Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Yorgosvl είπε

Δεν παίζει ρόλο ότι η ΔΕΗ είναι στο όνομα του παππού του πωλητή;

Οχι αφου το ακινητο ειναι πια στο ονομα σου ....Ακομα και χρεος να υπηρχε δεν σε αφορα .

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου το βγαζει οποιοσδηποτε ηλεκτρολογος ή πρεπει να ειναι της ΔΕΗ ? Ποια η χρεωση? ( ή χρεώνει ο,τι θελει ο καθενας?)

Επισης , επειδη δεν μπορω λογω δουλειας να ειμαι εγω παρων, τι πρεπει να λεει στο κειμενο η εξουσιοδοτηση ? (Για να μεταβιβασει το ρεύμα η μανα μου σε εμενα )

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Αυτο το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου το βγαζει οποιοσδηποτε ηλεκτρολογος ή πρεπει να ειναι της ΔΕΗ ? Ποια η χρεωση? ( ή χρεώνει ο,τι θελει ο καθενας?)

Επισης , επειδη δεν μπορω λογω δουλειας να ειμαι εγω παρων, τι πρεπει να λεει στο κειμενο η εξουσιοδοτηση ? (Για να μεταβιβασει το ρεύμα η μανα μου σε εμενα )

Το βγάζει οποιοσδήποτε αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, και ναι, όσα θέλει χρεώνει ο καθένας.

Η εξουσιοδότηση δεν πρέπει να λέει για "μεταβίβαση ρεύματος", για υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να λέει.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το βγάζει οποιοσδήποτε αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, και ναι, όσα θέλει χρεώνει ο καθένας.

Η εξουσιοδότηση δεν πρέπει να λέει για "μεταβίβαση ρεύματος", για υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να λέει.

Οποτε εξουσιοδοτώ την Ταδε με αριθμο ΑΤ χψζ να πραξει τα δεοντα εκ μερους μου για την υπογραφη νεας συμβασης προμήθειας ηλεκτρικης ενεργειας . Είναι οκ ? :P

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosno1com είπε

Δεν το βγαζει ηλεκτρολογος ΔΕΗ αλλα ηλεκτρολογος αδειουχος εγκαταστασεων .Κοστος 50-80 ευρω.

Ολα μπορον να γινουν με θεωρημενη εξουσιοδοτηση.Να λεει οτι εξουσιοδοτεις τον ταδε να προβει σε καθε ενεργεια για μεταβιβαση της παροχης στο ονομα σου .

48 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Οποτε εξουσιοδοτώ την Ταδε με αριθμο ΑΤ χψζ να πραξει τα δεοντα εκ μερους μου για την υπογραφη νεας συμβασης προμήθειας ηλεκτρικης ενεργειας . Είναι οκ ? :P

Ναι ενταξει ειναι .

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kostan0264707968 είπε

Καλησπέρα παιδιά, μια βοήθεια παρακαλώ. Θέλω να βάλω στο όνομά μου τον λογαριασμό ΔΕΗ.. Στο ίδιο οίκημα, να φύγει από την μητέρα μου και να μπω εγώ, ξέρουμε διαδικασία ;

Δηλαδή, πρέπει να πληρώσω πάλι παράβολο και τέτοια ;;

Ευχαριστώ πολύ. (Κώστας. Ν.) 

Για να παρεις το ρευμα στο ονομα σου πρεπει να εινια δικο σου στα χαρτια το απιτι ή να ειναι ενοικιαστης ή να στο παραχωρησει δωρεαν να μενεις αυτος που ειναι ο ιδιοκτητης.Ποια περιπτωση εισαι ?
Μονο εγγυηση θα πληρωσεις 0,50 ευρω ανα τετραγωνικο και αν χριαζεται πιστοποιητιο ηλεκτρολογου με κοστος 50-80 ευρω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostan0264707968 είπε

Ενοίκιο φίλε Γιάννη.. Μένουμε μαζί, απλά θέλω να το βάλω στο όνομά μου τον λογαριασμό ΔΕΗ. 

Θα πρεπει το μισθωτηριο να ειναι στο ονομα σου .Αν ειναι στης μητερας σου δεν γινεται .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα φωτα σας σε 2 περιπτωσεις παρακαλω:

1.φιλος που ανηκει σε κοτ-α εκανε αλλαγη ονοματος στο δικο του στις 20φεβ.Στη ΔΕΗ του ειπαν οτι θελει 10μερες για να ολοκληρωθει.

Εν τω μεταξυ ο φιλος μου δεν μπορουσε να προχωρησει στο ηδικα να κανει αιτηση κοινωνικου τιμολογιου(δεν ειχαν αλλαξει οποτε το ονομα),και στις 1μαρτιου τελικα το συστημα το επιτρεπει να κανει την αιτηση.

Στην πραξη τωρα..στις 25φεβρουαριου ερχεται ο τελικος λογαριασμος του προηγουμενου ονοματος (πληρωνεται κανονικα) και στις 6 μαρτιου ερχεται αλλος ενας λογαριασμος στο ονομα του φιλου μου διαρκειας 10ημερων (20φεβ-1μαρτιου) με τιμολογηση κανονικη! 

Ερωτηματικα: -Γιατι εκδοσανε 10ημερο λογαριασμο και οχι 2μηνο?

Απο τη στιγμη που το συστημα δεν επετρεπε να μπει να κανει την αιτηση απο την 1η μερα αλλαγης του ονοματος δεν ειναι σφαλμα της δεη?Μπορει να απαιτησει την εκπτωση για αυτο το 10ημερο με νομιμο τροπο?

2.Μια φιλη θελει να γυρισει τη ΔΕΗ στο ονομα της καθως  τα συμβολαια του σπιτιου στο ονομα της και ανηκει σε κοτ.Ειναι στο ονομα του πατερα της μεχρι τωρα.

Της ειπαν οτι αν παει να το αλλαξει θα της ζητησουν να αναλαβει την εξοφληση του χρεους του προηγουμενου και θα πρεπει να υπογραψει και  ενα χαρτι.Κατα ποσο αληθευει αυτο?Μπορει να το αλλαξει χωρις να υπογραψει αυτο το χαρτι?Αν ναι,μετα τι γινεται με το χρωστουμενο ποσο?

Δημοσ.

Εγω παντως εκανα αιτηση στο ηδικα κανονικα πριν καν εκδοθει ο καινουργιος λογαριασμος στο ονομα μου μετα απο την αλλαγη ονοματος που καναμε

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gponiris είπε

Τα φωτα σας σε 2 περιπτωσεις παρακαλω:

1.φιλος που ανηκει σε κοτ-α εκανε αλλαγη ονοματος στο δικο του στις 20φεβ.Στη ΔΕΗ του ειπαν οτι θελει 10μερες για να ολοκληρωθει.

Εν τω μεταξυ ο φιλος μου δεν μπορουσε να προχωρησει στο ηδικα να κανει αιτηση κοινωνικου τιμολογιου(δεν ειχαν αλλαξει οποτε το ονομα),και στις 1μαρτιου τελικα το συστημα το επιτρεπει να κανει την αιτηση.

Στην πραξη τωρα..στις 25φεβρουαριου ερχεται ο τελικος λογαριασμος του προηγουμενου ονοματος (πληρωνεται κανονικα) και στις 6 μαρτιου ερχεται αλλος ενας λογαριασμος στο ονομα του φιλου μου διαρκειας 10ημερων (20φεβ-1μαρτιου) με τιμολογηση κανονικη! 

Ερωτηματικα: -Γιατι εκδοσανε 10ημερο λογαριασμο και οχι 2μηνο?

Απο τη στιγμη που το συστημα δεν επετρεπε να μπει να κανει την αιτηση απο την 1η μερα αλλαγης του ονοματος δεν ειναι σφαλμα της δεη?Μπορει να απαιτησει την εκπτωση για αυτο το 10ημερο με νομιμο τροπο?

2.Μια φιλη θελει να γυρισει τη ΔΕΗ στο ονομα της καθως  τα συμβολαια του σπιτιου στο ονομα της και ανηκει σε κοτ.Ειναι στο ονομα του πατερα της μεχρι τωρα.

Της ειπαν οτι αν παει να το αλλαξει θα της ζητησουν να αναλαβει την εξοφληση του χρεους του προηγουμενου και θα πρεπει να υπογραψει και  ενα χαρτι.Κατα ποσο αληθευει αυτο?Μπορει να το αλλαξει χωρις να υπογραψει αυτο το χαρτι?Αν ναι,μετα τι γινεται με το χρωστουμενο ποσο?

Για το πρωτο παρε στο 11770 αν ο λογαριασμος εκει που λεει τιμολογιο δεν γραφει ΚΟΤ

Για το δευτερο αφου εχει τιτλους ιδιοκτησιας παει και απλα ζηταει αλλαγη ονοματος . Δεν την αφορα τυχον χρεος το οποιο ομως ακολουθει αυτον που το εχει .

Αν της κανουν προβλημα να ζητησει να μιλησει με προϊσταμενο και οτι θα κανει καταγγελια .

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν την αφορα τυχον χρεος το οποιο ομως ακολουθει αυτον που το εχει .

Πως τον ακολουθει?Πηγαινει στην εφορια?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gponiris είπε

Πως τον ακολουθει?Πηγαινει στην εφορια?

Οχι αλλα αν παρει αλλη παροχη στο ονομα του μπαινει στην νεα το παλιο χρεος με βαση το ΑΦΜ.

Ποτε χρεη προς ΔΕΗ δεν πανε στην εφορια.

Δημοσ.
Στις 3/23/2018 στις 9:31 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Οχι αλλα αν παρει αλλη παροχη στο ονομα του μπαινει στην νεα το παλιο χρεος με βαση το ΑΦΜ.

Ποτε χρεη προς ΔΕΗ δεν πανε στην εφορια.

Το ποσο αυτο προσαυξανεται με το περασμα του χρονου?Δηλαδη αν γινει διακοπη με χρεος τωρα και επανασυνδεθει σε 3χρονια θα μεινει το ιδιο χρεος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...