Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλησα τωρα με συναδελφο σε ΔΕΗ .Σε καμμια περιτωση η ΔΕΗ δεν ζηταει απο νεο πελατη να αναλαβει χρεος παροχης που δεν τον αφορα .Μονο αν εχει δικο του παλιο χρεος σε αλλη παροχη και με διασταυρωση του ΑΦΜ ζηταει να εξοφληθει και το παλιο χρεος κατι που ειναι λογικο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, takoulou είπε

Ο υπαλληλος  δεν τον νοιαζει αν δουλευει αυτη η παροχη... Εκανε αυτο που του ζητησαν... Λαθη γινονται... Απλα εσυ δεν πληρωσεις αυτο το ποσο... Θα βαλεις την ιδιοκτητρια να στο πληρωσει... Και οπως 3-4 μερες που θα μεινεις χωρις ρευμα μπορει να της πεις να σου πληρωσει και ενα ξενοδοχειο για να μεινεις

Aφου το λαθος είναι της δεη κανεις δε πρεπει να πληρωσει τιποτα. Ο συνδρομητης πρεπει να απαιτησει απο τη δεη να επανορθωσει και επιφυλασσόμενος παντος νομιμου δικαιωματος του, όπως δηλαδή λενε σε αυτές τις περιπτωσεις.

Καλο ειναι παντως αν η δεη δεν ανταποκριθει αμεσα να παει σε αλλη εταιρια ρευματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To λάθος είναι καταρχήν του ιδιοκτήτη που μπέρδεψε τους αριθμούς παροχής της ΔΕΗ.

Κατά δεύτερον είναι του υπαλλήλου της ΔΕΗ γιατί έκανε διακοπή σε υπάρχουσα σύνδεση χωρίς την συναίνεση του ήδη κατόχου και ενώ δεν υπήρχαν οφειλές.

Δηλαδή ο καθένας μπορεί να παίρνει τον μετρητή του αλλουνού προσκομίζοντας ένα αποδεικτικό εκμισθωτικής σύμβασης και μετά από μερικές μέρες μπορεί να επιλέξει να το κόψει;

Άμα είναι να χρησιμοποιούν αυτά τα τεχνάσματα οι ιδιοκτήτες στους κακοπληρωτές που δεν φεύγουν. Να τους κόβουν με αυτό τον τρόπο το ρεύμα... αυτά δεν γίνονται... 

Από όσο γνωρίζω κανείς δεν έχει δικαίωμα πέραν του νόμιμου κατόχου της παροχής ή της ίδιας της ΔΕΗ εφόσον όμως υπάρχουν χρέη να καταγγείλει την σύμβαση.

Όπως και να έχει κατά την όποια επίσκεψη προς το υποκατάστημα της ΔΕΗ θα γίνει ένα κράξιμο έτσι για να μην νομίζουν ότι είμαστε και βλάκες.

Για το νομικό-ποινικό δεν νομίζω να το τρέξουμε. Δεν θέλουμε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι και δεν αξίζει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως αν υπάρχει κάποιος που εργάζεται στην ΔΕΗ θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω την άποψη του. Έτσι για να μην πιανόμαστε και χαζοί, όχι για τίποτε άλλο.

Επεξ/σία από GREEKEAGLE12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Δεν ειναι λαθος της Δεη... Ειναι λαθος του ιδιοκτηκτη... Μου εχει συμβει και σε εμενα που κανω την αναλογη δουλεια να μπερδεψουν τους αριθμους παροχης..  Οταν πηγε να ζητησει  την διακοπη  του ρευματος δεν εδειξε τα στοιχεια... Ζητανε καποια στοιχεια απο την Δεη αν εισαι κατοχος της παροχης... Και κοιταζουν αν εχει πληρωθει ο λογαριασμος...  Τωρα θα πρεπει να παει καποιος για την επανανσυνδεση.. Και θα πληρωσει σαν εγγυηση το ποσο 130 Ευρω... Μπορει να ζητησουν και το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου...  θΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ..

Επεξ/σία από takoulou

να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει τι να κάνω.

έχω την υψηλή κυριότητα στο σπίτι αλλά το ρεύμα είναι στην μάνα μου που έχει την επικαρπία. Μας το κόψανε πριν κάνα μήνα και τώρα είμαι χωρίς ρεύμα. Μπορώ να το πάρω στο όνομα μου και να το βάλω στο ΚΟΤΑ  χωρίς φυσικά να πληρώσω γιατί είμαι στο ΚΕΑ ;

Για την Δεδηηε  και την Δεη κατοχος της παροχης ειναι αυτος που εχει υπογραψει το συμβολαιο  μαζι του...  Και οι ιδιοκτητες μπορουν κοψουν το ρευμα αν προσκομισουν αποδειξεις οτι ειναι δικια τους  η  οικια και δεν τους πληρωνουν.. Κοβουν το ρευμα...

Κατοχος της οικιας ποιος ειναι; Σε πιο ονομα ειναι αυτη η παροχη;;  Σας εκοψαν το ρευμα για οφειλη;;; 

9 λεπτά πριν, cameranek είπε

να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει τι να κάνω.

έχω την υψηλή κυριότητα στο σπίτι αλλά το ρεύμα είναι στην μάνα μου που έχει την επικαρπία. Μας το κόψανε πριν κάνα μήνα και τώρα είμαι χωρίς ρεύμα. Μπορώ να το πάρω στο όνομα μου και να το βάλω στο ΚΟΤΑ  χωρίς φυσικά να πληρώσω γιατί είμαι στο ΚΕΑ ;

Σε πιο ονομα ειναι η οικια;  Και σε ποιο ονομα ηταν αυτη η παροχη;; Σας εκοψαν το ρευμα για οφειλη;;

7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Δεν ειναι λαθος της Δεη... Ειναι λαθος του ιδιοκτηκτη... Μου εχει συμβει και σε εμενα που κανω την αναλογη δουλεια να μπερδεψουν τους αριθμους παροχης..  Οταν πηγε να ζητησει  την διακοπη  του ρευματος δεν εδειξε τα στοιχεια... Ζητανε καποια στοιχεια απο την Δεη αν εισαι κατοχος της παροχης... Και κοιταζουν αν εχει πληρωθει ο λογαριασμος...  Τωρα θα πρεπει να παει καποιος για την επανανσυνδεση.. Και θα πληρωσει σαν εγγυηση το ποσο 130 Ευρω... Μπορει να ζητησουν και το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου...  θΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ..

Καλησπέρα. Προφανώς πήγε με το μισθωτήριο συμβόλαιο του taxisnet. Αλλά και στο δικό μου μισθωτήριο (νέο) συμβόλαιο έχουμε τον ίδιο αριθμό παροχής αφού έχει κάνει λάθος ο ιδιοκτήτης. Μην μπερδευόμαστε. Δεν έχει γίνει διακοπή ώστε να γίνει επανασύνδεση. Νέα σύμβαση με αλλαγή ονόματος έχει γίνει. Το ρέυμα δεν κόπηκε ποτέ. Τώρα νομίζω χωρίς να ξέρω σίγουρα και από ότι μου είπαν στο τηλ, κέντρο του ΟΤΕ ότι πρέπει να ξαναγίνει ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ με αλλαγή πάλι του ονόματος. Νομίζω ότι αν γίνει ΔΙΑΚΟΠΗ από τον άλλον ενοικιαστή και πρώτα κοπεί το ρεύμα τότε ζητάνε χαρτί ηλεκτρολόγου. Πάντως είμαστε στο ίδιο σπίτι 44 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ χαρτί ηλεκτρολόγου....

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σε πιο ονομα ειναι η οικια;  Και σε ποιο ονομα ηταν αυτη η παροχη;; Σας εκοψαν το ρευμα για οφειλη;;

για οφειλή στο όνομα της μάνας μου.

Ναι θα πρεπει να γινει παλι η αλλαγη του ονοματος... Και αυτο στοιχιζει το ποσο 130 Ευρω...  Οχι ζητανε και στην αλλαγη του ονοματος εφοσον δεν εχει κατατεθει ποτε... Η εχουν περασει 14 χρονια απο την προηγουμενη καταθεση του πιστοποιητικου του ηλεκτρολογου.. Και δεν σου κανουν την αλλαγη αν δεν το καταθεσεις.. Μπορει να σου πουν οτι να το κανεις μεσα σε 20-30 μερες..

30 λεπτά πριν, GREEKEAGLE12 είπε

To λάθος είναι καταρχήν του ιδιοκτήτη που μπέρδεψε τους αριθμούς παροχής της ΔΕΗ.

Κατά δεύτερον είναι του υπαλλήλου της ΔΕΗ γιατί έκανε διακοπή σε υπάρχουσα σύνδεση χωρίς την συναίνεση του ήδη κατόχου και ενώ δεν υπήρχαν οφειλές.

Δηλαδή ο καθένας μπορεί να παίρνει τον μετρητή του αλλουνού προσκομίζοντας ένα αποδεικτικό εκμισθωτικής σύμβασης και μετά από μερικές μέρες μπορεί να επιλέξει να το κόψει;

Άμα είναι να χρησιμοποιούν αυτά τα τεχνάσματα οι ιδιοκτήτες στους κακοπληρωτές που δεν φεύγουν. Να τους κόβουν με αυτό τον τρόπο το ρεύμα... αυτά δεν γίνονται... 

Ακριβως επειδή ισχυουν οι τρεις τελευταιες προτασεις σου, το λαθος είναι κυριως της δεη.

1 λεπτό πριν, cameranek είπε

για οφειλή στο όνομα της μάνας μου.

Ναι... Θα πρεπει να ζητησεις να γινει διακανονισμος;;  Αυτος που εχει την οφειλη... Ανηκει στην μητερα σου αυτη η παροχη..

Μόλις τώρα, rus είπε

Ακριβως επειδή ισχυουν οι τρεις τελευταιες προτασεις σου, το λαθος είναι κυριως της δεη.

Πηγαινε σε ενα πρακτορειο της Δεη και να του πεις τι εγινε.. Αλλα δυσκολο να βγαλεις ακρη..

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Πηγαινε σε ενα πρακτορειο της Δεη και να του πεις τι εγινε.. Αλλα δυσκολο να βγαλεις ακρη..

Αμα δε βρισκεις ακρη αλλαζεις εταιρια, απλο. Σιγα μη πληρωσεις τα λαθη αλλων.

Φίλε GREEKEAGLE12,

Τα ηλεκτρονικά μισθωτηρια ΓΡΑΦΟΥΝ μέσα τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ του κάθε διαμερίσματος και ΔΕΝ χρειάζεται να τον δώσει καμία ιδιοκτήτρια.

Για δες το και αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...