Joshua21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αν πάει τυχόν νέος ενοικιαστής μπορεί να κάνει κατευθείαν αλλαγή αντί να κάνουμε διακοπή; Ναι γίνεται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι το πρόβλημα η εξουσιοδότηση. Την έχει κάνει ήδη. Στο όνομα του λογαριασμού είναι που δε ξέρω και εγώ τι γίνεται. Αν πάει τυχόν νέος ενοικιαστής μπορεί να κάνει κατευθείαν αλλαγή αντί να κάνουμε διακοπή; Ναι γινεται με ένα λογαριασμο παλιο και μισθωτηριο πιο καλα θεωρημενο από το taxis . Θα βγει τελικος στο παλιο ονομα και θα αρχισει να μετραει στο καινουργιο .Αν χρειαστεί πιστοποιητικο ηλεκτρολογου εχει προθεσμια 6 μηνες . Αν εχει εισοδημα κατω από 12000 μπορει να ζητησει και κοινωνικο τιμολογιο .
gatanera Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γειά σας. Είμαι πολύτεκνη μητέρα σε διάσταση εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο πρώην προκειμένου να χάσω το πολυτεκνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ δήλωσε ψευδώς στην ΔΕΗ ότι το ακίνητο στο οποίο κατοικώ εγώ με τα τέσσερα παιδιά (είναι στο όνομά μου) δεν κατοικείται και προέβη σε τελικό διακανομισμό ώστε να αναγκαστώ να κάνω νέα σύνδεση στο όνομά μου. Αυτό το έκανε γιατί γνώριζε ότι η ΔΕΗ χορηγεί το πολυτεκνικό τιμολόγιο αποκλειστικά στο όνομα του συζύγου και η μητέρα έχει δικαίωμα ξαναπάρει το πολυτεκνικό τιμολόγιο μόνο εφόσον πάρει την οριστική επιμέλεια των τέκνων. Ως γνωστόν η δικαιοσύνη χρειάζεται πολύ χρόνο και ήδη μετράω 4 χρόνια με το ακριβό οικιακό τιμολόγιο (το χρέος μου στην δεή συνεχώς αυξάνεται και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω με τον μισθό των 500 ευρώ που παίρνω και χωρίς διατροφή) και η δικάσιμος για την επιμέλεια μετά την τελευταία αναβολή ορίσθηκε για το 2018. Σας παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάποια διαδικασία που μπορώ να ακολουθήσω ή κάποια υπηρεσία στην οποία μπορώ να απευθυνθώ ας με ενημερώσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μεχρι το 2018 δεν υπαρχει αποφαση ποιος εχει την επιμελεια των παιδιων ? Ειναι ενηλικα ή ανηλικα ?
coveb74 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση, την έχουν και οι δυο. Σε καθε περιπτωση τετοιες απαντησεις, μπορουν μονο τα καταστηματα της δεη να δώσουν.
Mariakapsa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα . Έχω μία απορία έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα και πηγα έκανα αλλαγή ονόματος και μου είπαν να μου κάνει μηχανικός ένα πιστοποιητικο αλλά η απορία μου είναι ότι στα χαρτιά που παρέλαβα από τη δεη δεν λέει κάτι τέτοιο και μήπως το λέει με μία άλλη ονομασία. Επίσης ρεύμα θα μπει αφού έχω πιστοποιητικό ή έχει μπει; Ευχαριστώ πολυ
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα . Έχω μία απορία έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα και πηγα έκανα αλλαγή ονόματος και μου είπαν να μου κάνει μηχανικός ένα πιστοποιητικο αλλά η απορία μου είναι ότι στα χαρτιά που παρέλαβα από τη δεη δεν λέει κάτι τέτοιο και μήπως το λέει με μία άλλη ονομασία. Επίσης ρεύμα θα μπει αφού έχω πιστοποιητικό ή έχει μπει; Ευχαριστώ πολυ Αν ειναι κομενο πρεπει να πας πιστοποιητικο απο ηλεκτρολογο (Υπεθυνη δηλωση εγκαταστατου λεγεται )αλλα το πληρωνει ο ιδιοκτητης . Αυτο αν εχουν περασει 14 χρονια απο το προηγουμενο πιστοποιητικο.Αυτο το πας στον ΔΕΔΔΗΕ και οχι στην ΔΕΗ .
Mariakapsa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα . Έχω μία απορία έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα και πηγα έκανα αλλαγή ονόματος και μου είπαν να μου κάνει μηχανικός ένα πιστοποιητικο αλλά η απορία μου είναι ότι στα χαρτιά που παρέλαβα από τη δεη δεν λέει κάτι τέτοιο και μήπως το λέει με μία άλλη ονομασία. Επίσης ρεύμα θα μπει αφού έχω πιστοποιητικό ή έχει μπει; Ευχαριστώ πολυ Όχι εκανα εγώ αλλαγή δεν το έκοψαν οι ιδιοκτητες. απλά ή κοπέλα στη δεη μου το πε δεν βλέπω να το γράφει ομως καπου
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα . Έχω μία απορία έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα και πηγα έκανα αλλαγή ονόματος και μου είπαν να μου κάνει μηχανικός ένα πιστοποιητικο αλλά η απορία μου είναι ότι στα χαρτιά που παρέλαβα από τη δεη δεν λέει κάτι τέτοιο και μήπως το λέει με μία άλλη ονομασία. Επίσης ρεύμα θα μπει αφού έχω πιστοποιητικό ή έχει μπει; Ευχαριστώ πολυ Όχι εκανα εγώ αλλαγή δεν το έκοψαν οι ιδιοκτητες. απλά ή κοπέλα στη δεη μου το πε δεν βλέπω να το γράφει ομως καπου Αν δεν ειχε γονει διακοπη αι εχει ρευμα εχεις περιθωριο 6 μηνες για την Υπεθυνη Δηλωση Εγκαταστατου που πας στον ΔΕΔΔΗΕ
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Και τώρα τι πρέπει να κανω Να πας να καταθεσεις στον ΔΕΔΔΗΕ το χαρτι αυτο του ηλεκτρολογου.Τωρα εχει ρευμα το σπιτι ?
easyridergiorgos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα είμαι ενοικιαστής και έχω στο όνομα μου την ΔΕΗ και ευδαπ.Θα φύγω σε κάνα μήνα και θέλω να το γυρίσω στον ιδιοκτήτη.Τι χαρτιά χρειάζεται για να γίνει? Στο καινούργιο σπίτι μπορώ να έχω κοινωνικό τιμολόγιο μιας και έχω κάτω από 12.000?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Η ΕΥΔΑΠ δεν ειναι στο ονομα σου .Η ΕΥΔΑΠ βαζει την παροχη παντα στον ιδιοκτητη . Μπορει εκτος το ονομα του ιδιοκτητη να γραφει και το δικο σου αλλα υποχρεος ειναι μονο ο ιδιοκτητης. Απλα για την ΔΕΗ πας και κοβεις την παροχη με μια απλη αιτηση σου οριζοντας ημερομηνια διακοπης. Για το καινουργιο σπιτι δεν ξερω αν μεταφερεται το κοινωνικο τιμολογιο ή πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη την διαδικασια . Για τηην ΕΥΔΑΠ οταν εκδοθει ο λογαριασμος πληρωνεις στον ιδιοκτητη αναλογια του χρονου που εμεινες μεσα.
easyridergiorgos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Η ΕΥΔΑΠ δεν ειναι στο ονομα σου .Η ΕΥΔΑΠ βαζει την παροχη παντα στον ιδιοκτητη . Μπορει εκτος το ονομα του ιδιοκτητη να γραφει και το δικο σου αλλα υποχρεος ειναι μονο ο ιδιοκτητης. Απλα για την ΔΕΗ πας και κοβεις την παροχη με μια απλη αιτηση σου οριζοντας ημερομηνια διακοπης. Για το καινουργιο σπιτι δεν ξερω αν μεταφερεται το κοινωνικο τιμολογιο ή πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη την διαδικασια . Για τηην ΕΥΔΑΠ οταν εκδοθει ο λογαριασμος πληρωνεις στον ιδιοκτητη αναλογια του χρονου που εμεινες μεσα Ναι για την ευδαπ γράφει και έμενα. Ευχαριστώ πολύ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι για την ευδαπ γράφει και έμενα. Ευχαριστώ πολύ. Αναλογα την σχεση που ειχατε ή σου παρακρατει μερος της εγγυησης για ΕΥΔΑΠ και τυχον κοινοχρηστα εξοδα κλπ ή του τα δινεις μετα οταν βγει ο λογαριασμος. Για την ΔΕΗ αν υπαρχει αμμεσο ενδιαφερον απο καποιον αλλο μπορειτε να πατε μαζι και να κανει διαδοχη της παροχης χωρις να χρειαστει διακοπη ενδιαμεσα.Αν βεβαια ο διαδοχος θελει ΔΕΗ και οχι αλλο παροχο . Σε καθε περιπτωση η ΔΕΗ δινει εντολη στον ΔΕΔΔΗΕ να γινει εκτακτη καταμετριση μεσα σε 2-3 μερες και να βγει ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος στο ονομα σου . Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2016 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα