Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει πρωτα να εκδοθει ενας λογαριασμος για να μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο; βαζω στην διεύθυνση που εδωσε ο γιαννης και μου λεει λαθος αριθμος παροχης.

Εκανα αλλαγη ονοματος πριν μια εβδομαδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει πρωτα να εκδοθει ενας λογαριασμος για να μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο; βαζω στην διεύθυνση που εδωσε ο γιαννης και μου λεει λαθος αριθμος παροχης.

Εκανα αλλαγη ονοματος πριν μια εβδομαδα

Θελει καποιες μερες αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχει εκδοθει και λογαριασμος .Νομιζω παντως οχι τοσο πολυ αλλα κανα 10ημερο .

• Like 1

Sorry εγω ηθελα να ρωτησω πως βρισκω ποιο ρολοι αντιστοιχει σε ποιο διαμερισμα γιατι εφυγαν 4 ενοικιαστες κ δε ξερουμε ουτε ποια της δεη ουτε του νερου ειναι. Και καποια ειναι και κομμενα. Υπαρχει καποια υπηρεσια που μπορει να με βοηθησει? γιατι θα μεινουν ετσι κ δε ξερω πως να πληρωσω μετα φορους κ ενφια

Sorry εγω ηθελα να ρωτησω πως βρισκω ποιο ρολοι αντιστοιχει σε ποιο διαμερισμα γιατι εφυγαν 4 ενοικιαστες κ δε ξερουμε ουτε ποια της δεη ουτε του νερου ειναι. Και καποια ειναι και κομμενα. Υπαρχει καποια υπηρεσια που μπορει να με βοηθησει? γιατι θα μεινουν ετσι κ δε ξερω πως να πληρωσω μετα φορους κ ενφια

Αν δεν εχεις χαρτι με την παροχη απο το καθενα για να το βρεις παρε τηλςφωνο και ρωτα σε ΔΕΔΔΗΕ  στο 11500.

Σημερα ηρθε ενας λογαριασμός της ΔΕΗ στο ονομα του ιδιοκτητη, εμενα με.επηρεαζει πουθενά αυτο; αν μεινει απληρωτο; ήετ σε περιπτωση που θα πρεπει να το επανασύνδεσει θα πρεπει να το πληρωσει;

Σημερα ηρθε ενας λογαριασμός της ΔΕΗ στο ονομα του ιδιοκτητη, εμενα με.επηρεαζει πουθενά αυτο; αν μεινει απληρωτο; ήετ σε περιπτωση που θα πρεπει να το επανασύνδεσει θα πρεπει να το πληρωσει;

Δεν εχεις παρει την παροχη στο ονομα σου ? Σε καθε περιπτωση δεν σε υποχρεωνει κανενας να τον πληρωσεις . Μηπως το πηρες στο ονομα σου και ο λογαριασμος στο ονομα του ιδιοκτητη λεει ΤΕΛΙΚΟΣ ?

Αν ειναι ακομα στο ονοα του ιδιοκτητη και το κοψουν πας με το μισθωτηριο και ειναι υποχρεωμενοι να στο συνδεσουν χωρις να πληρωσεις .

Εγγυηηση καπου 0,50 ευρω το τετραγωνικο .Πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν απο το παλο εχουν περασει 14 χρονια αλλα το πληρωνει ο ιδιοκτητης

Φυσικα και μισθωτηριο

• Like 1

Δεν εχεις παρει την παροχη στο ονομα σου ? Σε καθε περιπτωση δεν σε υποχρεωνει κανενας να τον πληρωσεις . Μηπως το πηρες στο ονομα σου και ο λογαριασμος στο ονομα του ιδιοκτητη λεει ΤΕΛΙΚΟΣ ?

Αν ειναι ακομα στο ονοα του ιδιοκτητη και το κοψουν πας με το μισθωτηριο και ειναι υποχρεωμενοι να στο συνδεσουν χωρις να πληρωσεις .

Τελικος ελεγε.. δεν θα το ανοιγα, γιατι δεν ειναι δικος μου, απλα φροντισε ο σκυλος μου να τον ανοιξει.

Εγω οταν εκανα συνδεση πληρωσα εγγυηση, γι αυτο δεν εδωσα σημασια. Περιμενω να ερθει στο δικο μου ονομα

Λογικο...Του εγινε εκακθαριση με την προκαταβολη που ειχε δωσει και την τελευταια καταμετριση οταν το πηρες εσυ .

Δεν σε αφορα καθολου αλλα του τον δωσεις .

• Like 1

Έχω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική:

Πρόσφατα μας παραχωρήθηκε από συγγενικά μας πρόσωπα, ένα διαμέρισμα το οποίο μέχρι τώρα ήταν κενό μεν, αλλά είχε συνδεδεμένη παροχή ρεύματος δε και στο οποίο δεν έχει πληρωθεί η ΔΕΗ εδώ και αρκετό καιρό, με συνέπεια να έχει συσσωρευτεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο λογαριασμό. Έχει συμφωνηθεί με τους συγγενείς μας ότι το ποσό αυτό βαραίνει αυτούς και είναι δικιά τους ευθύνη να το πληρώσουν (χωρίς να ξέρω πότε θα συμβεί αυτό βέβαια). Το ερώτημα είναι, γίνεται να πληρώνουμε εμείς στους λογαριασμούς που θα έρθουν από εδώ και πέρα το νέο υπόλοιπο κάθε φορά και να αφήνουμε το παλαιό ως έχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική:

Πρόσφατα μας παραχωρήθηκε από συγγενικά μας πρόσωπα, ένα διαμέρισμα το οποίο μέχρι τώρα ήταν κενό μεν, αλλά είχε συνδεδεμένη παροχή ρεύματος δε και στο οποίο δεν έχει πληρωθεί η ΔΕΗ εδώ και αρκετό καιρό, με συνέπεια να έχει συσσωρευτεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο λογαριασμό. Έχει συμφωνηθεί με τους συγγενείς μας ότι το ποσό αυτό βαραίνει αυτούς και είναι δικιά τους ευθύνη να το πληρώσουν (χωρίς να ξέρω πότε θα συμβεί αυτό βέβαια). Το ερώτημα είναι, γίνεται να πληρώνουμε εμείς στους λογαριασμούς που θα έρθουν από εδώ και πέρα το νέο υπόλοιπο κάθε φορά και να αφήνουμε το παλαιό ως έχει;

Οχι δεν γινεται φιλε μου οσο η παροχη δεν αλλαζει ονομα .Προσεχε γιατι αν μαζευτει καποιο ποσο κινδυνευεις να το κοψουν.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθεί:
Μεταβίβαση του λογαριασμού στο όνομά μου πότε πρέπει να κάνω; Πριν ξεκινήσει η μίσθωση του διαμερίσματος ή μπορώ και μετέπειτα; Υπάρχει κανόνας; Ευχαριστώ!

Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθεί:

Μεταβίβαση του λογαριασμού στο όνομά μου πότε πρέπει να κάνω; Πριν ξεκινήσει η μίσθωση του διαμερίσματος ή μπορώ και μετέπειτα; Υπάρχει κανόνας; Ευχαριστώ!

Με το που θα ξεκινησει η μισθωση θα πρεπει να παρεις την παροχη στο ονομα σου .

Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα σου αρνηθεί και πιο μετα αλλα μεχρι τοτε υπεύθυνος για οφειλες  στη ΔΕΗ είναι αυτος που εχει την παροχη στο ονομα του .

• Like 1

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...