korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, lector είπε Αν εχεις την καλοσυνη εξηγησε μου λιγο τι παιζει με powerpass και επιδοτησεις (συνοπτικα) διοτι δεν εχει παρει κατι τ'αυτι μου εως τωρα. το powerpass ήταν πέρυσι , οι επιδοτήσεις μπαίνουν προς το παρών χωρίς κριτήρια κύριας κατοικίας , άγνωστο αν θα (ξανα-αλλάξει) ή αν θα ξαναβγεί νέο powerpass , προς το παρών δεν υπάρχει κάποιο τρέχων θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, lector είπε Αν εχεις την καλοσυνη εξηγησε μου λιγο τι παιζει με powerpass και επιδοτησεις (συνοπτικα) διοτι δεν εχει παρει κατι τ'αυτι μου εως τωρα. Για τις επιδοτησειςς υπηρξε μια κρατικη επιδοτηση σε ολους με τραπεζικη πληρωμη ανεξαρτητα απο οικονομικα στοιχεια αν πληρωναν ρητρα αναπροσαρμογης ( εχει ανασταλει και οχι καταργηθει) τος λογαραισμους των παροχων https://www.ethnos.gr/Economy/article/211046/powerpass10erothseisapanthseisgiatoepidomareymatoseose282ac600 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, lector είπε Στην περιπτωση που περιεγραψα εγω παραπανω, δεν τιθεται θεμα ουτε ρευματοκλοπης ουτε χρεους ουτε τιποτα, ολα γινονται κανονικα και με το νομο. Απλα προσπαθουμε να αποφυγουμε μανουρα και κοστος εαν αυτο ειναι εφικτο, γι'αυτο ρωτησα κιολας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν υπάρξει 'μπέρδεμα' με χρέωση, δεν θα μπορούν να σου πουν λόγω προσωπικών δεδομένων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Γνωστη φορμα, την ειχα χρησιμοποιησει πριν λιγο καιρο για να τσεκαρω αν θελω ΥΔΕ. Βαζοντας λοιπον τον αριθμο της παροχης μου βγαζει πραγματι το ονομα του ενοικιαστη(με αστερακια, θα πρεπει να ειναι το ιδιο ακριβως ονομα που αναγραφεται και στο συμβολαιο εκμισθωσης? ή μπορει ο ενοικιαστης να εχει βαλει στη δεη το ονομα του ξαδελφου του?) Το περιεργο ομως ειναι οτι ο αριθμος παροχης ειναι ιδιος. Δηλαδη δεν εχουν αλλαξει τα τελευταια δυο ψηφια, οπως ειπωθηκε εδω χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, rus είπε Γνωστη φορμα, την ειχα χρησιμοποιησει πριν λιγο καιρο για να τσεκαρω αν θελω ΥΔΕ. Βαζοντας λοιπον τον αριθμο της παροχης μου βγαζει πραγματι το ονομα του ενοικιαστη(με αστερακια, θα πρεπει να ειναι το ιδιο ακριβως ονομα που αναγραφεται και στο συμβολαιο εκμισθωσης? ή μπορει ο ενοικιαστης να εχει βαλει στη δεη το ονομα του ξαδελφου του?) Το περιεργο ομως ειναι οτι ο αριθμος παροχης ειναι ιδιος. Δηλαδη δεν εχουν αλλαξει τα τελευταια δυο ψηφια, οπως ειπωθηκε εδω χτες. Καλημέρα... Μπορεί να έχει βάλει και άλλο όνομα.. Καλύτερα να πάρεις ενα τηλέφωνο στον Δεδδηε 8004004000 να ρωτήσεις αν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή και πότε έγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, rus είπε Γνωστη φορμα, την ειχα χρησιμοποιησει πριν λιγο καιρο για να τσεκαρω αν θελω ΥΔΕ. Βαζοντας λοιπον τον αριθμο της παροχης μου βγαζει πραγματι το ονομα του ενοικιαστη(με αστερακια, θα πρεπει να ειναι το ιδιο ακριβως ονομα που αναγραφεται και στο συμβολαιο εκμισθωσης? ή μπορει ο ενοικιαστης να εχει βαλει στη δεη το ονομα του ξαδελφου του?) Το περιεργο ομως ειναι οτι ο αριθμος παροχης ειναι ιδιος. Δηλαδη δεν εχουν αλλαξει τα τελευταια δυο ψηφια, οπως ειπωθηκε εδω χτες. Ναι, θα πρέπει να είναι το ίδιο ακριβώς όνομα με αυτό που αναγράφεται στην εκτύπωση δήλωσης μίσθωσης από taxis, μόνο αυτός έχει το δικαίωμα να πάρει την παροχή στο όνομα του. Επίσης χτες ειπώθηκε πως αλλάζει ο αριθμός διαδοχής, και όχι ο αριθμός παροχής που είναι τα πρώτα 9 ψηφία. Πιο πιθανό είναι να είδες κάτι λάθος εσύ, παρά να μην έχει αλλάξει ο αριθμός διαδοχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ναι, θα πρέπει να είναι το ίδιο ακριβώς όνομα με αυτό που αναγράφεται στην εκτύπωση δήλωσης μίσθωσης από taxis, μόνο αυτός έχει το δικαίωμα να πάρει την παροχή στο όνομα του. Επίσης χτες ειπώθηκε πως αλλάζει ο αριθμός διαδοχής, και όχι ο αριθμός παροχής που είναι τα πρώτα 9 ψηφία. Πιο πιθανό είναι να είδες κάτι λάθος εσύ, παρά να μην έχει αλλάξει ο αριθμός διαδοχής. Θα τσεκαρω ο ιδιος τα στοιχεια (ονομα, παροχη) και θα δω πως ακριβως εχει το πραγμα. Ποια διαδοχη, για τη παροχη μιλαμε. Εχω ενα σπιτι με αριθμο παροχης δεη ταδε. Αν νοικιασω το σπιτι και ο ενοικιαστης παρει τη δεη στο ονομα του, ο αριθμος παροχης αλλαζει ή μενει ιδιος? 8 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Μπορεί να έχει βάλει και άλλο όνομα.. Καλύτερα να πάρεις ενα τηλέφωνο στον Δεδδηε 8004004000 να ρωτήσεις αν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή και πότε έγινε.. Δηλαδη μπορω να παρω στον δεδδηε και να ρωτησω στοιχεια για την παροχη σου? Να εχει βαλει και αλλο ονομα?? αρα μια παροχη μπορει να ειναι στο ονομα περισσοτερων απο ενα ατομο? Στη φορμα ποιο ονομα εμφανιζει απ ολα? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 54 λεπτά πριν, rus είπε Θα τσεκαρω ο ιδιος τα στοιχεια (ονομα, παροχη) και θα δω πως ακριβως εχει το πραγμα. Ποια διαδοχη, για τη παροχη μιλαμε. Εχω ενα σπιτι με αριθμο παροχης δεη ταδε. Αν νοικιασω το σπιτι και ο ενοικιαστης παρει τη δεη στο ονομα του, ο αριθμος παροχης αλλαζει ή μενει ιδιος? Δηλαδη μπορω να παρω στον δεδδηε και να ρωτησω στοιχεια για την παροχη σου? Να εχει βαλει και αλλο ονομα?? αρα μια παροχη μπορει να ειναι στο ονομα περισσοτερων απο ενα ατομο? Στη φορμα ποιο ονομα εμφανιζει απ ολα? Να παρεις τηλέφωνο📲... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, rus είπε Ποια διαδοχη, για τη παροχη μιλαμε. Εχω ενα σπιτι με αριθμο παροχης δεη ταδε. Αν νοικιασω το σπιτι και ο ενοικιαστης παρει τη δεη στο ονομα του, ο αριθμος παροχης αλλαζει ή μενει ιδιος? Αυτό που ρωτάς έχει ήδη απαντηθεί, σου έχω εξηγήσει με λεπτομέρειες και τι είναι το καθένα, και τι ακριβώς αλλάζει, άλλο αν δεν θες να καταλάβεις. Sorry, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, Joshua21 είπε αλλάζει ο αριθμός διαδοχής, και όχι ο αριθμός παροχής που είναι τα πρώτα 9 ψηφία. να βοηθησω. δηλαδη αν ειναι 123456789 01 θα γινει 123456789 02 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cameranek είπε να βοηθησω. δηλαδη αν ειναι 123456789 01 θα γινει 123456789 02 Λοιπον, τσεκαρησα απ τον παλιο λογ/σμο(οταν ηταν στο ονομα του ιδιοκτητη) τον αριθμο της παροχης, ειναι ακριβως ο ιδιος και δεν εχει αλλαξει. Και στα 12 ψηφια του. EDIT το link της ΥΔΕ πασχει σοβαρα. Kαι μόνο τα 9 πρωτα ψηφια αν βαλεις στη φορμα σου εμφανιζει το ονομα και την ΥΔΕ. Πρεπει να πας στην εκτυπωση για να διαπιστωσεις οτι οντως εχει αλλαξει το 11ο ψηφιο Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Το Link της Δεδδηε ελέγχει μόνο το 2ο μέχρι 9 ψηφίο. Το πρώτο του είναι αδιάφορο. ότι και να βάλεις θα σου δώσει απάντηση με το σωστό πρώτο. Επίσης τους είναι αδιάφορα τα ψηφία μετά το 9ο . Δηλαδή μιά χαρά δουλεύει . Γιατί όταν κοιτάμε τα ταμπελάκια έξω από το ρολόι , δεν υπάρχει ποτέ το πρώτο ψηφίο , ούτε τα τελευταία δύο . και πολλές φορές λοίπουν και περισσότερα από τα αρχικά , τα οποία τα υποθέτουμε σαν μηδενικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε Το Link της Δεδδηε ελέγχει μόνο το 2ο μέχρι 9 ψηφίο. Το πρώτο του είναι αδιάφορο. ότι και να βάλεις θα σου δώσει απάντηση με το σωστό πρώτο. Επίσης τους είναι αδιάφορα τα ψηφία μετά το 9ο . Δηλαδή μιά χαρά δουλεύει . Γιατί όταν κοιτάμε τα ταμπελάκια έξω από το ρολόι , δεν υπάρχει ποτέ το πρώτο ψηφίο , ούτε τα τελευταία δύο . και πολλές φορές λοίπουν και περισσότερα από τα αρχικά , τα οποία τα υποθέτουμε σαν μηδενικά. Ετσι ακριβως...Αν βαλουμε και τον αριθμο του διαδοχου νομιζω δεν βρισκει καν την παροχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Το Link της Δεδδηε ελέγχει μόνο το 2ο μέχρι 9 ψηφίο. Το πρώτο του είναι αδιάφορο. ότι και να βάλεις θα σου δώσει απάντηση με το σωστό πρώτο. Επίσης τους είναι αδιάφορα τα ψηφία μετά το 9ο . Δηλαδή μιά χαρά δουλεύει . Mια χαρα το λες εσυ να του βαζεις αυτο που ζηταει και να σου λεει αλλα νταλλων? 😄 Απο που να ξερει ο καταναλωτης οτι τα ψηφια ειναι αδιαφορα πριν το 2ο και μετα το 9ο? Δες τι συνεβη τωρα, εβαλα τον παλιο αριθμο παροχης και μου ειπε οτι ειναι ο ισχυων. Δηλαδη αν δε πονηρευομουν και δε το εψαχνα θα εμενα με τη λαθος εντυπωση οτι, ενω αλλαξε το ονομα, ο αριθμος της παροχης εμεινε ιδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 κοίτα, πολλές φορές εμείς οι ηλεκτρολόγοι βλέπουμε ένα ρολόι με 5 ψηφία ας πούμε 12345 . δεν μπορούμε να υποθέσουμε τον αριθμό παροχής . οπότε βάζουμε 100012345 στο σύστημα και αυτό απαντάει με τον σωστό πρώτο αριθμό. για αυτό λέω Ότι με βολεύει. ειδικά αν ο ιδιοκτήτης δεν έχει παλιό λογαριασμό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα