Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rus είπε

Λογικα νυχτερινο μπορει να βαλει μονο ο ιδιοκτητης, γιατι θα μπει μονιμα ρολοι με δυο μετρητες. Γυρω στα 40ε εφάπαξ είναι, αν θυμαμαι καλα.

Λαθος..Ο χρηστης της παροχης μπορει μονο να βαλει και τοσο ειναι το κοστος .Δεν ειναι μονιμη η αλλαγη και αν ο επομενος  θελει το καταργει χωρις αλλαγη μετρητη αν κια δεν νομζω να εχει λογο για τα ελαχιστα ευρω που ειναι παραπανω το παγιο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοειται  για το νυχτερινο  μπορει να κανει αιτηση μονο αυτος που εχει στο ονομα του την παροχη... Και αναλογα την περιοχη που ειναι ο κατοχος  θα περασει πανω  30 ημερες... (π.χ. στην ευρυτερη περιοχη της αττικης  μπορει να παρει πανω 7-8 μηνες)...

• Like 1

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Εννοειται  για το νυχτερινο  μπορει να κανει αιτηση μονο αυτος που εχει στο ονομα του την παροχη... Και αναλογα την περιοχη που ειναι ο κατοχος  θα περασει πανω  30 ημερες... (π.χ. στην ευρυτερη περιοχη της αττικης  μπορει να παρει πανω 7-8 μηνες)...

Σε 3φασικο με νυχτερινο ναι .Σε μονοφασικο με νυχτερινο  διορθωθηκε καπως η κατασταση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, 
θα νοικιάσω τώρα ένα κατάστημα που κανονικά είναι 2 διαφορετικοί ιδιοκτήτες και 2 διαφορετικά μισθωτήρια πρέπει να κάνουμε. Στην πράξη όμως είναι ενωμένο και φαίνεται σαν ένα κατάστημα. 
Πως θα κάνω νέα σύνδεση για το ρεύμα; Με το ένα μισθωτήριο; Ο προηγούμενος ενοικιαστής έχει πεθάνει και δεν είναι εύκολο να μάθω τι είχε κάνει αυτός, και οι ιδιοκτήτες είναι νέοι κι αυτοί (τα κληρονόμησαν μόλις). 
Ή χρειάζεται και τα 2 μισθωτήρια; 
ΤΙ χαρτούρα χρειάζεται από τους ιδιοκτήτες;
Ο προηγούμενος ενοικιαστής ήταν σε κάποιο ιδιωτικό πάροχο και είχε διακόψει τη σύνδεση.
(ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας)

Επεξ/σία από heisenberg

Γεια.. Θα πας με το νεο μισθωτηριο  σε εναν παροχο  πχ Δεη  και θα ζητησεις να κανεις επανανσυνδεση του ρευματος.. Θα χρειαστει να εχεις και τα δυο μισθωτηρια φυσικα... Αλλιως  θα παρεις ρευμα μονο  για την μια παροχη...Θα πληρωσεις και την εγγυηση  για την επαναφορα του ρευματος...(Οταν καταφερουν οι νεοι ιδιοκτητες να κανουν την  αποδοχη κληρονομιας  μετα τοτε θα σου κανουν  το νεο νεο μισθωτηριο για εσενα)...

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Γεια.. Θα πας με το νεο μισθωτηριο  σε εναν παροχο  πχ Δεη  και θα ζητησεις να κανεις επανανσυνδεση του ρευματος.. Θα χρειαστει να εχεις και τα δυο μισθωτηρια φυσικα... Αλλιως  θα παρεις ρευμα μονο  για την μια παροχη...Θα πληρωσεις και την εγγυηση  για την επαναφορα του ρευματος...(Οταν καταφερουν οι νεοι ιδιοκτητες να κανουν την  αποδοχη κληρονομιας  μετα τοτε θα σου κανουν  το νεο νεο μισθωτηριο για εσενα)...

Δεν ειναι κοστος επανασυνδεσης αλλα εγγυηση. Λεει οτι ο προηγουμενος ενοικιαστης εχει πεθανει .

5 ώρες πριν, takoulou είπε

Μια παροχή είχε πριν. Ένα ρολάοι. Ένα θέλω κι εγώ, για΄τι να έχω 2;
και θέλω να κάνω νέα σύνδεση. 

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειναι κοστος επανασυνδεσης αλλα εγγυηση. Λεει οτι ο προηγουμενος ενοικιαστης εχει πεθανει .

Σωστά και το έχουν κλείσει. 
Ξέρεις τι πρέπει να κάνω;
Μπορώ να πάω με το ένα μισθωτήριο και να πάρω ρευμα στο ρολόι που υπάρχει;
Γιατί ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο και  μου έλεγε να πάω και τα 2 μισθωτήρια, και απτό τους 2 ιδιοκτήτες ταυτότητες, εκαθθαριστικά, αφμ κλπ.
Γιατί χρειάζονται και τα 2; 
Αν πάω μόνο με το ένα και να δώσουν ρεύμα σε αυτό (και στην ουσία εναίο είναι ανεπίσημα.

Καλημερα... Θα πας με το ενα μισθωτηριο που εχεις σε αυτο  και θα πεις να γινει η ενεργοποιηση της παροχης με ρευμα... θα πας με  τα χαρτια που θα ζητησουν αν θα γινει για επιχειρηση... Μπορει ομως να μην σηκωνει  η μια παροχη- ρολοι  ολα αυτα που θα κανεις σε αυτο που θα στησεις... Μπορει να εχει δυο πινακες..

27 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Θα πας με το ενα μισθωτηριο που εχεις σε αυτο  και θα πεις να γινει η ενεργοποιηση της παροχης με ρευμα... θα πας με  τα χαρτια που θα ζητησουν αν θα γινει για επιχειρηση... Μπορει ομως να μην σηκωνει  η μια παροχη- ρολοι  ολα αυτα που θα κανεις σε αυτο που θα στησεις... Μπορει να εχει δυο πινακες..

Πως μπορώ να βρω ποιο από τα 2 μισθωτήρια χρειάζεται; Αν πάω και με τα 2 μισθωτήρια μήπως μπλέξω με πολλες΄διαδικασίες και χαρτιά φοβάμαι.

Δεν θα κάνω τίποτα ιδιαίτερο στο χώρο. 1 air condition, 1 hifi για μουσική (απλό), και απλά φωτιστικά, και μια ταμπέλα φωτεινή έξω. Θα τα σηκώνει η μια πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, heisenberg είπε

Μια παροχή είχε πριν. Ένα ρολάοι. Ένα θέλω κι εγώ, για΄τι να έχω 2;
και θέλω να κάνω νέα σύνδεση. 

Σωστά και το έχουν κλείσει. 
Ξέρεις τι πρέπει να κάνω;
Μπορώ να πάω με το ένα μισθωτήριο και να πάρω ρευμα στο ρολόι που υπάρχει;
Γιατί ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο και  μου έλεγε να πάω και τα 2 μισθωτήρια, και απτό τους 2 ιδιοκτήτες ταυτότητες, εκαθθαριστικά, αφμ κλπ.
Γιατί χρειάζονται και τα 2; 
Αν πάω μόνο με το ένα και να δώσουν ρεύμα σε αυτό (και στην ουσία εναίο είναι ανεπίσημα.

Αν καταλαβα καλα μπορει ο χωρος να είναι ενιαιος ουσιστηκα αλλα φαινεται σαν να είναι δυο χωροι με διαφορετικούς ιδιοκτητες και διαφορετικες παροχς; .Αν είναι ετσι χρειαζεται δτο μισθωτηρια , δυο πιστοποιητικα (αν εχουν ληξει τα παλια). Επισης ένα τελευταιο λογαριασμο από το καθενα ασχετα αν είναι πληρωμένος ή όχι για να φαινεται ο αριθμος παροχης.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν καταλαβα καλα μπορει ο χωρος να είναι ενιαιος ουσιστηκα αλλα φαινεται σαν να είναι δυο χωροι με διαφορετικούς ιδιοκτητες και διαφορετικες παροχς; .Αν είναι ετσι χρειαζεται δτο μισθωτηρια , δυο πιστοποιητικα (αν εχουν ληξει τα παλια). Επισης ένα τελευταιο λογαριασμο από το καθενα ασχετα αν είναι πληρωμένος ή όχι για να φαινεται ο αριθμος παροχης.

Οχι, δεν έχει 2 παροχές. 1 παροχή έχει (γιατί να έχει 2; δεν υπάρχει λόγος).

Ούτε εγώ χρειαζομαι 2 παροχές. 

Είναι 2 διαφορετικοί χώροι, με διαφορετικούς ιδιοκτήτες, 2 διαφορετικά μισθωτήρια, αλλά έχει φύγει ο τοίχος στη μέση  και είναι ενιαίος χώρος. Έχει ένα ρολόι, που έχει διακόψει ο προηγουμενος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, heisenberg είπε

Οχι, δεν έχει 2 παροχές. 1 παροχή έχει (γιατί να έχει 2; δεν υπάρχει λόγος).

Ούτε εγώ χρειαζομαι 2 παροχές. 

Είναι 2 διαφορετικοί χώροι, με διαφορετικούς ιδιοκτήτες, 2 διαφορετικά μισθωτήρια, αλλά έχει φύγει ο τοίχος στη μέση  και είναι ενιαίος χώρος. Έχει ένα ρολόι, που έχει διακόψει ο προηγουμενος. 

Διαφορετικοι χωροι εστω στα χαρτια με διαφορετικα μισθωτηρια και ιδιοκτητες πρεπει να εχουν διαφορετικες παροχες αλοιως εινια παρανομη ρευματοδοτηση (όχι ρευματοκλοπη για να μην παρεξηγουμαι..).Αν ηταν ενός ιδιοκτητη θα μπορουσε να προβει σε ενοποιηση χωρου αλλα ετσι δεν γινεται.

Νομιζω για να μην πω ότι είμαι σιγουρος ότι τα τετραγωνικα είναι λαθος στον λογαριασμο αλλα αυτό εχει να κανει με τον Δημο και τα Δημοτικα τελη.

Καλησπερα... Θα βρεις το νουμερο της παροχης που αντιστοιχει σε αυτο που θα εχεις  το μισθωτηριο...( υπαρχει επανω στην παροχη)  Και θα ζητησεις σε αυτο την επαναφορα του ρευματος..

'Δεν κοβουν χρονια, τετοιες ενεργειες', ελεγαν οι παλιοι....

Μακαρι να ειναι καλα οι γονεις μου, αλλα επειδη τα προβληματα υγειας δινουν και παίρνουν, σκεφτομαι να αλλαζα το ονομα στην ΔΕΗ, για το πατρικο μου, κι ας ειναι εν ζωη οι δικοι μου, και οσο ζουν και ειναι στο σπιτι, θα πληρωνουν αυτοι τον λογαριασμο, απλα να ειναι στο ονομα μου, οπου ετσι κι αλλιως με συμβολαιο εδω και πολλα χρονια, ειμαι μετα το θανατο τους ο νομιμος κατοχος(επικαρπωτης το λενε;).

Βρηκα την αντιστοιχη σελιδα της ΔΕΗ, αλλα σιγουρα εδω ξερετε παραπανω.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143

Μπορειτε να μου πειτε ποσο θα κοστισει, για ενα σπιτι 130 τμ περιπου, και πως μπορει να γινει οσο το δυνατον ευκολοτερη η διαδικασια; Να παω καποια στιγμη στην ΔΕΗ, εγω μαζι με τον πατερα μου, και τι να εχω μαζι μου απο χαρτια και απο χρηματα, και ποσο συντομα γινεται, και αν υπαρχουν συνηθισμενα προβληματα/σκαλωματα κλπ

Ευχαριστω εκ των προτερων.

1 λεπτό πριν, mindreader είπε

'Δεν κοβουν χρονια, τετοιες ενεργειες', ελεγαν οι παλιοι....

Μακαρι να ειναι καλα οι γονεις μου, αλλα επειδη τα προβληματα υγειας δινουν και παίρνουν, σκεφτομαι να αλλαζα το ονομα στην ΔΕΗ, για το πατρικο μου, κι ας ειναι εν ζωη οι δικοι μου, και οσο ζουν και ειναι στο σπιτι, θα πληρωνουν αυτοι τον λογαριασμο, απλα να ειναι στο ονομα μου, οπου ετσι κι αλλιως με συμβολαιο εδω και πολλα χρονια, ειμαι μετα το θανατο τους ο νομιμος κατοχος(επικαρπωτης το λενε;).

Βρηκα την αντιστοιχη σελιδα της ΔΕΗ, αλλα σιγουρα εδω ξερετε παραπανω.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143

Μπορειτε να μου πειτε ποσο θα κοστισει, για ενα σπιτι 130 τμ περιπου, και πως μπορει να γινει οσο το δυνατον ευκολοτερη η διαδικασια; Να παω καποια στιγμη στην ΔΕΗ, εγω μαζι με τον πατερα μου, και τι να εχω μαζι μου απο χαρτια και απο χρηματα, και ποσο συντομα γινεται, και αν υπαρχουν συνηθισμενα προβληματα/σκαλωματα κλπ

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δικαιωμα για να παρει την παροχη στο ονομα του ειναι μονο αυτος που εχει στην ιδιοκτησια του ενα σπιτι ή το νοικιαζει .Για επικαρπια μετα θανατο  που λες αν δεν μενεις εκει μαλλον δεν γινεται .

Κοστος 130 ευρω,εγγυηση ανεξαρτητα απο τετραγωνικα και αν χρειαστει πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αλλα 50-60 ευρω και αν θελει και ρελε διαφυγης αλλα 50 περιπου.Μπορεις να πας και μονος σου .Πιστοποοιητικο ηλεκτρολογου δεν χρειαζεται αν εχει κατατεθει για καποιο λογο τα τελευταια 14 χρονια .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...