Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα .Χρειάζομαι βοήθεια .

Μου ήρθε ειδοποίηση από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενεργείας , ότι έχει δώσει εντολή αποκοπής ,[διακοπή ρεύματος ] , και ότι σε δέκα ήμερες θα καταγγείλει και την σύμβαση προμήθειας .

Προσπάθησα να κάνω διακανονισμό αλλά ζητούν προκαταβολή την οποία δεν μπορώ να καταβάλω άμεσα .

Στην περίπτωση που γίνει καταγγελία της σύμβασης , θα μπορέσω να υπαχθώ προσωρινά [για να έχω ρεύμα μέχρι να κάνω τον διακανονισμό και να βρω άλλον προμηθευτή ] στην λεγόμενη καθολική υπηρεσία , λόγο του ότι έχει δοθεί εντολή αποκοπής ? και είτε αυτή δεν προλάβει να εκτελεστεί , είτε εκτελεστεί ?

Αν γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελει πιστοποιητικο ενεργειακης αποδοσης ή κατι τετοιο, για αλλαγη ονοματος Δεη;

Συντομα θα χρειαστει να αλλαξω ονομα.

Λεω να ξεκινησω να βγαλω οτι απαιτειται. Ποιος το κανει αυτο και με τι κοστος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Αλλαγή ονόματος χρειάζεται Υ.Δ.Ε αν η προηγούμενη έχει λήξει. 

Κανονικά ο πάροχος πρέπει να σου αλλάξει το όνομα και στην συνέχεια θα σου δώσει 6 μήνες προθεσμία να την προσκομίσεις . 

Αλλά πολές φορές την απαιτούν από την αρχή. 

Την Υ.Δ.Ε. την εκδίδει ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. 

Το κόστος είναι διαπραγματεύσιμο (συνήθως εξαρτάται από τα τετραγωμικά της εγκατάστασης )  και με μια αναζήτηση στο internet " υπεύθηνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη " ή "πιστοπιοιτικό ΔΕΗ"  θα βρεις πολλές προσφορές. 

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Like 1

23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι, δεν θέλει ΠΕΑ για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ.

ΥΔΕ θέλει.

Μονο αν εχει ληξει η παλια 

5 λεπτά πριν, mindreader είπε

ΥΔΕ τι ειναι και ποιος το κανει και με τι κοστος συνηθως;

Υπεθυθνη δηλωση εγκαταστατου οτι η εσωτερικη εγκατασταση ειναι ενταξει .Εχει ισχυ 10 χρονια και καοστος απο 50 ευρω και ανω 

7 λεπτά πριν, mindreader είπε

ΥΔΕ τι ειναι και ποιος το κανει και με τι κοστος συνηθως;

αλλαξα ονομα το φλεβαρη και ζητησα απο τον ηλεκτρολογο μου να μου βγαλει το ΥΔΕ, το σχεδιαζει και το ανεβαζει ο ιδιος ηλεκτρονικα, κοστος μου ειπε 250€

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Titos301 είπε

αλλαξα ονομα το φλεβαρη και ζητησα απο τον ηλεκτρολογο μου να μου βγαλει το ΥΔΕ, το σχεδιαζει και το ανεβαζει ο ιδιος ηλεκτρονικα, κοστος μου ειπε 250€

Σε ...εγδαρε ολιγον !!! Αν εψαχνες θα εβρισκες πιο φτηνα ειδικα αν εισαι Αττικη .Εκανε και ελεγχο ?

28 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Για Αλλαγή ονόματος χρειάζεται Υ.Δ.Ε αν η προηγούμενη έχει λήξει. 

Κανονικά ο πάροχος πρέπει να σου αλλάξει το όνομα και στην συνέχεια θα σου δώσει 6 μήνες προθεσμία να την προσκομίσεις . 

Αλλά πολές φορές την απαιτούν από την αρχή. 

Την Υ.Δ.Ε. την εκδίδει ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. 

Το κόστος είναι διαπραγματεύσιμο (συνήθως εξαρτάται από τα τετραγωμικά της εγκατάστασης )  και με μια αναζήτηση στο internet " υπεύθηνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη " ή "πιστοπιοιτικό ΔΕΗ"  θα βρεις πολλές προσφορές. 

Οταν εχει γινει διακοπη ρευματος ο ΔΕΔΔΗΕ την ζηταει αμεσα για επανασυνδεση αλλοιως σε 6 μηνες .Δεν ειναι θεμα παροχου .

Για να εκδοθει ΥΔΕ στον πινακα πρεπει να υπαρχει ρελε διαφυγης .Αν οχι πρεπει να μπει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε ...εγδαρε ολιγον !!! Αν εψαχνες θα εβρισκες πιο φτηνα ειδικα αν εισαι Αττικη .Εκανε και ελεγχο ?

34 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

οταν διαβασα το 50€ που εγραψες λεω ωχ, τι να πω... ναι πηγε απο το σπιτι και εβαλε και ρελε γιατι δεν ειχε, κρητη ειμαι

• Like 1

16 λεπτά πριν, Titos301 είπε

οταν διαβασα το 50€ που εγραψες λεω ωχ, τι να πω... ναι πηγε απο το σπιτι και εβαλε και ρελε γιατι δεν ειχε, κρητη ειμαι

Σε επαρχια βαρανε πολυ !!! Σε Αττικη με τα μισα με ρελε μαζι

• Like 1
  • Thanks 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον παιδια, ξεκινησα διαδικασιες για αλλαγη ονοματος, σε 2 παροχες.

Στην μια που ειχε ρελε, μου κοστισε η ΥΔΕ του ηλεκτρολογου, 100 ευρω. Στην αλλη που δεν ειχε ρελε, 150 ευρω. Συνολο 250 ευρω και για τα δυο. Καλη τιμη αραγε;

Αυτο που δεν ξερω, ειναι στην ΔΕΗ τι θα μου ζητησουν απο χρηματα, για την αλλαγη ονοματων. Οι παροχες ειναι απο τη δεκαετια του 80, και το λεω μηπως ανα δεκαετια ηταν αλλο το ποσο εγγυησης κλπ. Ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι γινεται συμψηφισμος, σου επιστρεφουν την παλια εγγυηση και πληρωνεις την νεα, αρα πληρωνεις την διαφορα. Ποσα χρηματα ομως ειναι αυτα, ανα παροχη; 50 ευρω, 100 ευρω; Να ξερω τι με περιμενει, πριν παω στη ΔΕΗ.

Μόλις τώρα, mindreader είπε

Στην μια που ειχε ρελε, μου κοστισε η ΥΔΕ του ηλεκτρολογου, 100 ευρω. Στην αλλη που δεν ειχε ρελε, 150 ευρω. Συνολο 250 ευρω και για τα δυο. Καλη τιμη αραγε;

Αυτο που δεν ξερω, ειναι στην ΔΕΗ τι θα μου ζητησουν απο χρηματα, για την αλλαγη ονοματων. Οι παροχες ειναι απο τη δεκαετια του 80, και το λεω μηπως ανα δεκαετια ηταν αλλο το ποσο εγγυησης κλπ. Ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι γινεται συμψηφισμος, σου επιστρεφουν την παλια εγγυηση και πληρωνεις την νεα, αρα πληρωνεις την διαφορα. Ποσα χρηματα ομως ειναι αυτα, ανα παροχη; 50 ευρω, 100 ευρω; Να ξερω τι με περιμενει, πριν παω στη ΔΕΗ.

Όταν θα πας στο κατάστημα θα δεις τι θα σου πουν από κοντά.. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ίσως είναι πολλά τα τετραγωνικά δε ξέρω, αλλά μου φαίνεται εξωφρενική η τιμή. Ανανέωσα ΥΔΕ για μαγαζί και σπίτι, 52+95 τμ για συνολο 74 ευρώ.

3 minutes ago, takoulou said:

Όταν θα πας στο κατάστημα θα δεις τι θα σου πουν από κοντά.. 

Δηλαδη καμια εκτιμηση, ποσα χρηματα να κρατω πανω μου;

1 minute ago, RipCity said:

Ίσως είναι πολλά τα τετραγωνικά δε ξέρω, αλλά μου φαίνεται εξωφρενική η τιμή. Ανανέωσα ΥΔΕ για μαγαζί και σπίτι, 52+95 τμ για συνολο 74 ευρώ.

150 τμ το ενα, 50 τμ το αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...