chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Ερώτημα : Αν ο λογαριασμός πληρώνεται με πάγια εντολή η εγγύηση θα είναι 130 ευρώ για αλλαγή ονόματος, η εγγύηση τώρα είναι 0,59 ευρώ Γ1Ν οικ τιμολόγιο Πήγαινε σε εναλλακτικό πάροχο π.χ. elpedison. Με πάγια εντολή δεν απαιτείται εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Κύριε Γιάννη , σωστά καταλάβατε και αναρωτιόμαστε αν είναι συμφέρων να κάνω την αλλαγή από το όνομα του θανόντος πεθερού στο όνομα της κληρονόμου συζύγου μου. Θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή για να έχει δικαιώματα στην παροχή η γυναίκα σου. Αλοιως μπορεί νσ αντιμετωπίσει προβλήματα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, chill είπε Πήγαινε σε εναλλακτικό πάροχο π.χ. elpedison. Με πάγια εντολή δεν απαιτείται εγγύηση. Το τοπίο με τους εναλλακτικούς είναι θολό ,γλυτώνεις την 130αρα αλλά δεν ξέρεις τη σου ξημερώνει με τους λογαριασμούς, όχι στην τιμή του ρεύματος αλλά στα άλλα ,πάνω από 400 κιλοβατώρες το τετράμηνο δεν αναβαίνει!! κατοικείται από την πεθερά μου Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Ερώτημα : Αν ο λογαριασμός πληρώνεται με πάγια εντολή η εγγύηση θα είναι 130 ευρώ για αλλαγή ονόματος, η εγγύηση τώρα είναι 0,59 ευρώ Γ1Ν οικ τιμολόγιο Στη ΔΕΗ η πάγια εντολή δεν κάνει διαφορά στο ύψος της εγγύησης, σε άλλους παρόχους ίσως να ισχύει κάτι διαφορετικό. Η εγγύηση είναι μόνο 0,59€ επειδή προφανώς η σύμβαση είχε γίνει 30-40 χρόνια πριν, σήμερα είναι 130. Υπόψιν πως με νέα σύμβαση εκτός από την εγγύηση θα επιβαρυνθείς και με το κόστος πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, εφόσον το ρεύμα σου δεν είναι κομμένο θα πρέπει να την προσκομίσεις μέσα σε 6 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Το τοπίο με τους εναλλακτικούς είναι θολό ,γλυτώνεις την 130αρα αλλά δεν ξέρεις τη σου ξημερώνει με τους λογαριασμούς, όχι στην τιμή του ρεύματος αλλά στα άλλα ,πάνω από 400 κιλοβατώρες το τετράμηνο δεν αναβαίνει!! κατοικείται από την πεθερά μου Δεν είναι καθόλου θολό....θολό είναι με τη ΔΕΗ.....καθότι π.χ. τα ΕΛ.ΠΕ. και ο Μυτιληναίος είναι κλάσεις ανώτερα μεγέθη από την χρεοκοπημένη ΔΕΗ. Μπορείς να επιλέξεις ρήτρες για την τιμή του ρεύματος με μικρή μηνιαία χρέωση (1,5 € στην elpedison που έχω εγώ για το πρόγραμμα protect). Τουλάχιστον με τους ανωτέρω εναλλακτικούς δεν θα επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος. Δεν είναι energa και hellas power. Όσοι θέλετε να πληρώνετε Φωτόπουλους, ημερήσια σαντουιτσάκια και λοιπούς κομματικούς σφραγιδοπατητές.....feel free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Στη ΔΕΗ η πάγια εντολή δεν κάνει διαφορά στο ύψος της εγγύησης, σε άλλους παρόχους ίσως να ισχύει κάτι διαφορετικό. Η εγγύηση είναι μόνο 0,59€ επειδή προφανώς η σύμβαση είχε γίνει 30-40 χρόνια πριν, σήμερα είναι 130. Υπόψιν πως με νέα σύμβαση εκτός από την εγγύηση θα επιβαρυνθείς και με το κόστος πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, εφόσον το ρεύμα σου δεν είναι κομμένο θα πρέπει να την προσκομίσεις μέσα σε 6 μήνες. Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου υπάρχει από το 2016 λόγω αλλαγής σε Γ1Ν ήταν εν ζωή ο πεθερός μου και το ρεύμα δεν είναι κομμένο ούτε υπάρχουν ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Σωστα...Δεν ξερω φιλε μου..Μηπως με το εκκαθαριστικο οτι εχεις εισοδημα νομιζω κατω απο 9000 ευρω γινεται ? Έχω και εκκαθαριστικό που είναι κάτω από 9000. Εχθές μου είπε ότι θέλει από Ηδικα την αίτηση κοινωνικού τιμολογίου. Μα πως λέω αφού δεν έχω παροχή στο όνομα μου. Όχι λέει γίνεται. Ξέρει ο λογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, adsl2+ είπε Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου υπάρχει από το 2016 λόγω αλλαγής σε Γ1Ν ήταν εν ζωή ο πεθερός μου και το ρεύμα δεν είναι κομμένο ούτε υπάρχουν ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί Το αν δεν είναι κομμένο το ανέφερα γιατί κάνει διαφορά στο πότε πρέπει να προσκομίσεις στον ΔΕΔΔΗΕ το πιστοποιητικό, αν έχει γίνει διακοπή πρέπει άμεσα, αν δεν έχει γίνει διακοπή πρέπει να το προσκομίσεις μέσα σε 6 μήνες. Εσένα προφανώς δεν σε αφορά το παραπάνω, 14 χρόνια ισχύ έχουν τα πιστοποιητικά για κατοικίες, μόνο την εγγύηση θα επιβαρυνθείς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο λογαριασμός στη ΔΕΗ είναι σε άλλο όνομα, ίσως του προηγούμενου ενοικιαστή. Σκέφτομαι να αλλάξω παροχο. Αλλά υπάρχει πιθανότητα σε ένα χρόνο να αλλάξω σπίτι, ίσως και πόλη. Μου είπαν ότι μπορώ να μεταφέρω το ρολόι μου χωρίς νέα συμβόλαια και διαδικασίες διακοπής. Ισχυει κατι τετοιο; Επίσης μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά χωρίς να εμπλακεί ο προηγούμενος ενοικιαστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο λογαριασμός στη ΔΕΗ είναι σε άλλο όνομα, ίσως του προηγούμενου ενοικιαστή. Σκέφτομαι να αλλάξω παροχο. Αλλά υπάρχει πιθανότητα σε ένα χρόνο να αλλάξω σπίτι, ίσως και πόλη. Μου είπαν ότι μπορώ να μεταφέρω το ρολόι μου χωρίς νέα συμβόλαια και διαδικασίες διακοπής. Ισχυει κατι τετοιο; Επίσης μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά χωρίς να εμπλακεί ο προηγούμενος ενοικιαστής; Για ΔΕΗ μπορεις μονο με το μισθωτηριο να αλλαξεις ονομα χωρις να εμπλακει αλλος . Για μεταφορα μετρητη δεν γινεται .Ο ΔΕΔΔΗΕ το κανει και δεν γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δλδ έτσι όπως είμαι τώρα δεν μπορώ να πάω σε εναλλακτικό παροχο και να αλλάξω στο δικό μου όνομα χωρίς να σχοληθω ούτε με ΔΕΗ, ουτε με τον προηγούμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δλδ έτσι όπως είμαι τώρα δεν μπορώ να πάω σε εναλλακτικό παροχο και να αλλάξω στο δικό μου όνομα χωρίς να σχοληθω ούτε με ΔΕΗ, ουτε με τον προηγούμενο; Για αλλο παροχο δεν ξερω .Αν η υπεθυνη δηλωση εγκαταστατη ομως εχει ληξει (14 χρονια) ο ΔΕΔΔΗΕ θα σου ζητησει νεα ανεξαρτητα απο παροχο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.. Μπορεις να πας σε οπιοδηποτε παροχο που θελεις εσυ.. Απλα θα πρεπει να εχεις και τα καταλληλα χαρτια που χρειαζονται για την αλλαγη αυτη του ονοματος.. Θα πρεπει να εχεις και το νεο συμβολαιο του σπιτιου εκτυπωμενο... Γινεται και χωρις την διακοπη του ρευματος.. Δεν γινεται μεταφορα του ρολογιου ποτε.. Και να δεις αν εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου... Δεν εμπλεκεται η Δεη σε κατι... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 On 24/12/2018 at 22:39, takoulou said: Καλησπερα.. Μπορεις να πας σε οπιοδηποτε παροχο που θελεις εσυ.. Απλα θα πρεπει να εχεις και τα καταλληλα χαρτια που χρειαζονται για την αλλαγη αυτη του ονοματος.. Θα πρεπει να εχεις και το νεο συμβολαιο του σπιτιου εκτυπωμενο... Γινεται και χωρις την διακοπη του ρευματος.. Δεν γινεται μεταφορα του ρολογιου ποτε.. Και να δεις αν εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου... Δεν εμπλεκεται η Δεη σε κατι... Το συμβολαιο εχει ληξει. Τι εννοεις να εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Το συμβολαιο εχει ληξει. Τι εννοεις να εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου; Σε καθε παροχη υπαρχει η Υπεθυνη δηλωση καλης λειτουργιας απο ηλεκτρολογο που λεμε πιστοποιητικο.Αυτη εχει ισχυ 14 χρονια και αν εχουν περασει θελει νεα. Για επαγγελματικο χωρο η ισχυς είναι 7 χρονια. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα