Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Μου φαινεται πολυ δυσκολο να παει η ΔΕΔΔΗΕ να συνδεσει το ρευμα ενω ηταν κομμενο... Αυτα γινονται με καποια εντολη... Φαινεται μεσα στο συστημα του διαχειρηστη.. Δεν παει καποιος να βαλει απο την ΔΕΔΔΗΕ αυθαιρετα. να το συνδεσει.. Μηπως δεν ειχε κοπει καθολου... Μηπως καποιος αλλος να πειραξε την παροχη;; Μπορει να εχει συμβει κι αυτό .Ο εργολάβος να σημειωσε διακοπη για να πληρωωθει αλλα να μην το εκοψε. Ο μετρητης είναι προσβασιμος ?
rus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει να εχει συμβει κι αυτό .Ο εργολάβος να σημειωσε διακοπη για να πληρωωθει αλλα να μην το εκοψε. Aρα καποιος φουκαράς θα κληθει να πληρωσει λογ/μο που δεν εκανε.
takoulou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα... Υπαρχει πολυ πολυ μικρη περιπτωση σπανια δηλ να γινει αυτο!!! Να μην γινει διακοπη.. Εξαρταται και αν ηταν προσβασιμη και η παροχη.. Μερικες φορες ανοιγουν και τις παροχες οι ιδιοκτητες για να δειξουν πχ το σπιτι.. Οπως και αλλα..
GREGORYMO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αυτό το 130 που ζητά η ΔΕΗ εγγύηση, το έχετε δει κάπου γραμμένο στο site της ΔΕΗ ?
takoulou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα... Νομιζω καπου φαινεται αυτο. Τοσα ζητανε... http://deienergynews.blogspot.com/2018/08/blog-post_14.html
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εγώ που πήγα κ άλλαξα πρόσφατα αριθμό παροχής μου ζήτησαν 130€ για την εγγύηση αλλά όταν τους είπα ότι είμαι δικαιούχος του ΚΕΑ μου ζήτησε 20€ με την προϋπόθεση όμως να μπω στο ΚΟΤ-Α. Μου είπε επίσης αν δεν μπω στο κοινωνικό τιμολόγιο θα πληρώσω έξτρα 110€ για την εγγύηση.
ppmarkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2018 στις 3:42 ΜΜ, cisse13pao είπε Εγώ που πήγα κ άλλαξα πρόσφατα αριθμό παροχής μου ζήτησαν 130€ για την εγγύηση αλλά όταν τους είπα ότι είμαι δικαιούχος του ΚΕΑ μου ζήτησε 20€ με την προϋπόθεση όμως να μπω στο ΚΟΤ-Α. Μου είπε επίσης αν δεν μπω στο κοινωνικό τιμολόγιο θα πληρώσω έξτρα 110€ για την εγγύηση. Καλησπέρα. Εμένα σήμερα μου είπαν 130 ευρώ εγγύηση. Τους είπα ότι δικαιούμαι κοινωνικο τιμολόγιο αλλά ανένδοτοι. 130 ευρώ. Όταν τους ανέφερα ότι μ είπαν στο 11770 για 20 ευρώ αφού δικαιούμαι κοινωνικο μου είπε ο λογιστής να βγάλει από την ηδικα ότι δικαιούμαι. Μα πως λέω αφού δεν είναι στο όνομα μου το ρολόι? Ο λογιστής λέει ξέρει. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αν επιτρέπεται σε Ποιο κατάστημα απευθυνθήκατε εσείς και σας εξυπηρετησαν. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από ppmarkos
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Καλησπέρα. Εμένα σήμερα μου είπαν 140 ευρώ εγγύηση. Τους είπα ότι δικαιούμαι κοινωνικο τιμολόγιο αλλά ανένδοτοι. 130 ευρώ. Όταν τους ανέφερα ότι μ είπαν στο 11770 για 20 ευρώ αφού δικαιούμαι κοινωνικο μου είπε ο λογιστής να βγάλει από την ηδικα ότι δικαιούμαι. Μα πως λέω αφού δεν είναι στο όνομα μου το ρολόι? Ο λογιστής λέει ξέρει. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αν επιτρέπεται σε Ποιο κατάστημα απευθυνθήκατε εσείς και σας εξυπηρετησαν. Αφου δεν ειναι στο ονομα σου η παροχη δεν δικαιουσαι .
ppmarkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αφου δεν ειναι στο ονομα σου η παροχη δεν δικαιουσαι . Το γνωρίζω εγώ φίλε. Για αλλαγή ονόματος πήγα για να το δικαιούμαι. Αλλά όχι 130 ευρώ. Κ αυτοί μου λένε Όχι. Για να δώσω 20 ευρώ εγγύηση να τους πάω το χαρτί από ΗΔΙΚΑ. Εγώ έκανα την αίτηση και απορρίφθηκε για το λόγο ότι το ρολόι είναι σε άλλο όνομα και λογικό. Όμως τα έχω εκτυπωσει και αύριο το πρωί θα τους τα τρίψω στη μούρη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Το γνωρίζω εγώ φίλε. Για αλλαγή ονόματος πήγα για να το δικαιούμαι. Αλλά όχι 130 ευρώ. Κ αυτοί μου λένε Όχι. Για να δώσω 20 ευρώ εγγύηση να τους πάω το χαρτί από ΗΔΙΚΑ. Εγώ έκανα την αίτηση και απορρίφθηκε για το λόγο ότι το ρολόι είναι σε άλλο όνομα και λογικό. Όμως τα έχω εκτυπωσει και αύριο το πρωί θα τους τα τρίψω στη μούρη. Αν κανεις αλλαγη ονοματος ξανακανε αιτηση σε ΗΔΙΚΑ αν δεν εχει ληξει η προθεσμια και αφου εγκριθει θα εχεις εγγυηση 20 ευρω Παλια ο ΔΕΔΔΗΕ εστελεν στοιχεια στο Υπουργειο Οικονομικων αλλα το αλλαξαν τωρα . Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
ppmarkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Πώς γίνεται αυτό? Δεν κατάλαβα. Για να πάρω το ρολόι στο όνομα μου μου ζητανε 130 ευρώ. Πως θα πληρώσω μετά από αυτό 20 ευρώ. Αφού θα έχω πληρώσει 130... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, ppmarkos είπε Πώς γίνεται αυτό? Δεν κατάλαβα. Για να πάρω το ρολόι στο όνομα μου μου ζητανε 130 ευρώ. Πως θα πληρώσω μετά από αυτό 20 ευρώ. Αφού θα έχω πληρώσει 130... Σωστα...Δεν ξερω φιλε μου..Μηπως με το εκκαθαριστικο οτι εχεις εισοδημα νομιζω κατω απο 9000 ευρω γινεται ?
adsl2+ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ερώτημα : Αν ο λογαριασμός πληρώνεται με πάγια εντολή η εγγύηση θα είναι 130 ευρώ για αλλαγή ονόματος, η εγγύηση τώρα είναι 0,59 ευρώ Γ1Ν οικ τιμολόγιο
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δεν εχει σχεση η παγια εντολη με την εγγυηση .Αν καταλαβα καλα τι λες.
adsl2+ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν εχει σχεση η παγια εντολη με την εγγυηση .Αν καταλαβα καλα τι λες. Κύριε Γιάννη , σωστά καταλάβατε και αναρωτιόμαστε αν είναι συμφέρων να κάνω την αλλαγή από το όνομα του θανόντος πεθερού στο όνομα της κληρονόμου συζύγου μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα