Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Τοτε καλα να παθει οτι κι αν παθει !!!Οι υπολοιποι ειμαστε οι βλακες που τα δηλωνουνε μεχρι τελευταιο ευρω ?

Εκεί που έχουμε φτάσει, δυστυχώς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο καθενας μπορει να γραψει μπαφουφες σε βαρος καποιου ισχυριζόμενος οτι "απλα λεει τα πραγματα με το ονομα τους".

Σου εξηγησα ότι δεν μπερδεψα τη νεα συμβαση με την αλλαγη συμβασης.

Φαίνεσαι νοήμων άνθρωπος, οπότε κρίνε μόνος σου αν αυτά που έγραψα ήταν μπαρούφες ή όχι.

Όσο για το τι μπέρδεψες και τι δεν μπέρδεψες, η εξήγηση σου δεν με κάλυψε, αλλά δεν τρέχει και τίποτα.

Φαίνεσαι νοήμων άνθρωπος, οπότε κρίνε μόνος σου αν αυτά που έγραψα ήταν μπαρούφες ή όχι.

Όσο για το τι μπέρδεψες και τι δεν μπέρδεψες, η εξήγηση σου δεν με κάλυψε, αλλά δεν τρέχει και τίποτα.

Σου εξηγησα ότι αυτό που εγραψες δεν ισχυει, εσυ εκει... το βιολι σου.

Για τη ΔΕΗ, οι διαδοχικες συμβάσεις ηλεκτροδότησης του ίδιου ακινήτου είναι αυτοτελείς. Κάθε μία εξετάζεται ως νέα. Η ύπαρξη προηγούμενης, το σε ποιο όνομα ηταν, είχε/δεν είχε χρεη κλπ δεν παιζει ρόλο.

Από την άλλη, οι διαδοχικες συμβάσεις του ίδιου ατόμου ΔΕΝ είναι αυτοτελείς. Αν δημιουργήσεις χρέος, σε ακολουθεί και σου δημιουργεί πρόβλημα οποτεδήποτε προσπαθήσεις να συμβληθείς με τη ΔΕΗ, για οποιοδήποτε ακίνητο.

Απολυτως σωστα !!!

Στον αριθμο παροχης στο τελεος μετα από το κενο γραφει 01 ,02,03 κλπ

Σημαινει ποιος διαδοχος της παροχης είναι καποιος.

Υ.Γ.Και σε ΟΤΕ οποιοδήποτε χρεος σε ακολουθει .

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα.

Μία ερώτηση.

Εχθές έκανα αλλαγή ονόματος στο λογ/σμό (σε 2 μήνες θα αιτηθώ ένταξη στο Κ.Ο.Τ. και πρέπει ο λογ/σμός να είναι στο όνομα μου). Δεν τους προσκόμισα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Παρέλαβαν κανονικά την αίτηση χωρίς καμία αντίρρηση, αλλά με ενημέρωσαν εντος 6 μηνου να τους έχω προσκομίσει το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου διαφορετικά θα προβουν σε διακοπή ηλεκτροδότησης. Υπάρχει περίπτωση να κάνουν κάτι τέτοιο;

Καλησπέρα.

Μία ερώτηση.

Εχθές έκανα αλλαγή ονόματος στο λογ/σμό (σε 2 μήνες θα αιτηθώ ένταξη στο Κ.Ο.Τ. και πρέπει ο λογ/σμός να είναι στο όνομα μου). Δεν τους προσκόμισα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Παρέλαβαν κανονικά την αίτηση χωρίς καμία αντίρρηση, αλλά με ενημέρωσαν εντος 6 μηνου να τους έχω προσκομίσει το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου διαφορετικά θα προβουν σε διακοπή ηλεκτροδότησης. Υπάρχει περίπτωση να κάνουν κάτι τέτοιο;

Ναι και θα το κανει ο ΔΕΔΔΗΕ . Αυτος  ειναι υπευθυνος γα τα πιστοποιητικα.

Ναι και θα το κανει ο ΔΕΔΔΗΕ . Αυτος  ειναι υπευθυνος γα τα πιστοποιητικα.

Σ' ευχαριστώ.

Γνωρίζεις μήπως πριν την διακοπή αν πρώτα ενημερώνει τον πελάτη με κάποια επιστολή;

Με επιφυλαξη ναι .

Σ' ευχαριστώ

Αφού σε ενημέρωσαν σε 6 μήνες

Με ενημερωσαν προφορικά ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. Το ερώτημα μου ήταν αν πριν την διακοπή κάνουν και κάποια ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση

• 1 μήνα μετά...

Γεια χαρα κι απο μενα! Μετακομίζω πρωτη φορα μονος μου και μαζι σ ολα τα μπερδεματα με τις υπογραφες κλπ ερχεται κι αυτο της ΔΕΗ.

Απο Δευτερα θα μεταφερουμε στο ονομα μου το λογαριασμο της ΔΕΗ. Η ερωτηση μου ειναι ποσο περιπου εγγυηση θα πληρωσω για ενα σπιτι 50τμ ? τα τετραγωνικα ειναι το μονο κριτηριο?

Γεια χαρα κι απο μενα! Μετακομίζω πρωτη φορα μονος μου και μαζι σ ολα τα μπερδεματα με τις υπογραφες κλπ ερχεται κι αυτο της ΔΕΗ.

Απο Δευτερα θα μεταφερουμε στο ονομα μου το λογαριασμο της ΔΕΗ. Η ερωτηση μου ειναι ποσο περιπου εγγυηση θα πληρωσω για ενα σπιτι 50τμ ? τα τετραγωνικα ειναι το μονο κριτηριο?

Από τα τετραγωνικά και το είδος της παροχής, για οικιακό Γ1 0,56€ το τετραγωνικό.

Για μονομοφασικο περιπου 25 ευρω.Ναι μονο το κτιριο ειναι τι αλλο να ηταν?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα.Υπαρχει τροπος να μαθω από τον αριθμο παροχης της δεη αν ο λογαριασμος εξωφλειται κανονικα και δεν εχει γινει διακοπη ρεύματος.Η γυναικα μου νοικιαζει ένα μαγαζι και ο ενοικιαστης χρωστάει 8 μηνες και δεν μπορω να τον βρω ενώ εχει τα πραγματα του μεσα στο μαγαζι.Βασικα υποψιάζομαι ότι εχει αφησει απληρωτους λογαριασμούς δεη και νερο οι οποιοι είναι στο ονομα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...