rus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν καποιος περνει νομιμα την προχη στο ονομα του φυσικα και καταγελεται υπαρχουσα συμβαση βγαινει ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος και συμψηφιζεται ή επιστρεφεται η εγγυηση στον παλιο . Δεν ηξερα ότι είναι νομιμο να καταγγελεται μονομερως η συμβαση σου, δηλαδή χωρις εσυ να το ζητησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, rus είπε Δεν ηξερα ότι είναι νομιμο να καταγγελεται μονομερως η συμβαση σου, δηλαδή χωρις εσυ να το ζητησες. Ουσιαστηκα ειναι ληξη και διαδοχη συμβασης απο αλλον.Η παροχη δεν ανηκει σε κανενα που δεν κανει νομιμη χρηση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ουσιαστηκα ειναι ληξη και διαδοχη συμβασης απο αλλον.Η παροχη δεν ανηκει σε κανενα που δεν κανει νομιμη χρηση της. Ναι αλλα η παροχη γραφει ένα ακινητο πανω. Ώστε δεν εχει σημασια αν είναι δικο σου ή ξενο. Μπορεις λοιπον εάν νοικιάσεις ένα ακινητο να τη παρεις στο ονομα σου χωρις να ρωτησεις τον ιδιοκτητη. Εγινες σαφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rus είπε Ναι αλλα η παροχη γραφει ένα ακινητο πανω. Ώστε δεν εχει σημασια αν είναι δικο σου ή ξενο. Μπορεις λοιπον εάν νοικιάσεις ένα ακινητο να τη παρεις στο ονομα σου χωρις να ρωτησεις τον ιδιοκτητη. Εγινες σαφης Ακριβως ετσι και η ΔΕΗ απαιτει αλλα δεν μπορει να ελεγξει αν την παροχη την εχει ο χρηστης δικτυου ή καποιος αλλος που την ειχε και εφυγε χωρις να κανει διακοπη. Για αυτο καθε 14 χρονια για σπιτια και 7 για επαγγελματικες στεγες αν δεν προκυψει κατι αλλο και ζητηθει αλλαγη ονοματος κλπ μεσω του ΔΕΔΔΗΕ ζηταει υπευθυνη δηλωση εγκαταστατη οτι η εσωρτερικη εγκατασταη ειναι ενταξει και αυτη βγαινει στο νεο ονομα. Το ιδιο ισχυει κια για αλλου παροχους και οι εντολες ειναι απο ΡΑΕ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlafo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Γιαννη επανέρχομαι στο θέμα μου. Όπως αναμενότανε και ήμουν σίγουρος, καταφερα και γύρισα την παροχή στη νέα ενοκιαστρια,το χρέος παγιοποιηθηκε αλλα φαίνεται σε μένα,οπότε ας με κυνηγήσει λοιπόν δικαστικά η ΔΕΗ να δούμε ποιον θα δικαιώσει το δικαστήριο. Και αν υποθέσουμε ότι δεν θα επικυρώσει την πρωτοδικη απόφαση μου,πράγμα δύσκολο, τότε πάλι δεν θα τους πληρώσω. Εγώ αυτό που ήθελα το κατάφερα, ρεύμα πλέον θα έχω πάντα καθως πλέον δεν θα ανησυχώ για τον κάθε ενοικιαστη που βάζω. Και φυσικά το χρέος δεν το πληρώνω. Ευτυχώς που απο τις ιδιωτικές εταιρίες αντιλαμβανονται το νόμιμο και ηθικό όταν τους προσκομιζεις στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yyyy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν 10 μήνες, άλλαξα εταιρεία (από ΔΕΗ σε Volterra) και όνομα παροχής. Ήταν στο όνομα του πατέρα μου που έχει πεθάνει και είναι πλέον σε μένα. Βγήκε τελικός λογαριασμός στη ΔΕΗ, αλλά από κάποιο λάθος είχε μηδενική κατανάλωση. Επικοινώνησα με το ΔΕΔΔΗΕ και έδωσα τη σωστή ένδειξη. Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν αυτοί και τις δύο εταιρείες, ώστε να βγει σωστά νέος τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ και ο αρχικός στη νέα εταιρεία. Τελικά βγήκε ο νέος λογαριασμός στη Volterra, αλλά με την παλιά ένδειξη. Στην ουσία σε ένα λογαριασμό έχει μπει η κατανάλωση όλου του τετραμήνου και στη ΔΕΗ μηδενική! Αφού δεν έλαβα κάτι νέο από τη ΔΕΗ, το άφησα, νομίζοντας ότι δεν έγινε τελικά τίποτα από το ΔΕΔΔΗΕ. Άλλωστε την συνολική κατανάλωση (και τις αντίστοιχες χρεώσεις, φόροι, τέλη, ΕΡΤ) την πλήρωσα κανονικά, απλά όχι με την σωστή αναλογία μεταξύ των δύο εταιριών. Μετά από 9 μήνες, μου έρχεται νέος τελικός λογαριασμός από τη ΔΕΗ, όπου έχει μπει η διορθωμένη κατανάλωση!!! Επικοινωνώ μαζί τους και με παραπέμπουν στο ΔΕΔΔΗΕ. Επικοινωνώ με τη Volterra και δεν τους έχει έρθει καμία διόρθωση σε αυτούς. Από ΔΕΔΔΗΕ δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Η ερώτησή μου είναι τώρα: αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν, και δεν πληρώσω το νέο τελικό λογαριασμό της ΔΕΗ, που είναι στο όνομα του πατέρα μου, όχι σε μένα, υπάρχει περίπτωση να γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης; Στη Volterra έχουν βγει 5 λογαριασμοί, όπου όλοι έχουν εξοφληθεί κανονικά. Δεν έχω όρεξη να πληρώνω 2 φορές την ίδια κατανάλωση, ούτε μπορώ να τρέχω μεταξύ 3 εταιρειών να βρω τι φταίει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, yyyy είπε Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν 10 μήνες, άλλαξα εταιρεία (από ΔΕΗ σε Volterra) και όνομα παροχής. Ήταν στο όνομα του πατέρα μου που έχει πεθάνει και είναι πλέον σε μένα. Βγήκε τελικός λογαριασμός στη ΔΕΗ, αλλά από κάποιο λάθος είχε μηδενική κατανάλωση. Επικοινώνησα με το ΔΕΔΔΗΕ και έδωσα τη σωστή ένδειξη. Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν αυτοί και τις δύο εταιρείες, ώστε να βγει σωστά νέος τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ και ο αρχικός στη νέα εταιρεία. Τελικά βγήκε ο νέος λογαριασμός στη Volterra, αλλά με την παλιά ένδειξη. Στην ουσία σε ένα λογαριασμό έχει μπει η κατανάλωση όλου του τετραμήνου και στη ΔΕΗ μηδενική! Αφού δεν έλαβα κάτι νέο από τη ΔΕΗ, το άφησα, νομίζοντας ότι δεν έγινε τελικά τίποτα από το ΔΕΔΔΗΕ. Άλλωστε την συνολική κατανάλωση (και τις αντίστοιχες χρεώσεις, φόροι, τέλη, ΕΡΤ) την πλήρωσα κανονικά, απλά όχι με την σωστή αναλογία μεταξύ των δύο εταιριών. Μετά από 9 μήνες, μου έρχεται νέος τελικός λογαριασμός από τη ΔΕΗ, όπου έχει μπει η διορθωμένη κατανάλωση!!! Επικοινωνώ μαζί τους και με παραπέμπουν στο ΔΕΔΔΗΕ. Επικοινωνώ με τη Volterra και δεν τους έχει έρθει καμία διόρθωση σε αυτούς. Από ΔΕΔΔΗΕ δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Η ερώτησή μου είναι τώρα: αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν, και δεν πληρώσω το νέο τελικό λογαριασμό της ΔΕΗ, που είναι στο όνομα του πατέρα μου, όχι σε μένα, υπάρχει περίπτωση να γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης; Στη Volterra έχουν βγει 5 λογαριασμοί, όπου όλοι έχουν εξοφληθεί κανονικά. Δεν έχω όρεξη να πληρώνω 2 φορές την ίδια κατανάλωση, ούτε μπορώ να τρέχω μεταξύ 3 εταιρειών να βρω τι φταίει! Οχι δεν εχεις τετοιο φοβο ....Ειναι σε αλλο ΑΦΜ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα.. Εχεις κανεις αλλαγη ονοματος στην παροχη αυτη; Θα ειναι καλυτερο να πας απο κοντα στην ΔΕΔΔΗΕ να πεις τι εχει γινει... Ειναι μεγαλο το υπολοιπο στην ΔΕΗ; Ναι μπορουν να στο κοψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yyyy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Εχεις κανεις αλλαγη ονοματος στην παροχη αυτη; Θα ειναι καλυτερο να πας απο κοντα στην ΔΕΔΔΗΕ να πεις τι εχει γινει... Ειναι μεγαλο το υπολοιπο στην ΔΕΗ; Ναι μπορουν να στο κοψουν... Ναι, έχει γίνει αλλαγή ονόματος. Το ποσό είναι γύρω στα 40€. Έχω στείλει email στο ΔΕΔΔΗΕ και περιμένω απάντηση. Το κακό είναι ότι αφορά εξοχικό, και έχω το άγχος μην πάω και βρω κομένο το ρεύμα!! Ελπίζω να έχει δίκιο ο Γιάννης πιο πάνω, και να μην υφίσταται τέτοιο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 40ε κανει η αλλαγη ονοματος? Γνωριζω περιπτωση οπου ο λογ/σμος βγαινει στο ονομα μακαριτη εδώ και 35 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yyyy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, rus είπε 40ε κανει η αλλαγη ονοματος? Γνωριζω περιπτωση οπου ο λογ/σμος βγαινει στο ονομα μακαριτη εδώ και 35 χρονια Όχι, 40€ είναι η νέα οφειλή στη ΔΕΗ, στο νέο τελικό λογαριασμό, που βγήκε στο όνομα του πατέρα μου. Εγώ έκανα αλλαγή ονόματος και αλλαγή εταιρείας και εκεί όλοι οι λογαριασμοί είναι στο όνομά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί δε στέλνεις στη volterra τον εκκαθαριστικό που σου έστειλε η ΔΕΗ και να ζητήσεις αντιλογισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yyyy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, gregdel είπε Γιατί δε στέλνεις στη volterra τον εκκαθαριστικό που σου έστειλε η ΔΕΗ και να ζητήσεις αντιλογισμό; Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να τους έχει έρθει από το ΔΕΔΔΗΕ κάποια διόρθωση για να αλλάξουν τον αρχικό τους λογαριασμό! Τι εννοείς; Να στείλω το λογαριασμό της ΔΕΗ και η Volterra θα μου αφαιρέσει το αντίστοιχο ποσό σε επόμενο λογαριασμό; Γίνεται κάτι τέτοιο; Θα απορούσα να το δεχόντουσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρες. Aυτο που περιμένεις μια ολόκληρη ημέρα σε ουρές για να κάνεις μια απλή διακοπή ρευματος απο διαμέρισμα επειδη πχ ξενοικιάζεις, έχει σταματήσει ή συνεχίζουμε στα ιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, yyyy είπε Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να τους έχει έρθει από το ΔΕΔΔΗΕ κάποια διόρθωση για να αλλάξουν τον αρχικό τους λογαριασμό! Τι εννοείς; Να στείλω το λογαριασμό της ΔΕΗ και η Volterra θα μου αφαιρέσει το αντίστοιχο ποσό σε επόμενο λογαριασμό; Γίνεται κάτι τέτοιο; Θα απορούσα να το δεχόντουσαν... ε ναι δοκιμασε ετσι... παρε τηλ και στειλε τους το λογαριασμο ΔΕΗ που σου χρεωνει τις KWh... λογικά πρέπει να το δεχτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα