Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Δεν μενω μαζι, αλλα μπορω να τους φτασω συντομα, περαν του οτι ολα μου τα πραγματα ειναι εκει...

Πως στην ευχη η ΔΕΗ τσεκαρει που μενεις; Ταυτοπροσωπια μες το σπιτι κανει;

Παντως, ενα παλιοχωραφο με μια αποθηκη που οι γονεις το εχουν γραψει στον αδερφο μου, και εχει παροχη ΔΕΗ, κανονικα ειναι στο ονομα του αδερφου μου, απλα επειδη εγινε πριν πολλα πολλα χρονια, σιγουρα δεν θυμαται πια πως εγινε, ουτε ο αδερφος, ουτε ο πατερας.... Ειναι αραγε παρανομο; Εκει δεν μενει κανενας μας. Και ηταν στο ονομα του πατερα, και ειναι εδω και χρονια στο ονομα του αδερφου μου.

Δεν μπορει για αυτο ζηταει τα δικαιολογητικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν μπορει για αυτο ζηταει τα δικαιολογητικα.

Και πως προκυπτει απο τα δικαιολογητικα, αν εγω μενω, ή δεν μένω, ή μενω πχ 4 μηνες απο τους 12, στο πατρικο;

35 λεπτά πριν, mindreader είπε

Και πως προκυπτει απο τα δικαιολογητικα, αν εγω μενω, ή δεν μένω, ή μενω πχ 4 μηνες απο τους 12, στο πατρικο;

Απο τιτλο ιδιοκτησιας ή μισθωτηριο ή φιλοξενουμενος .

10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο τιτλο ιδιοκτησιας ή μισθωτηριο ή φιλοξενουμενος .

Μισθωτηριο φυσικα δεν υπαρχει.

Τιτλος ιδιοκτησιας, εχω ψιλη κυριοτητα, καλα το λεω; Δεν αρκει αυτο;

Φιλοξενουμενος πως το δηλωνεις ή αποδεικνυεται; Πχ με μια υπευθυνη δηλωση μπορει να το δηλωσω, κι ετσι να παρακαμφθει ο σκοπελος;

24 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μισθωτηριο φυσικα δεν υπαρχει.

Τιτλος ιδιοκτησιας, εχω ψιλη κυριοτητα, καλα το λεω; Δεν αρκει αυτο;

Φιλοξενουμενος πως το δηλωνεις ή αποδεικνυεται; Πχ με μια υπευθυνη δηλωση μπορει να το δηλωσω, κι ετσι να παρακαμφθει ο σκοπελος;

Οχι δεν αρκει ...Για να δηλωσεις φιλοξενουμενος πρεπει πρωτα αυτος που σε φιλοξενει να σε δηλωσει . Δεν κερδιζεις ομως ετσι κατι .

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δεν είναι και πολύ σχετικό με το θέμα, αλλά αν ξέρει κάποιος, ας απαντήσει:

Στη ΔΕΗ, όταν η μηνιαία κατανάλωση ρεύματος είναι κάτω από 10€ (πχ σε ένα εξοχικό όταν δε χρησιμοποιείται), δε χρεώνεται το τέλος υπέρ της ΕΡΤ. Ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους παρόχους;

Νοίκιασε η μάνα της κοπέλας μου ένα σπίτι στη Γλυφάδα και πήγε σήμερα η κοπέλα μου να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση στη ΔΕΗ. Εκεί της έδωσαν μεταξύ άλλων να υπογράψει και μία αίτηση ότι αναλαμβάνει να τακτοποιήσει οποιοδήποτε χρεωστικό ή πιστωτικό τυχόν προκύπτει από τον μετρητή του ακινήτου. Στη βιασύνη της το υπέγραψε. Δεν είναι παράλογο ένας νέος πελάτης να πληρώσει οφειλές που προκύπτουν από προηγούμενο ενοικιαστή; Δηλαδή βρήκε η ΔΕΗ δικλείδα ασφαλείας, αν δεν το πληρώσει ο προηγούμενος, να το φορτωθεί ο επόμενος; Τι λογική είναι αυτή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zus είπε

Νοίκιασε η μάνα της κοπέλας μου ένα σπίτι στη Γλυφάδα και πήγε σήμερα η κοπέλα μου να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση στη ΔΕΗ. Εκεί της έδωσαν μεταξύ άλλων να υπογράψει και μία αίτηση ότι αναλαμβάνει να τακτοποιήσει οποιοδήποτε χρεωστικό ή πιστωτικό τυχόν προκύπτει από τον μετρητή του ακινήτου. Στη βιασύνη της το υπέγραψε. Δεν είναι παράλογο ένας νέος πελάτης να πληρώσει οφειλές που προκύπτουν από προηγούμενο ενοικιαστή; Δηλαδή βρήκε η ΔΕΗ δικλείδα ασφαλείας, αν δεν το πληρώσει ο προηγούμενος, να το φορτωθεί ο επόμενος; Τι λογική είναι αυτή;

Φυσικα και δεν επρεπε να υπογραψει .Χωρις εξουσιοδοτηση αν δν ειχε δεν επρεπε να της επιτρεψουν να κανει τηην αιτηση

Αν ειχε επρεπε να απαιτησει να της κανουν την συνδεση χωρις αλλα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

2 ώρες πριν, Zus είπε

Κακως υπεγραψε!!!ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (να με συγχωρεις κιολας)!!!!Αν ο προηγουμενος αφησε κανα τριχιλιαρο χρεος και ο ιδιοκτητης το αφησε ετσι απληρωτο, τι θα γινει τωρα;;;;;;;;

Να ρωτησει αν ηταν νομιμη η αιτηση της υπογραφης  της  σε αυτο το χαρτι . Ας παρει τον Συνηγορο του καταναλωτη .

Θεωρω  επισης οτι ειναι παρανομο που η ΕΥΔΑΠ δεν δεχεται η παροχη να πηγαινει στο ονομα ενοικιαστη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα και δεν επρεπε να υπογραψει .Χωρις εξουσιοδοτηση αν δν ειχε δεν επρεπε να της επιτρεψουν να κανει τηην αιτηση

Αν ειχε επρεπε να απαιτησει να της κανουν την συνδεση χωρις αλλα .

58 λεπτά πριν, chsam είπε

Κακως υπεγραψε!!!ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (να με συγχωρεις κιολας)!!!!Αν ο προηγουμενος αφησε κανα τριχιλιαρο χρεος και ο ιδιοκτητης το αφησε ετσι απληρωτο, τι θα γινει τωρα;;;;;;;;

Κύριοι με συγχωρήτε,  έχετε σαφώς  δίκαιο αλλά νομίζω ότι δεν είναι αυτό το ζήτημα...

Το ζήτημα είναι ότι η ΔΕΗ κακώς ζητά το συγκεκριμένο έγγραφο. Όχι αν θα το υπογράψει ο (υποψήφιος) καταναλωτής. 

Αν δεν το υπογράψει, θα πάρει ρεύμα ?  Για μένα αυτό δείχνει δόλιο......... Λυπάμαι ....

(αλλά δεδομένης της ιστορίας της εταιρίας -ΓΕΝΟΠ  κλπ, λογικό).

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ακίνητο είναι στο όνομά της συνεπώς στο δικό της ονομα θα βγει ο λογαριασμός, δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση ΑΛΛΑ όταν καίγεσαι να κάνεις αίτηση για ρεύμα γιατί θες να μπεις σπίτι την άλλη εβδομάδα υπογράφεις ό,τι σου δώσουν. Το χαρτί είναι τέρμα παράνομο και δεν ξέρω σε ποιο δικαστήριο θα μπορούσε να σταθεί, όπως το βλέπω εγώ. Θα πάμε τη Δευτέρα να πάρουμε το χαρτί πίσω και θα κάνω και φασαρία αν δεν μου το δώσουν.

4 ώρες πριν, chsam είπε

Δεν έχει χρέη ο προηγούμενος είναι σίγουρο αυτό. Αλλά είναι αστείο η ΔΕΗ να μεταθέτει τις οφειλές προηγούμενων στον επόμενο. Δεν πάει το χρέος στον μετρητή, στον καταναλωτή πάει.

4 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Ειναι συνηθες το φαινομενο αυτο... Το ζητανε αυτο....

Και πως δεν έχει βουίξει ο τόπος με αυτό τον παραλογισμό;

Επεξ/σία από Zus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...