Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μπορεις .Αν ξερεις ποιο ρολοι ειναι μπορεις για πιο αμμεσα να παρεις τηλεφωνο να τους πεις την ενδειξη του μετρητη . Σε ποια περιοχη ειναι το σπιτι ? Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
dvlsakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα νοικιάζω ένα σπίτι εδώ και 4 χρονιά και το όνομα στο λογαριασμό της ΔΕΗ δεν το είχαμε αλλάξει ερχόταν στο όνομα του προηγουμένου ιδιοκτήτη . τώρα ενώ έχει έρθει σε όλους η ΔΕΗ εμάς δεν μας έχει έρθει έπρεπε να είχε έρθει . πήρα στην ΔΕΗ αλλά δεν μου δίνουν πρόσβαση λόγο ονόματος και στα ΕΛΤΑ λένε δεν τον έχουν. έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο ? πρέπει να αλλάξω το όνομα μου στον λογαριασμό? μετά θα έχω πρόσβαση σε αυτόν που δεν μου έχει έρθει ? πληρώνεις για να το βάλεις στο όνομα σου? το μόνο που σκέφτομαι είναι να το άλλαξε αυτός που ήταν στο όνομα του αλλά μετα δεν θα έμενε χωρίς όνομα το δικό μας ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα νοικιάζω ένα σπίτι εδώ και 4 χρονιά και το όνομα στο λογαριασμό της ΔΕΗ δεν το είχαμε αλλάξει ερχόταν στο όνομα του προηγουμένου ιδιοκτήτη . τώρα ενώ έχει έρθει σε όλους η ΔΕΗ εμάς δεν μας έχει έρθει έπρεπε να είχε έρθει . πήρα στην ΔΕΗ αλλά δεν μου δίνουν πρόσβαση λόγο ονόματος και στα ΕΛΤΑ λένε δεν τον έχουν. έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο ? πρέπει να αλλάξω το όνομα μου στον λογαριασμό? μετά θα έχω πρόσβαση σε αυτόν που δεν μου έχει έρθει ? πληρώνεις για να το βάλεις στο όνομα σου? το μόνο που σκέφτομαι είναι να το άλλαξε αυτός που ήταν στο όνομα του αλλά μετα δεν θα έμενε χωρίς όνομα το δικό μας ? Για αυτα λεω να αλλαζει ονομα καθε φορα οταν αλλαζει ενοικιαστης για να μην υπαρχουν προβληματα.Προσβαση θα εχεις μονο απο την στιγμη που αλλαξε ονομα .Κοστος130 ευρω περιπου η εγγυηση για αλλαγη ονοματος που επιστρεφεται οταν γινει διακοπη .
dvlsakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Η λύση βρέθηκε και αυτή είναι αλλαγή εταιρίας. πήρα τηλέφωνο στον ηρών σου δίνουν νυχτερινό ρεύμα όλο το 24ωρο και εγγύηση για να μπεις 25 ευρώ. 50 ευρώ φτηνότερο υπολογίζω να μου έρχεται τι 130 που ζητάνε οι κλέφτες . ας φύγουν όλοι από τη ΔΕΗ να καταλάβουν ποσό απατεώνες είναι. και αν αλλάξεις σπίτι και θες να μεταφέρεις την διεύθυνση δεν δίνεις κάτι.
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Λυση? Προφανως θα χρειαστεις τη συγκαταθεση του ιδιοκτητη. Οσο για τον προηγουμενο λογ/σμο προφανως παλι εκκρεμει η εξοφληση του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, rus είπε Λυση? Προφανως θα χρειαστεις τη συγκαταθεση του ιδιοκτητη. Οσο για τον προηγουμενο λογ/σμο προφανως παλι εκκρεμει η εξοφληση του. Δεν ειναι απαραιτητη η συγκαταθεση ιδιοκτητη για επιλογη παροχου .Το χρεος φυσικα θα υπαρχει στο αλλο ονομα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειναι απαραιτητη η συγκαταθεση ιδιοκτητη για επιλογη παροχου . Αρα αν εγω νοικιάζω το σπιτι σου μπορω να αλλαξω το ονομα του ρευματος του χωρις να σε ρωτησω? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Αρα αν εγω νοικιάζω το σπιτι σου μπορω να αλλαξω το ονομα του ρευματος του χωρις να σε ρωτησω? Φυσικα αν εχεις μισθωτηριο στο ονομα σου καταχωρημενο στο taxis
Locke_John Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2018 στις 7:48 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ναι μπορεις .Αν ξερεις ποιο ρολοι ειναι μπορεις για πιο αμμεσα να παρεις τηλεφωνο να τους πεις την ενδειξη του μετρητη . Σε ποια περιοχη ειναι το σπιτι ? Ειλικρινά φίλε, δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία/απογοήτευση μου... Περιοχή Γκύζη είναι. Σήμερα πέρασα από ΔΕΔΔΗΕ,η οποία "κατηγόρησε" την ΔΕΗ ότι δεν τους έχει προωθήσει αυτημα...,μετά πέρασα απ' την ΔΕΗ,η οποία δε με διαφωτισε διόλου. Και στις 2 υπηρεσίες/εταιρείες ,έκανα την ίδια ερώτηση: "μπορώ,πρέπει να κάνω κάτι ακόμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία"; Η απάντηση,αρνητική. Στην ΔΕΗ μου είπαν αύριο να καλέσω ώστε να τους θυμίσω να καλέσουν την ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την υπόθεση μου (!) και η υπάλληλος με "καθησύχασε" ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχω ρεύμα... Εν τω μεταξύ, αύριο μεθαύριο περιμένω τα sms της vodafone για τον καθορισμό των ραντεβού επανασύνδεσης τηλεφώνου... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Locke_John
dvlsakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, rus είπε Λυση? Προφανως θα χρειαστεις τη συγκαταθεση του ιδιοκτητη. Οσο για τον προηγουμενο λογ/σμο προφανως παλι εκκρεμει η εξοφληση του. Δεν χεριάζετε η συγκατάθεση του ιδιοκτήτη εφόσον μπορεί να Προχωρήσει κανονικά η διαδικασία. τι τον νοιάζει αυτόν σε τι παροχο είμαι εφόσον θα το πάρω και μαζί μου όταν φύγω. αν ήταν έτσι θα μου έλεγε να βάλω wind αντί για Vodafone . Η λύση είναι ότι δεν θα πληρώσω 130 αλλά 25. Και ότι η ΔΕΔΔΗΕ θα στείλει τον λογαριασμό με ότι άλλο έχω κάψει οπού θα πληρωθεί και ας είναι στο άλλο όνομα και ξεμπερδεύεις με την ΔΕΗ. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από dvlsakos
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα αν εχεις μισθωτηριο στο ονομα σου καταχωρημενο στο taxis Αρα για το συγκεκριμένο σπιτι θα εκδιδονται δυο λογαριασμοι. Ή μηπως με το που θα ενεργοποιηθει ο δικος μου, ο δικος σου παυει? 3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Η λύση είναι ότι δεν θα πληρώσω 130 αλλά 25. Και ότι η δεηδε θα στείλει τον λογαριασμό με ότι άλλο έχω κάψει οπού θα πληρωθεί και ας είναι στο άλλο όνομα και ξεμπερδεύεις με την ΔΕΗ. Ναι, δεν είναι λυση λεω από την αποψη ότι το υπαρχον χρεος(που δε γνωρίζεις) θα εξακολουθει να υφισταται. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από rus
dvlsakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Αρα για το συγκεκριμένο σπιτι θα εκδιδονται δυο λογαριασμοι. Ή μηπως με το που θα ενεργοποιηθει ο δικος μου, ο δικος σου παυει? στελνουν οτι εχεις καψει το πληρωνεις και τελος 2 λεπτά πριν, rus είπε Αρα για το συγκεκριμένο σπιτι θα εκδιδονται δυο λογαριασμοι. Ή μηπως με το που θα ενεργοποιηθει ο δικος μου, ο δικος σου παυει? Ναι, δεν είναι λυση λεω από την αποψη ότι το υπαρχον χρεος(που δε γνωρίζεις) θα εξακολουθει να υφισταται. Μα θα πληρωθει θα σταλει τωρα με αιτημα του ηρων
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε στελνουν οτι εχεις καψει το πληρωνεις και τελος Φιλε μου ρωτησα κατι άλλο, αν θα βρεθει το σπιτι με δυο λογ/σμους, ασε να το απαντησει ο φιλος που δουλευει και στη δεη. 5 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Μα θα πληρωθει θα σταλει τωρα με αιτημα του ηρων Ωραια, οποτε θα μαθεις πόσο ειναι το χρεος. Ποιος σκέφτεσαι να το πληρωσει?
dvlsakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, rus είπε Φιλε μου ρωτησα κατι άλλο, αν θα βρεθει το σπιτι με δυο λογ/σμους, ασε να το απαντησει ο φιλος που δουλευει και στη δεη. Α δεν κατάλαβα ότι δουλεύει οκ απαντάω γιατί μου τα είπαν από την εταιρία σήμερα δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μια παροχη αντιστοιχει σε ενα σπιτι και δεν αλλαζει αριθμο . Κατι 01,02,03 κλπ που γραφει προς το τελος σημαινει ποσοι εχουν παρει την παροχη στο ονομα τους μεχρι τοτε. Την παροχη την εχει αυτος που μενει στο σπιτι σε οποιο παροχο θελει . Τωρα αν αυτος που την ειχε εφυγε χωρις να κανει διακοπη δικο του το προβλημα και τυχον χρεος. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα