Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 φιλε Γιαννη που εισαι στη ΔΕΔΗΕ.Ενοικιασα σπιτι και θελω να βαλω εναλλακτικο παροχο.Θελουν αριθμο παροχης αλλα δεν εχει παλοιο λογαριασμο ο ιδιοκτητης παρα οτι γραφει στη χελωνα,Δεν το παιρνει το συστημα θελει λεει 12.Παιρνω ΔΕΗ και μου λεει ο φιλος ειναι το 9ψηφιο -02 οκ λεω και παλι δεν κανει αυτο,Θελω τωρα να παω ΔΕΔΗΕ κορινθο μπας και βρω ακρη.Ξερεις κατι σε αυτο?Θελω δλδ ρευμα και δε μπορω για #$@#%ες Στειλε μου με μηνυμα ονομα αυτου που το ειχε διευθυνση αριθμο και οτι γραφει η χελωνα και τον 9ψηφιο που σου εδωσαν να το δω αυριο .Γραψε και τηλεφωνο αν θελεις να σε παρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santra2000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά!Μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ. Εγώ και ο πατέρας μου μένουμε στο σπίτι του παππού μου, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή, (αλλά για λόγους οικονομικών δεν έχει γίνει ακόμα η αποδοχή κληρονομιάς). Η ΔΕΗ είναι στο όνομά του. Πήγαμε σήμερα για διακανονισμό έχοντας μαζί μας την ληξιαρχική πράξη θανάτου και μας είπαν πως δεν γίνεται να κάνουμε διακανονισμό εφόσον είναι σε αλλουνού το όνομα.Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Υπάρχει κάποιο παραθυράκι ίσως;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ. Εγώ και ο πατέρας μου μένουμε στο σπίτι του παππού μου, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή, (αλλά για λόγους οικονομικών δεν έχει γίνει ακόμα η αποδοχή κληρονομιάς). Η ΔΕΗ είναι στο όνομά του. Πήγαμε σήμερα για διακανονισμό έχοντας μαζί μας την ληξιαρχική πράξη θανάτου και μας είπαν πως δεν γίνεται να κάνουμε διακανονισμό εφόσον είναι σε αλλουνού το όνομα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι ίσως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Αν καποιος απο εσας το δηλωνει στο Ε9 ισως υπαρχει λυση .Στειλε μου pm . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα.Σε ένα εξοχικό που έχουμε ο λογαριασμός της ΔΕΗ που έρχεται είναι στο όνομα της μητέρας μου που έχει πεθάνει από το 2007.Αυτό το έγραψε η μητέρα μου σε μένα και την αδερφή μου 50-50.Το σωστό σε πρώτη φάση είναι να κάνουμε αλλαγή ονόματος σε μένα η την αδερφή μου,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας ποιος θα το πάρει στο όνομα του.Δεν ξέρω κιόλας αν δικαιούμαστε κοιν.τιμολόγιο εγώ λόγω χαμηλού εισ/τος κάτω των 12.000 η αδερφή μου λόγω παιδιού αμέα,αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.Το πρόβλημα είναι ότι δεν το αλλάζουν γιατί λέει ότι θέλουν πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου 150 ευρώ.Γιατί ρε παιδιά θέλει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για ένα εξοχικό που δεν θα νοικιαστεί-πουληθεί σε κάποιον,αλλά θα γίνει αλλαγή ονόματος από ένα μέλος της οικογένειας που δεν ζει κιόλας σε ένα άλλο?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Οταν εχουν περασει απο 14 χρονια και πανω απο την καταθεση τουτελευταιου πιστοποιητικο ο ΔΕΔΔΗΕ ζηταει καινουργιοότι η εσωτερικη ηλεκτρικη εγκατασταση δουλευει σωστα με κοστος ομως 50-60 ευρω και οχι 150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Α μάλιστα.Ναι σίγουρα έχουν περάσει πάνω από 14 χρόνια.Οι κερατάδες 2 ηλεκτρολόγοι ο ένας από τα Στύρα στην Εύβοια που είναι το εξοχικό,και ο άλλος από Αθήνα 150 ζητάνε,και λένε και οι 2 δεν τα παίρνω εγώ στο σύλλογο πάνε.Ούτε συνεννοημένοι να ήταν.Τα ίδια λένε.Ευχαριστώ Γιάννης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Α μάλιστα.Ναι σίγουρα έχουν περάσει πάνω από 14 χρόνια.Οι κερατάδες 2 ηλεκτρολόγοι ο ένας από τα Στύρα στην Εύβοια που είναι το εξοχικό,και ο άλλος από Αθήνα 150 ζητάνε,και λένε και οι 2 δεν τα παίρνω εγώ στο σύλλογο πάνε.Ούτε συνεννοημένοι να ήταν.Τα ίδια λένε.Ευχαριστώ Γιάννης Με ένα προχειρο ψαξιμο http://www.mskelectric.gr/el/αρχική http://www.keyvart.gr/deh_pistpetries.html http://www.thyrotilefona-ilektrotexniki.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί ρε παιδιά θέλει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για ένα εξοχικό που δεν θα νοικιαστεί-πουληθεί σε κάποιον,αλλά θα γίνει αλλαγή ονόματος από ένα μέλος της οικογένειας που δεν ζει κιόλας σε ένα άλλο?Ευχαριστώ. Το πιστοποιητικό το απαιτούν όταν ζητηθεί αλλαγή ονόματος ή επανασύνδεση. Οι λόγοι για τα ζητήσει κάποιος τα παραπάνω είναι άσχετοι, η ασφάλεια σου είναι το ίδιο σημαντική είτε είσαι ενοικιαστής ή αγοραστής ή κληρονόμος. Οι κερατάδες 2 ηλεκτρολόγοι ο ένας από τα Στύρα στην Εύβοια που είναι το εξοχικό,και ο άλλος από Αθήνα 150 ζητάνε,και λένε και οι 2 δεν τα παίρνω εγώ στο σύλλογο πάνε.Ούτε συνεννοημένοι να ήταν.Τα ίδια λένε.Ευχαριστώ Γιάννης. Εγώ πάλι με μια σύντομη αναζήτηση είδα ότι όλοι σχεδόν γράφουν στις σελίδες τους "πιστοποιητικά από 30€". Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το 30άρι, αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα από 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το πιστοποιητικό το απαιτούν όταν ζητηθεί αλλαγή ονόματος ή επανασύνδεση. Οι λόγοι για τα ζητήσει κάποιος τα παραπάνω είναι άσχετοι, η ασφάλεια σου είναι το ίδιο σημαντική είτε είσαι ενοικιαστής ή αγοραστής ή κληρονόμος. Εγώ πάλι με μια σύντομη αναζήτηση είδα ότι όλοι σχεδόν γράφουν στις σελίδες τους "πιστοποιητικά από 30€". Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το 30άρι, αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα από 100. Ο ΔΕΔΔΗΕ πια και όχι η ΔΕΗ ζητουν πιστοποιητικο μετα από κάθε συναλλαγή αν εχουν περασει 14 χρονια γιατι δεν μπορουν να πιεσουν (κακως για μενα..) κάθε καταναλωτή να το προσκομιζει αυτοβουλως Τα 30 ευρω οντως είναι λιγα αλλα με 50-60 ανετα βρικσεις Αυτοι που παιρνουν 30 ευρω ποτε δεν κανουν ελεγχο απλα δινουν ένα παλοχαρτο με υπογραφη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ο ΔΕΔΔΗΕ πια και όχι η ΔΕΗ ζητουν πιστοποιητικο μετα από κάθε συναλλαγή αν εχουν περασει 14 χρονια γιατι δεν μπορουν να πιεσουν (κακως για μενα..) κάθε καταναλωτή να το προσκομιζει αυτοβουλως Τα 30 ευρω οντως είναι λιγα αλλα με 50-60 ανετα βρικσεις Αυτοι που παιρνουν 30 ευρω ποτε δεν κανουν ελεγχο απλα δινουν ένα παλοχαρτο με υπογραφη . Όταν λες "μετά από κάθε συναλλαγή" τι ακριβώς εννοείς? Συναλλαγή είναι πχ και η πληρωμή λογαριασμού! Επίσης το "παλιόχαρτο" είναι το ζητούμενο, για αυτό συζητάμε. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η ασφάλεια του δεν περιμένει από την ΔΕΗ(ή όπως λέγεται) να τον υποχρεώσει να ελέγξει/διορθώσει την ηλεκτρική εγκατάσταση του, το κάνει από μόνος του. Όπως και ο οδηγός αυτοκινήτου που τον ενδιαφέρει η ασφάλεια του δεν περιμένει το ΚΤΕΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Όταν λες "μετά από κάθε συναλλαγή" τι ακριβώς εννοείς? Συναλλαγή είναι πχ και η πληρωμή λογαριασμού! Επίσης το "παλιόχαρτο" είναι το ζητούμενο, για αυτό συζητάμε. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η ασφάλεια του δεν περιμένει από την ΔΕΗ(ή όπως λέγεται) να τον υποχρεώσει να ελέγξει/διορθώσει την ηλεκτρική εγκατάσταση του, το κάνει από μόνος του. Όπως και ο οδηγός αυτοκινήτου που τον ενδιαφέρει η ασφάλεια του δεν περιμένει το ΚΤΕΟ. Κάθε συναλλαγή εννοω οτιδήποτε που πρεπει να επισκεφτείς τον ΔΕΔΔΗΕ ή την ΔΕΗ για να κανεις εκτος από πληρωμη λογαριασμου και αιτηση για νυχτερινο τιμολογιο Φυσικα συμφωνω ότι πρεπει να μας ενδιαφερει η ασφαλεια της εγκαταστασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε παιδιά περί ασφάλειας.Η τιμή φτάνει στα 150€ για τον Αθηναίο που είναι και γνωστός μου,γιατί λέει καράβια βενζίνες πήγαινε έλα και κάτι ότι πρέπει να πάει και στη ΔΕΗ Αλιβερίου 45+45=90 χλμ απόσταση εκτός αν με κοροιδεύει τι να πω.Για τον ντόπιο δεν σχολιάζω είναι μονοπώλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε παιδιά περί ασφάλειας.Η τιμή φτάνει στα 150€ για τον Αθηναίο που είναι και γνωστός μου,γιατί λέει καράβια βενζίνες πήγαινε έλα και κάτι ότι πρέπει να πάει και στη ΔΕΗ Αλιβερίου 45+45=90 χλμ απόσταση εκτός αν με κοροιδεύει τι να πω.Για τον ντόπιο δεν σχολιάζω είναι μονοπώλιο. Τοσα θελει και ο ντοπιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ναι έτσι μου είπε ο πατέρας μου που τον ρώτησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Κόψαμε το ρεύμα σε ένα σπίτι και γράφει ο λογαριασμός για να μην πληρώνουμε τέλη να κάνουμε υπεύθυνη δήλωση μαζί με βεβαίωση απο τον ΔΕΔΔΗΕ. Αυτή βγαίνει μόνο απο Δεδδηε; Γίνεται μήπως ηλεκτρονικά; (ξέρω πολλά ζητάω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα