GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, lector είπε Μα υπαρχει τιτλος ιδιοκτησιας, μηπως μπερδεψες τα ατομα; Το σπιτι ανηκει στον "Α", τους λογαριασμους τους πληρωνει ο "Α", αλλα το ονομα στο λογαριασμο ειναι του "Β" που πεθανε. Δεν κάνεις τίποτα. Είσαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Διόρθωσα την απάντηση μου Με το Ε9 αλλάζει εύκολα Ίσως χρειαστεί όμως ΥΔΕ αν έχει λήξει Οκ, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν καιγεται να αλλαξει, ισα ισα προτιμα να αποφυγει τη μανουρα, και η ερωτηση ειναι αν θα υπαρξει κανενα θεμα με αυτο. 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν κάνεις τίποτα. Είσαι οκ Συμφωνουμε εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, lector είπε Οκ, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν καιγεται να αλλαξει, ισα ισα προτιμα να αποφυγει τη μανουρα, και η ερωτηση ειναι αν θα υπαρξει κανενα θεμα με αυτο. Συμφωνουμε εδω... Πολλά μπορούν να συμβούν και με χρειάζεται η παροχή να είναι στο όνομα του χρήστη. Δεν είναι δύσκολο να την πάρει στο όνομα του 100 ευρώ εγγύηση και όσο κοστίσει η ΥΔΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, lector είπε Καλησπερα, για να μην ανοιγω νεο θεμα ειπα να ρωτησω εδω μιας και ειναι σχετικο. Η αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο της ΔΕΗ ξερει κανεις αν ειναι υποχρεωτικη; Ή δεν εχει καμια σημασια; Συγγενικο μου προσωπο "Α" στο σπιτι του εδω και πολλα χρονια ειχε το λογαριασμο της ΔΕΗ σε αλλο ονομα παλι συγγενικου προσωπου "Β". Το προσωπο "Β" που φαινοταν στο λογαριασμο ομως απεβιωσε πλεον. Υπαρχει καποιος λογος να γινει αλλαγη ονοματος ή απλα το αφηνουμε ως εχει και δεν ασχολουμαστε; Προσωπικη μου αυθαιρετη γνωμη, χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστη, ειναι οτι απο τη στιγμη που οι λογαριασμοι πληρωνονται κανονικα δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουμε σε διαδικασιες αλλαγης, εγγυησεις κλπ. Σημειωτεον, οι λογαριασμοι πληρωνονταν και πληρωνονται παντα στην ωρα τους μεσω παγιας εντολης τραπεζης απο τον "Α" με το που εκδιδονται, δεν υπηρξε ποτε οποιοδηποτε θεμα καθυστερησης πληρωμης, χρεους ή διακοπης, και επισης, το σπιτι κατοικειται κανονικα οποτε δεν υπαρχει κανενα κινητρο μη πληρωμης των λογαριασμων. Αυτό μόνο το συγγενικό σου πρόσωπο "Α" το γνωρίζει, αν δεν έχει σκοπό να αλλάξει πρόγραμμα/πάροχο, αν δεν πρόκειται να πάρει κάποιο επίδομα που προϋποθέτει την παροχή στο όνομα του κτλ, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει αλλαγή ονόματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό μόνο το συγγενικό σου πρόσωπο "Α" το γνωρίζει, αν δεν έχει σκοπό να αλλάξει πρόγραμμα/πάροχο, αν δεν πρόκειται να πάρει κάποιο επίδομα που προϋποθέτει την παροχή στο όνομα του κτλ, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει αλλαγή ονόματος. Απο οσο γνωριζω οχι δε θελει να κανει καμια αλλαγη, απλα να μεινουν τα πραματα ομαλα ως εχουν, και το αρχικο ερωτημα στο οποιο η απαντηση σου συμφωνει με εμενα ειναι αν θα υπαρξει οποιοδηποτε γραφειοκρατικο προβλημα μελλοντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Πολλά μπορούν να συμβούν και με χρειάζεται η παροχή να είναι στο όνομα του χρήστη. Δεν είναι δύσκολο να την πάρει στο όνομα του 100 ευρώ εγγύηση και όσο κοστίσει η ΥΔΕ Τζάμπα πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό μόνο το συγγενικό σου πρόσωπο "Α" το γνωρίζει, αν δεν έχει σκοπό να αλλάξει πρόγραμμα/πάροχο, αν δεν πρόκειται να πάρει κάποιο επίδομα που προϋποθέτει την παροχή στο όνομα του κτλ, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει αλλαγή ονόματος. Για αυτα τα ΑΝ και ισως και καποια αλλα ειπα κι εγω οτι καλο ειναι να γινει αλλαγη ονοματος . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ετσι παιδια και εγω ειμαι στη διαδικασια αλλαγης ονοματος απο τον παππου μου, περα απο το ονομα ο ηλεκτρολογος ειδε οτι απο τον πινακα ελειπε ρελε και προσθεσε και αυτο οποτε και απο θεματα ασφαλειας ειναι σημαντικο να υπαρξει μετα απο τοσα χρονια καποιος ελεγχος απο ηλεκτρολογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Titos301 είπε Ετσι παιδια και εγω ειμαι στη διαδικασια αλλαγης ονοματος απο τον παππου μου, περα απο το ονομα ο ηλεκτρολογος ειδε οτι απο τον πινακα ελειπε ρελε και προσθεσε και αυτο οποτε και απο θεματα ασφαλειας ειναι σημαντικο να υπαρξει μετα απο τοσα χρονια καποιος ελεγχος απο ηλεκτρολογο Κανονικά έτσι θα πρεπει να γίνεται.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ετσι παιδια και εγω ειμαι στη διαδικασια αλλαγης ονοματος απο τον παππου μου, περα απο το ονομα ο ηλεκτρολογος ειδε οτι απο τον πινακα ελειπε ρελε και προσθεσε και αυτο οποτε και απο θεματα ασφαλειας ειναι σημαντικο να υπαρξει μετα απο τοσα χρονια καποιος ελεγχος απο ηλεκτρολογο Ετσι ακριβως.... Απο σημερα οι ΥΔΕ υποβαλοντε ηλεκτρονικα προς ΔΕΔΔΗΕ απο τους ηλεκτρολογους https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-periballontos-kai-energeias/diakheiristes-ellenikou-diktuou-dianomes-elektrikes-energeias-deddee/psephiake-bebaiose-upeuthunes-deloses-elektrologou-egkatastate Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για αυτα τα ΑΝ και ισως και καποια αλλα ειπα κι εγω οτι καλο ειναι να γινει αλλαγη ονοματος . Μα ακριβώς επειδή αυτά είναι ΑΝ (υποθετικά δλδ) δεν στέκει ο ισχυρισμός "καλό είναι να γίνει αλλαγή ονόματος", ειδικά όταν αυτή έχει κάποια κόστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα ακριβώς επειδή αυτά είναι ΑΝ (υποθετικά δλδ) δεν στέκει ο ισχυρισμός "καλό είναι να γίνει αλλαγή ονόματος", ειδικά όταν αυτή έχει κάποια κόστη. Γιατι δεν στεκει ?????Ολα εχουν καποιο κοστος γραφει η ΔΟΜΗ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ετσι παιδια και εγω ειμαι στη διαδικασια αλλαγης ονοματος απο τον παππου μου, περα απο το ονομα ο ηλεκτρολογος ειδε οτι απο τον πινακα ελειπε ρελε και προσθεσε και αυτο οποτε και απο θεματα ασφαλειας ειναι σημαντικο να υπαρξει μετα απο τοσα χρονια καποιος ελεγχος απο ηλεκτρολογο Ο έλεγχος όντως είναι σημαντικός, για αυτό ακριβώς θα έπρεπε να τον κάνουμε από μόνοι μας αντί να περιμένουμε πότε θα μας ζητήσει ο ΔΕΔΔΗΕ σχέδιο. Που δεν είναι και σίγουρο ότι θα γίνει σωστός έλεγχος από τον ηλεκτρολόγο που κάνει το σχέδιο, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν επισκέπτεται καν το ακίνητο, από φωτογραφίες το βγάζει. 16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι δεν στεκει ?????Ολα εχουν καποιο κοστος γραφει η ΔΟΜΗ . Γιατί όπως είπα όλα αυτά τα ΑΝ είναι υποθετικά, γιατί καλό είναι να γίνει μόνο αν συντρέχει κάποιος λόγος, αλλιώς είναι φασαρία και έξοδα χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Επίσης το αστείο με τη Δομή πάλιωσε, πριν 40 χρόνια - ίσως και να - φαινόταν έξυπνο σε κάποιους, σήμερα οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν τι γράφεις. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο έλεγχος όντως είναι σημαντικός, για αυτό ακριβώς θα έπρεπε να τον κάνουμε από μόνοι μας αντί να περιμένουμε πότε θα μας ζητήσει ο ΔΕΔΔΗΕ σχέδιο. Γιατί όπως είπα όλα αυτά τα ΑΝ είναι υποθετικά, γιατί καλό είναι να γίνει μόνο αν συντρέχει κάποιος λόγος, αλλιώς είναι φασαρία και έξοδα χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Επίσης το αστείο με τη Δομή πάλιωσε, πριν 40 χρόνια - ίσως και να - φαινόταν έξυπνο σε κάποιους, σήμερα οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν τι γράφεις. Καποιοι ομως το καταλαβαινουν !!!! Ακομα ενας λογος ειναι οτι σε περιπτωση ρευματοκλοπης ο ΔΕΔΔΗΕ θα κυνηγαει αυτον που εχει την παροχη στο ονομα του και αντε να βγαλει ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Καποιοι ομως το καταλαβαινουν !!!! Ναι οι συνταξιούχοι, το αν τους φαίνεται αστείο όμως είναι άλλο θέμα. Δεν έχω πρόβλημα πάντως, δεν με χαλάει που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεσαι ότι ξέρω περισσότερα, αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερος συνέχισε το, μη στο χαλάσω. 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ακομα ενας λογος ειναι οτι σε περιπτωση ρευματοκλοπης ο ΔΕΔΔΗΕ θα κυνηγαει αυτον που εχει την παροχη στο ονομα του και αντε να βγαλει ακρη Σοβαρός λόγος για την περίπτωση του φίλου που ρώτησε, δλδ σε περίπτωση ρευματοκλοπής ο ΔΕΔΔΗΕ θα κυνυγάει το πρόσωπο "Β" που απεβίωσε... Καλά το πας, συνέχισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα