webparts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σε τριφασικο ειναι πιο μεγαλη η εγγυηση . Αυτο ειπα . Απλα ανεφερα την Καλαματα και το 50/130 για να υπολογισει ο καθενας στο περιπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ειπα . Απλα ανεφερα την Καλαματα και το 50/130 για να υπολογισει ο καθενας στο περιπου. ΟΚ Πατριδα !!! Νομισα οτι αναρωτιοσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ειπα . Απλα ανεφερα την Καλαματα και το 50/130 για να υπολογισει ο καθενας στο περιπου. Δεν λες τετραγωνικά όμως, οπότε δεν βοηθάει και πολύ. Για κατοικίες είναι 0,56€ ανά τετραγωνικό για μονοφασικό ρεύμα, και 128€ ανεξαρτήτως τετραγωνικών για τριφασικό. Για επαγγελματικούς χώρους 1,05€/τμ και 300€ αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει ολα καλά, Δευτέρα το πολύ Τριτη θα το συνδέσουν είπαν. Εγγύηση δεν έδωσα λόγω κ.τ. (20ευρω δλδ σε 6 δόσεις) μου είπαν. Οπότε περιμένουμε τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει ολα καλά, Δευτέρα το πολύ Τριτη θα το συνδέσουν είπαν. Εγγύηση δεν έδωσα λόγω κ.τ. (20ευρω δλδ σε 6 δόσεις) μου είπαν. Οπότε περιμένουμε τωρα. Αν θελεις στειλε μου με προσωπικο μηνυμα αριθμο παροχης , ονομα κλπ μηπως βοηθησω να γινει νωρίτερα αν το χρειαζεσαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει ολα καλά, Δευτέρα το πολύ Τριτη θα το συνδέσουν είπαν. Εγγύηση δεν έδωσα λόγω κ.τ. (20ευρω δλδ σε 6 δόσεις) μου είπαν. Οπότε περιμένουμε τωρα. Ο κολλητος μου πριν απο 2 χρονια εδωσε 50τοσα για νυχτερινο, ηρθαν αμεσως και εβαλαν το ρολοι αλλα ηταν χαλασμενο. Από τοτε περιμενει να το φτιαξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ο κολλητος μου πριν απο 2 χρονια εδωσε 50τοσα για νυχτερινο, ηρθαν αμεσως και εβαλαν το ρολοι αλλα ηταν χαλασμενο. Από τοτε περιμενει να το φτιαξουν... Καταγγελια σε ΡΑΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση: Μετακομίζω εντος Αττικής και θελω αυριο να παω στην ΔΕΗ για να συνδέσω στο νέο σπίτι το ρεύμα στο ονομα μου. Στο παλιο στο οποίο θα μεινω για μια βδομαδα ακομα, μπορω να κρατήσω το ρευμα που ειναι επίσης στο ονομα μου για αυτο το διάστημα και μετα να πάω εκ νέου για την διακοπή, η θα γίνει υποχρεωτικά διακοπή με το που συνδεθεί στην νέα διεύθυνση? Χρέη κτλ δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση: Μετακομίζω εντος Αττικής και θελω αυριο να παω στην ΔΕΗ για να συνδέσω στο νέο σπίτι το ρεύμα στο ονομα μου. Στο παλιο στο οποίο θα μεινω για μια βδομαδα ακομα, μπορω να κρατήσω το ρευμα που ειναι επίσης στο ονομα μου για αυτο το διάστημα και μετα να πάω εκ νέου για την διακοπή, η θα γίνει υποχρεωτικά διακοπή με το που συνδεθεί στην νέα διεύθυνση? Χρέη κτλ δεν υπάρχουν. Μπορεις να το κρατησεις οσο θελεις .Καποιος μπορει να εχει πολλες παροχες στο ονομα του .Μην ξεχασεις ομως να πας να κανεις δικοπη οταν πια δεν το χρειαζεσαι για να μην σε φορτωσει αλλος χρεη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ναι εννοείται! Δεν μιλάμε για πολλές ημέρες διαφορα, ουσιαστικα να κανω την δουλειά μου στο πακεταρισμα με άνεση. Το μόνο κακό είναι ότι θα εχω διπλη ταλαιπωρία με την αναμονή στα κατάστηματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξεθαβω. εχω μια παροχή 3Φ και θελω να τη βαλω στο ονομα μου. η προηγούμενη εγγύηση επιστρέφεται στον προηγουμενο? (90€ λεει ο λογαριασμος πανω). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από andreapaog328 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, andreapaog328 είπε ξεθαβω. εχω μια παροχή 3Φ και θελω να τη βαλω στο ονομα μου. η προηγούμενη εγγύηση επιστρέφεται στον προηγουμενο? (90€ λεει ο λογαριασμος πανω). Αν δεν εχεις υπολοιπο θα επιστραφει ,διαφορετικα γινετε συμψηφισμος ,εγγυηση - χρωστουμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 ειμαι ενοικιαστης σε ενα χωρο. ο ιδιοκτητης μου ζητησε να αλλαξω το ρολοι στο ονομα μου. το ρολοι ειναι στο ονομα του περασμενου ενοικιαστη ο οποιος εχει πεθανει καμια δεκαρια χρονια. μπορω να το αλλαξω απλα και χωρις τρεξιμο ή το αφηνω ως εχει μιας κ θα επρεπε να το κανει ο ιδιοκτητης ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, andreapaog328 είπε ξεθαβω. εχω μια παροχή 3Φ και θελω να τη βαλω στο ονομα μου. η προηγούμενη εγγύηση επιστρέφεται στον προηγουμενο? (90€ λεει ο λογαριασμος πανω). Οταν ο παρεις στο ονομα σου στον προηγουεμενο βγαινει ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος και η εγγυηση που εχει δωσει συμψηφιζεται με καταναλωση αν υπαρχει ή επιστρεφεται . 13 λεπτά πριν, mclein είπε ειμαι ενοικιαστης σε ενα χωρο. ο ιδιοκτητης μου ζητησε να αλλαξω το ρολοι στο ονομα μου. το ρολοι ειναι στο ονομα του περασμενου ενοικιαστη ο οποιος εχει πεθανει καμια δεκαρια χρονια. μπορω να το αλλαξω απλα και χωρις τρεξιμο ή το αφηνω ως εχει μιας κ θα επρεπε να το κανει ο ιδιοκτητης ;;; Φυσικα με το μισθωτηριο που εχεις μπορεις να το παρεις στο ονομα σου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 η δεη ειπε πως επειδη το μισθωτηριο εγινε προ 13 ετων & ηταν για 1+1 ετος πρεπει να κανω νεο & μετα να παω. δυσκολο να φτιαξω νεο μισθωτηριο ή ανανεωσω το υπαρχον καθεστως καθως η ιδιοκτητρια περιμενει το αιωνιο ταξιδι (99 ετων) ! μπορει να γινει κατι διαφορετικο ή με καποια αποδειξη μηδενική ή τιμολογιο ή καποιο παραστατικο οτι η επιχειρηση λειτουργει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα