαστης δεν θα υπηρχε τυπικα προβλημα για αλλαγή αλλά επειδη ειμαι συγγενης δεν γινεται... Ισχυουν αυτά ή επεσα σε άσχετους υπαλλήλους που απλά θέλαν να με ξερφορτωθούν; Ρωτάω γιατι αλλου διαβάζω ότι τα χρεη χρεώνονται στο ΑΦΜ του εκάστοτε και όχι στο οίκημα αλλά εδώ βλέπω πως τη δουλειά μου δεν μπορώ να την κάνω. Μπορεί η ΔΕΗ να μου αρνηθει ηλεκτροδοτηση από τη στιγμή που δεν είχα ποτέ πάρε δωσε μαζι τους;; Μπορώ να κάνω καταγγελία ή να ζητήσω έγγραφα την απόφασή τους και τον λόγο που αρνούνται; Εχεις καποιο χαρτι να αποδυκνευει οτι ειναι δωρεαν παραχωριση ? Το χρεος απο ποτε ειναι και απο ποτε μενεις εσυ μεσα ?Ποσο ειναι το χρεος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω για την απάντηση. Βεβαιως και έχω χαρτί από την εφορία για δωρεαν παραχώρηση, τους το εδείξα κιολας. Το χρέος είναι νομίζω 4 χρόνων, εγώ μένω φέτος. Πλήρωνα κανονικα τη Δεη αλλά επειδή τον πέταξαν έξω από τις δόσεις ρυθμισης (λογικα δεν ηταν συνεπης στο να τις πληρωνει) ο τελευταίος λογαριασμος μου ήρθε με ΟΛΟ το ποσο-5000 και εντολη διακοπής το οποίο ουτε δικό μου ήταν και ήταν και αβάσταχτο για να το πληρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, vasgrin είπε Ευχαριστω για την απάντηση. Βεβαιως και έχω χαρτί από την εφορία για δωρεαν παραχώρηση, τους το εδείξα κιολας. Το χρέος είναι νομίζω 4 χρόνων, εγώ μένω φέτος. Πλήρωνα κανονικα τη Δεη αλλά επειδή τον πέταξαν έξω από τις δόσεις ρυθμισης (λογικα δεν ηταν συνεπης στο να τις πληρωνει) ο τελευταίος λογαριασμος μου ήρθε με ΟΛΟ το ποσο-5000 και εντολη διακοπής το οποίο ουτε δικό μου ήταν και ήταν και αβάσταχτο για να το πληρώσω. Πηγαινε στη ΔΕΗ και κανε γραπτη αιτηση με πρωτοκολλο να σου δωσουν την παροχη .Δεν εχουν δικαιωμα να αρνηθουν να απαντησουν εστω αρνητικα και αιτιολογημενα .Για να δουμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μαλιστα θα το κανω την Τετάρτη. Η διακοπή μου είπαν θα γινει 6 του μήνα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό μην μείνω χωρίς ρευμα; Γιατι πάλι διαβασα πως αν κοπεί μετά είνα χειρότερη διαδικασία ακομη για να βρω το δικιο μου μιας και ο ιδιοκτητης οντως πρεει να εξοφλησει ρυθμισει το χρεός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vasgrin είπε Μαλιστα θα το κανω την Τετάρτη. Η διακοπή μου είπαν θα γινει 6 του μήνα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό μην μείνω χωρίς ρευμα; Γιατι πάλι διαβασα πως αν κοπεί μετά είνα χειρότερη διαδικασία ακομη για να βρω το δικιο μου μιας και ο ιδιοκτητης οντως πρεει να εξοφλησει ρυθμισει το χρεός. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι αλλά πες τους ότι δεν έχουν δικαίωμα να κόψουν το ρευμα πριν σου απαντήσουν. Βάλε και λίγο φωνές για κανάλια κλπ Τον τελευταίο χρόνο που μένεις εκεί δεν ερχόντουσαν λογαριασμοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Θα πρεπει να κανει ρυθμιση του χρεους... Η να σου κανει μια εξουσιοδοτηση να το αναλαβεις εσυ να την κανεις.. θα σου πουν να το αναλαβεις εσυ το χρεος... Για σου κανουν την αλλαγη του ονοματος στην παροχη.. Εχουν το δικαιωμα να στο κοψουν φυσικα... Αφου χρωσταει και ειναι μεγαλο το ποσο.. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ναι ερχονταν κανονικα, με υποσημείωση για τις δοσεις και συνολικο ποσο αλλά το κεντρικό ήταν οι χρεώσεις κανονικα των μηνών. Τωρα ήρθε όλο μαζί σαν ΤΕΛΙΚΗ εξοφληση γιατί απότι μου ειπαν στο καταστημα των πετραξαν εξω απο τις δοσεις (πρεπει να ηταν στο κοινωνικο τιμολογιο με δοσεις και βγηκε λογο εκκαθαριστικου δε γνωριζω) @takoulou ναι ακριβως αυτο μου ειπαν, απλά επειδη είχα πεισθει οτι το χρεος βαραινει το ΑΦΜ και οχι το ακινητο νομιζα πως δεν θα ειχα τετοιο προβλημα αφού εκ των πραγματων δεν μου ανηκει το χρεος. Το προβλημα μουθ δεν ειναι τοσο να παρω το χρεος πανω μου αφου αδερφος μου ειναι οσο οτι ζητανε το 30% μπροστα ειτε απο κεινον ειτε απο μενα αν το αποδεχτω. Φυσικα δεν θελω να το παρω αφου δεν μου ανηκει αλλά κυριως οτι δεν μπροω να εξοφλησω 30% μπροστα πριν γινει η αιτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Απλα τωρα τελευταια το κυνηγανε παρα πολυ δεν αφηνουν χρεη καθολου... Εχουν δυσκολεψει το πραγμα... Εσυ ομως θα επρεπε να πληρωνεις κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgrin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μα ξαναλεω τους λογαριασμους των τρεχοντων τους πληρωνα. Το οτι βγηκε απο τη ρυθμιση και ηρθε το τελικο ποσο είναι που το κανει αβασταχτο και θα γινει διακοπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ναι αλλα και το αλλο ποσο...Θα επρεπε να εχεις ρωτησει νωριτερα... Το μονο που μπορεις να κανεις να ζητησεις ρυθμιση αλλα θα σου ζητησουν μεγαλη προκαταβολη.. Μπορει και το 40%... Να σβησει το χρεος δυσκολο το βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, vasgrin είπε Ναι ερχονταν κανονικα, με υποσημείωση για τις δοσεις και συνολικο ποσο αλλά το κεντρικό ήταν οι χρεώσεις κανονικα των μηνών. Τωρα ήρθε όλο μαζί σαν ΤΕΛΙΚΗ εξοφληση γιατί απότι μου ειπαν στο καταστημα των πετραξαν εξω απο τις δοσεις (πρεπει να ηταν στο κοινωνικο τιμολογιο με δοσεις και βγηκε λογο εκκαθαριστικου δε γνωριζω) @takoulou ναι ακριβως αυτο μου ειπαν, απλά επειδη είχα πεισθει οτι το χρεος βαραινει το ΑΦΜ και οχι το ακινητο νομιζα πως δεν θα ειχα τετοιο προβλημα αφού εκ των πραγματων δεν μου ανηκει το χρεος. Το προβλημα μουθ δεν ειναι τοσο να παρω το χρεος πανω μου αφου αδερφος μου ειναι οσο οτι ζητανε το 30% μπροστα ειτε απο κεινον ειτε απο μενα αν το αποδεχτω. Φυσικα δεν θελω να το παρω αφου δεν μου ανηκει αλλά κυριως οτι δεν μπροω να εξοφλησω 30% μπροστα πριν γινει η αιτηση. Άρα έχεις κι εσύ ευθύνη αφού ήξερες ότι η ΔΕΗ θα δώσει εντολή διακοπής στον διαχειριστή δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ να το κόψει αν δεν πληρωθούν οι δώσεις. Πάντα το γράφουν στους λογαριασμούς με ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα